Ráncfeltöltés

Szeretné megőrizni fiatalságát? Kisimítani a ráncokat, visszaállítani a bőr hidratáltságát, tónusát és struktúráját?

Klinikánk hyaluronsavas ráncfeltöltő kezeléseivel 5-10 évet fiatalodhat mindössze 30 perc alatt!

A ráncok kialakulásának fő oka a kötőszövet hyaluronsav mennyiségének csökkenése.
A bőr feszességéről a hyaluronsav gondoskodik. A bőrben vizet köt meg, így biztosítva annak hidratáltságát, tónusát, rugalmasságát és puhaságát. Idővel a mennyisége természetes módon csökken, ezért alakulnak ki a ráncok, vékonyodik el a bőr és válik szárazabbá.

A hyaluronsav azonban pótolható, így lassítható a bőr öregedése. Nagyon látványos, de természetes hatás érhető el a hyaluronsavas töltéssel, és a páciens 5-10 évvel fiatalodik meg mindössze 30 perc alatt.

Az új generációs ráncfeltöltő anyagok innovatív technológiájának köszönhetően akár 12 hónapon keresztül élvezheti a ránctalanságot!
A hatástartam függ az életkortól, a bőr anyagcseréjétől és a környezeti ártalmaktól is.

shutterstock_109377455

Az arcfiatalítás, ránctalanítás leggyakoribb alkalmazási területei:

  • nasolabiális redő (orrtól az ajakig futó ránc)
  • Marionett ránc (szájzugban kialakuló szomorúságránc)
  • szemöldökök közötti függőleges ráncok
  • vízszintes homlokráncok
  • ajkak kontúrozása, dúsítása

Mi vár Önre a hyaluronsavas ráncfeltöltés során?

A hyaluronsavas ráncfeltöltés egyszerű, gyors, minimális fájdalommal járó beavatkozás, akár ebédidőben is elvégezhető.
A ráncfeltöltés előtt ingyenes orvosi vizsgálat és konzultáció történik. Felmérjük, milyen korábbi arcfiatalító kezeléseket vett igénybe, volt-e már ráncfeltöltése, milyen anyagokkal. Megbeszéljük, mely ráncait szeretné eltüntetni, fotó dokumentációt készítünk és kialakítjuk az Ön egyéni kezelési tervét.

A kezelés során egy rendkívül vékony tű segítségével, 1 ml hyaluronsavat juttatunk a bőr alá a kiválasztott területre, amelytől a ráncok elsimulnak, a vonások lágyabbá válnak.
A kezelés után  egy hét múlva kontroll vizsgálatra várja Önt a kezelőorvosa. A kezelést elsősorban fogorvosi kezelés kiegészítéseként ajánljuk, száj körüli ráncok feltöltésére, de önálló kezelésként is alkalmazható.

Fontos figyelmeztetés, hogy a hyaluronsavas ráncfeltöltés kezelést követő héten  nem szabad olyan tevékenységeket végezni, amik hőmérséklet emelkedéssel  járnak, vagyis nem szabad szoláriumba, szaunába menni, kerülni kell a napozást, forró fürdőzést illetve a kozmetikai kezeléseket.

Ismerje meg a fogászati klinikánkat, szakorvosainkat, az árainkat, és jelentkezzen be hozzánk

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00
Bejelentkezés kezelésre