Fogfehérítés

Elégedetlen a fogai színével, szeretne hófehér mosolyt?

A fehéren ragyogó fogsor nem csak vonzóvá teszi mosolyát, hanem egészséget, magabiztosságot sugall, hozzátartozik a sikeres megjelenéshez.

 

Miért színeződnek el a fogak?

A fogak alapszíne adottság, lehet sárgásabb, szürkésebb, vagy eleve fehérebb foga Önnek. Az évek során azonban a fogmosás ellenére elszíneződnek, mivel egyre több lerakódás halmozódik fel a zománcban. Az elfogyasztott ételektől és italoktól is sötétedik a fogak színe, különösen a kávé és a tea, a vörösbor, a kóla, a készételekben található mesterséges színezékek, de olyan természetes, élénk színű táplálékok, mint a répa, vagy a cékla is hozzájárulnak a folyamathoz. A fehér fogak nagy ellensége a cigaretta is, a barna lerakódást okozó nikotin és kátrány miatt.

Rövid idő alatt akár 6-8 árnyalattal teheti fogait fehérebbé a professzionális fogorvosi eljárással!
A fogszövetet és az ínyét teljes mértékben kímélő, korszerű fehérítő eljárás során már akár egy óra alatt ragyogó, hófehér fogsora lehet. Az eljárás eltávolítja az elszíneződéseket a fogai belsejéből, és ragyogóan világossá teszi a fogszínt.

A fogfehérítés eljárás eltávolítja az elszíneződéseket a fog belsejéből, és ragyogóan világossá teszi a fogszínt.

A fogfehérítés eredményessége attól függ, mi okozza az elszíneződését, és milyen gyakran van a fog kitéve ennek:

  • Ha a fog kávé, tea vagy dohányzás következtében vált sárgássá vagy barnássá, akkor akár 6-8 árnyalatot is halványodhat, fehéredhet a fog színe.
    Azon fogak, amelyek a fog természetes pigmentációja következtében szürkések vagy sárgásak, 2-3 árnyalatot világosodnak fogfehérítés hatására.
  • Azonban akármilyen színből is indulunk ki, a fogak észrevehetően ragyogóbbá válnak a fogfehérítés után.

Az egészséges fogak, melyek az idő előrehaladtával sárgulnak, vagy amelyeket csak a vörösbor, kávé vagy a dohányzás színezett el, általában nagyon jól reagálnak a fehérítésre.

Akár a rendelői Zoom fogfehérítést választja, akár az otthoni fogfehérítő készletet, a hatás ugyanaz: ragyogó, hófehér fogak.

shutterstock_27583084

Rendelői Zoom fogfehérítésMindössze egy kezeléssel, ragyogóan fehérek lehetnek a fogai!
A rendelői Zoom fogfehérítés nagy előnye ugyanis, hogy csupán egyszeri látogatást igényel.
Miközben Ön a kezelőszék nyugalmában relaxál, mindössze 1,5 óra alatt ragyogó fehérré varázsoljuk a fogsorát. Az eredmény azonnal látható, mert átlagosan 6-8 árnyalatnyit fehérednek a fogak a kezelés során.

A rendelői fogfehérítés hidrogén-peroxid tartalmú fogfehérítő géllel, és fogfehérítő lámpával történik az fogorvos felügyelete mellett.
A fogakat gondosan izoláljuk az ajkaktól és az ínytől, hogy azokra ne kerüljön a gélből, majd a fogakra applikáljuk a gélt, és a fogfehérítő lámpát ráirányítjuk. A fogfehérítő lámpa fényének hatására elbomlik a peroxid és a felszabaduló oxigén bejut a fogba és kifehéríti azt. A fogfehérítő gélt 3-szor 15 percig kell speciális lámpával megvilágítani.

A sikeres fogfehérítést mindenképpen meg kell előzze egy alapos szájhigiéniai kezelés annak érdekében, hogy a fogfehérítő anyag a fogai teljes felszínén egyenletesen ki tudja fejteni hatását.

A fogfehérítés nem fájdalmas, de fogai átmenetileg érzékennyé válhatnak a melegre, hidegre, sőt még a levegőre is. A beavatkozás teljesen veszélytelen, a fogakat nem károsítja, és általában csekély átmeneti érzékenységgel jár csupán.

Otthoni fogfehérítés

A fogfehérítésre otthon is sort keríthet a fogorvosi kezelések során alkalmazott hatékony technológiák „házi változataival!”.

Az otthoni fogfehérítéshez a fogászati rendelőben lenyomatot veszünk az Ön fogairól, és az alapján egy sínt készíttetünk a fogtechnikussal. Ebbe az egyedileg elkészített sínbe kell Önnek minden este beletöltenie a fehérítő gélt.

Ez a megoldás több napon át tartó otthoni kezelést jelent, hiszen itt alacsonyabb százalékú hatóanyaggal dolgozunk. Van olyan fogfehérítő, amit napi 1 órára kell feltenni, de van, amelyik egész éjszaka a szánkban lehet. A tökéletes hatás eléréséhez kb. 10-12 alkalom – napnyi kúra – szükséges.

Fogfehérítő kezelések tartóssága

A fogfehérítés tartóssága attól függ, hogy Ön milyen gyakran teszi ki fogait az elszíneződést okozó ételeknek, italoknak, mint például a cigaretta, tea, kávé, vörösbor, bizonyos gyógyszerek. A legjobb eredmény érdekében kerülje ezeket a fogfehérítés utáni 2 hétben.

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00
Bejelentkezés kezelésre