Részletfizetés

Klinikánk fogorvosi szolgáltatásai segítségünkkel elérhetők részletre is!

Szeretné a régóta tervezett fogorvosi kezeléseket igénybe venni, de anyagi okokból eddig nem volt lehetősége rá?
A Cofidis Egészség Hitel lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen jusson a szükséges összeghez, így akár napokon belül elkezdődhet a fogorvosi kezelés, az ellenértéket pedig havi részletekben kell csak visszatörlesztenie.

A hitel legnagyobb előnye, hogy gyorsan és könnyen igényelhető a klinikánkon, így elhárulnak az anyagi akadályok és elérhetővé válnak az eddig halogatott orvosi beavatkozások.
Klinikánkon az állapotfelmérést követően készült kezelési terv alapján igényelheti a hitelt.
A hitelbírálat adminisztrációja rendelőnkben azonnal megtörténik, így a szükséges kezelésekre rövid időn belül sor kerülhet.

Az Egészség Hitel rugalmas, a felvehető összeg 100.000-től 1.000.000 forintig terjedhet, a futamideje pedig 6-60 hónapig tart.
A futamidő lerövidíthető, nagyobb összegek befizetésével. Az összeg teljes visszafizetése után ismét a fogyasztó rendelkezésére áll, azaz rulírozóvá válik.

Az Egészség Hitel előnyei:

GYORS
Gyors ügyintézés, azonnali hitelbírálat.

RUGALMAS
Választható hitelösszeg és futamidő. Nagyobb összegek befizetésével rövidíthető a futamidő.

FORINT ALAPÚ
Nincs árfolyam kockázat

Cofidis

Referencia THM: 27,0%.  A Clinident Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe és a Clinident Kft. alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.”

Különleges ajánlat klinikánktól Önnek!
Annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat még könnyebben igénybe vehesse, ingyenes hitellehetőséget biztosítunk, 0%-os THM mellett. Ennek segítségével a kezelések ellenértékét 12 hónap alatt minden egyéb költség megfizetése nélkül fizetheti ki.
A pontos részletekről személyesen érdeklődhet klinikánkon.

reprezentatív példa:

Fogorvosi kezelés: 480.000 forint

12 hónapra (0 Ft önerő, 0% THM): 40.000 forint/hó

„Reprezentatív példa 500.000 Ft, 0%-os THM és 12 hónapos futamidő esetében: Hitelösszeg: 500.000 Ft, Referencia THM: 0,0%, Önrész: 0 Ft, Futamidő: 12 hónap, Törlesztőrészlet: 41.667 Ft, Kezelési költség: 0 Ft, Fizetendő teljes összeg: 500.000 Ft, Hitel teljes díja: 0 Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a Teljes Hiteldíj Mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés d) pontja és (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített (amelyet a Cofidis Magyarországi Fióktelepe jogosult az ÁSZF-ben részletezett esetekben egyoldalúan módosítani), a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a Cofidis magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel Általános Szerződési Feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. A Clinident Kft.  a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe és a Clinident Kft. alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.”

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00

Legfrissebb blogbejegyzések

Bejelentkezés kezelésre