Fogblog

Fogpótlás az ép fogsor szolgálatában

Az ép, vakítóan fehér fogsor mindig is a vonzó megjelenés szerves részét képezte. Az évek múlásával azonban megnő annak esélye, hogy a fogak megbetegszenek és esetleg azok eltávolítása válik szükségessé. Nem csak a genetika, de az elfogyasztott ételek és italok, valamint a mindennapi szájhigiéniára való odafigyelés is szerepet játszik abban, hogy fogaink milyen állapotban vannak. [...]
Folytatás

Hogyan válasszunk fogorvost?

A jó fogorvos nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy maximálisan hozzáértő kezekben tudjuk magunkat ezen az igen kényes területen. Mivel előfordulhat, hogy a megfelelő kezelés kiválasztása komoly körültekintést igényel, így páciensként joggal várhatjuk el a választott szakembertől, hogy vonjon be bennünket is döntéseibe. A fogászati beavatkozás gyakran sok félelmet és aggodalmat kelt a betegben, s ilyenkor kétségkívül [...]
Folytatás

Kiesett a fogtömésem. Mit tegyek?

A fogszuvasodás napjaink egyik leggyakoribb betegségének számít. A nem megfelelő szájhigiénia és a genetikai okokból adódóan gyenge fogzománc is hozzájárulhat ahhoz, hogy a fog szuvasodni kezdjen. A problémát észlelve nem érdemes túl sokáig várni a szakember felkeresésével, ugyanis idővel csak még mélyebb gócpontok alakulhatnak ki. A rutin beavatkozásnak számító fogtömés során az esztétikus fehér tömés [...]
Folytatás

Ha csak a foghúzás segíthet

Meddig érdemes küzdeni a saját fogak megőrzéséért, és mikor bizonyul jobb választásnak a húzás? Melyek azok az esetek, amikor ténylegesen is csak a fog eltávolítása jelenthet megoldást a fájdalmakra? Napjainkban a szakemberek igyekeznek úgy megválasztani a kezelés módját, hogy lehetőleg a saját fogakat sikerüljön megőrizni. Mégis vannak azonban olyan helyzetek, amikor a foghúzás és a [...]
Folytatás

Mi a teendő fogfájás esetén?

Éles fogfájdalom kíséri végig napjait? Minden fogmosásnál vérzik az ínye és már a legkisebb fogkefemozdulatnál is sajgó panaszokat észlel? Kevés kellemetlenebb dolog képzelhető el, mint a fogfájás, hiszen az egész közérzetre rányomja bélyegét. A rossz fog és a vele kapcsolatos gyulladások további egészségügyi kockázattal is járnak, így korántsem mindegy, mennyire figyelünk oda fogaink állapotára, valamint [...]
Folytatás

Boldogság!


Itt a tavasz… Látni, ahogy előcsalogatja a fák virágait és apró leveleit, ahogy az embereket sétára csábítja, ahogy színesebb ruhába bújtatja őket. Ezek a pillanatok mosolyt csalnak az arcokra.  Aminek mi, mint fogászati klinika is nagyon örülök, hiszen alig akad szabad időpontunk.
 
Szeretnénk megosztani egy kedves és számunkra nagyon fontos hétköznapi történetet.
 
Folytatás

Damon Clear fogszabályozó, a láthatatlan csoda


Damon Clear fogszabályzó

Mindenki csodás mosolyra vágyik, de ha ehhez fogszabályozásra lenne szükség, akkor sokakat elriaszt a tudat, hogy hosszú évekig kell egy nagy adag fémmel a szájban élni, sok fájdalmat és szenvedést elviselve.
Pedig ez a fogszabályozók legújabb generációjának köszönhetően már egyáltalán nincs így. A lágy erőkkel működő Damon Clear fogszabályozó szinte [...]
Folytatás

Mi mindenre jó az implantáció?


A fogorvosi implantáció számos problémára nyújt megoldást, nemcsak egy-egy hiányzó fog pótolható vele, hanem teljes foghiány esetén is bevetethető, így akár elkerülhető vele a részleges, vagy kivehető fogpótlás.
A fogbeültetés alkalmazható rövid sorközi foghiányok (egy-egy hiányzó fog) esetén, amelynek előnye a hagyományos fogászati eljárásokkal szemben, hogy nem kell a szomszédos, ép fogakat lecsiszolni. Az [...]
Folytatás

Az implantáció menete

Egy hiányzó fog nem túl esztétikus látvány, csökkenti az önbizalmunkat, nehéz mellette felszabadultan mosolyogni, jóízűen étkezni, de ami még ennél is rosszabb, hogy számos egészségügyi problémát okozhat, ezért fontos mielőbb megoldást találni rá. A klasszikus korona, illetve a híd hátránya, hogy az egészséges fogat, vagy akár többet is fel kell áldozni a pótlás érdekében, mivel [...]
Folytatás

Fáj a fogam! Mitől lehet?

Rövid ideig tartó, éles fájdalom hidegre/melegre, vagy édesre/savanyúra
Sokszor bele sem kell néznem a páciensem szájába ahhoz, hogy tudjam, mi lehet a fogfájásának forrása. Már abból tudom, mi lehet a baj, hogy körülírja, hogyan is fáj. Következő sorozatomban a jellegzetes fájdalom típusokat, azok kiváltó okait és a lehetséges gyógymódot szedem össze. Elsőként a rövid ideig [...]
Folytatás

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00

Legfrissebb blogbejegyzések

Bejelentkezés kezelésre