Akciók

Damon Clear fogszabályozó akció

Akciónk keretében 15% kedvezményt biztosítunk az alábbi rögzített fogszabályozó készülékek árából.
Damon Clear készülék 260.000 forint helyett 220.000 forint.
Damon Clear vegyes készülék 240.000.- forint helyett 200.000 forint.

Akciónk más kedvezményekkel nem vonható össze és visszavonásig érvényes.

“Párosan szép az élet” akció

Jelentkezzen be családtagjával, barátjával, ismerősével együtt klinikánkra és a kezelések árából mindkettejük számára 10% kedvezményt tudunk biztosítani!

A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a bejelentkezők legalább egyike új látogató legyen, valamint mindkét páciens fogorvosi kezelést is igénybe vegyen klinikánkon.

Akciónk más kedvezményekkel nem vonható össze és visszavonásig érvényes.

A kedvezmény fogszabályozó kezelésekre nem vonatkozik.

Cirkónium korona akció

A cirkónium-kerámiából készült koronák jelenleg az egyik legtökéletesebb megoldást nyújtják fogpótlások készítésekor, mivel a pontosság, tartósság és esztétikum legideálisabb kombinációját nyújtják.
Mivel klinikánk elkötelezett a legkorszerűbb betegellátás megvalósításában, annak érdekében, hogy ezeket az előnyöket mind több pácienseünk megismerhesse egy rendkívüli akciót hirdettünk meg a cirkónium-kerámia fogpótlásokkal kapcsolatosan.
Akciónk keretében a cirkónium korona fogpótlásokat 25%-os kedvezménnyel, 65.000.- forintért tudják elérni pácienseink klinikánkon.

Akciónk más kedvezményekkel nem vonható össze és visszavonásig érvényes.

Részletfizetési lehetőség fogszabályozó kezelésekre

Annak érdekében, hogy a fogszabályozó kezelés könnyebben elérhetővé váljon pácienseink számára, klinikánk az alábbi részletfizetési konstrukciót ajánlja.
A fogszabályozó készülék árát 3 részletben egyenlítheti ki, 3 kezelés alatt. Az alábbiakban részletezzük az egyes fogszabályozókra vonatkozó ajánlatunkat.
Damon Q készülék átadáskor fizetendő 90.000.- forint, ezt követő két kezelésen 50.000.- forint/kezelés.
Damon Clear készülék átadáskor fizetendő 160.000.- forint, ezt követő két kezelésen 50.000.- forint/kezelés.
In-Ovation fém készülék átadáskor fizetendő 70.000.- forint, ezt követő két kezelésen 50.000.- forint/kezelés.
In-Ovation porcelán készülék átadáskor fizetendő 110.000.- forint, ezt követő két kezelésen 50.000.- forint/kezelés.
In-Ovation lingualis készülék átadáskor fizetendő 170.000.- forint, ezt követő két kezelésen 50.000.- forint/kezelés.

Ultrahangos szájhigiéniai kezelés polírozással délelőtti kedvezménnyel

Professzionális szájhigiéniai kezelés ultrahangos fogkő eltávolítással, a fogak felszínének polírozásával és szájhigiéniai tanácsadással.
Kedvezményes ár: 14.500,- Ft (Listaár: 17.500,- Ft)
A kedvezmény hétköznap 9.00 és 14.00 óra között vehető igénybe a klinikánkon

Akciónk más kedvezményekkel nem vonható össze és visszavonásig érvényes.

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00

Legfrissebb blogbejegyzések

Bejelentkezés kezelésre