Csapatunk

Fogorvosi Klinikánk minden igényt kielégítő teljes körű fogászati ellátást nyújt, ahol olyan szakemberekből álló team várja, amely valamennyi fogászati problémára megoldást tud nyújtani Önnek és családjának. A fogszabályozás, fogbeültetés és szájsebészet kezeléseit gyakorlott és elismert specialisták bevonásával végezzük. Jól felkészült, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk több éves egyetemi oktatói múlttal is rendelkezik.

esztétikai fogászat, lézerkezelések
A Clinident Fogászati Centrum megalapítása után olyan fogorvos specialistákkal vette körbe magát, akik megalapozott tudása biztosítja, hogy a klinikára látogatók magas szakmai színvonalú ellátást kaphassanak. Elsősorban speciális esztétikai fogászati kezelésekkel foglalkozik, nagy gyakorlatra tett szert a különleges esztétikai megoldásokat lehetővé tevő cirkónium és kerámia koronák valamint héjak alkalmazásában.
esztétikai fogászat, endodoncia
Nagy tapasztalatra tett szert az endodoncia, vagyis a gyökérkezelés területén, a fogak megtartására irányuló kezeléseket alapvető fontosságúnak tartja. Ehhez a klinikán a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésére, lehetővé téve a gyorsabb és a páciensek számára kellemesebb élmény lehetőségét.
szájsebészet, implantológia
A szájsebészet kiváló, hazai szakmai körökben és számos külföldi országban is ismert és elismert szakembere. A szájsebészeti műtétek specialistája, több évtizedes tapasztalata révén tökéletes biztonsággal végzi a bonyolultabb beavatkozásokat is. Hazánk egyik legnagyobb szakmai gyakorlattal rendelkező implantológusa, emellett számos külföldi klinikán is elismert szájsebészként végez implantációs műtéteket. Közvetlen és minden fontos részletre kiterjedő tájékoztatása, valamint a megnyugtató határozottsággal végzett kezelések, páciensei minden korábbi szájsebészeti beavatkozástól való félelmét eloszlatja.
szájsebészet, implantológia
Több éves szakmai múltra tekint vissza a szájsebészet és az implantológia területén, a legmodernebb műtéti technikákat alkalmazza munkája során. Klinikánk mellett szájsebészeti fekvőbeteg osztályon is dolgozik, így teljes rálátással rendelkezi a szájsebészet területére. Precíz, alapos, a legapróbb részletekre is odafigyelve végzi gyógyító munkáját. Számos nyugat-európai klinikán is végez szájsebészeti beavatkozásokat, szaktudását külföldön is leismerik. Rendkívül nyugodt, empatikus, ami nagyban megkönnyíti páciensei számára a megterhelőbb szájsebészeti kezeléseket is.
fogszabályozás
Hazai és külföldi egyetemeken végezte tanulmányait. A professzionális fogszabályozó orvosi munka mellett kötelezte el magát, ezért folyamatosan bővíti szaktudását új, naprakész, nemzetközi szintű ismeretekkel,  amelyeket sikerrel alkalmaz munkájában. A rögzített fogszabályozó kezeléseken túl, nagy gyakorlattal rendelkezik a láthatatlan fogszabályozó készülékek alkalmazásában. Hitvallása szerint a fogorvosi munka alapja a jó orvos-beteg kommunikáció. Ezért könnyen és gyorsan teremt kapcsolatot pácienseivel, ami megkönnyíti a fogszabályozó kezelésekhez elengedhetetlen együttműködést.
A kis páciensek ellátásában azt tartja a legfontosabbnak, hogy a gyerekek első élményei jók legyenek a fogorvossal való találkozásról, hogy a későbbiekben se legyen bennük félelem a látogatásnál, így megelőzhetők, vagy idejében kezelhetők a problémák. Nagy hangsúlyt fektet a prevenciós kezelésekre, mint például a barázdazárás, hogy amennyiben lehetséges, minél kisebb és kevésbé megterhelő beavatkozásra legyen szükség.
Radócz Zita
asszisztens
Lőrincz Mónika
asszisztens-dentálhigiénikus
Makrai Viktória
asszisztens-dentálhigiénikus
Elek Ildikó
recepciós

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00

Legfrissebb blogbejegyzések

Bejelentkezés kezelésre