Mosolytervezés Smylist Professional

Mi mindent elárulhat Önről a mosolya?

Az ép és egészséges fogsor, a fehéren felvillanó mosoly magabiztosságot kölcsönöz Önnek. Vonzóvá és meggyőzővé teszi Önt!

A fogsora ugyanis árulkodik igényességéről, finom eleganciájáról, intelligenciájáról, egészségéről.

Tudta, hogy a beszélgetések 49%-ában egymás száját figyeljük?

A száj, az ép, fehér fogak, a mosoly így válik a másikról alkotott kép meghatározó elemévé.

Mosolytervezés

Hogyan teremtjük meg mindezt Önnek a mosolytervezés során?

  • A mosolytervezésben felhasználjuk a digitális fotográfiát: az Ön mosolyáról készült digitális fényképek elemzésével, átalakításával tudjuk a várható végeredményt előre vetíteni.
  • Ezután elkészítjük a személyre szabott esztétikai fogászati kezelési tervét, melyet fényképekkel is dokumentálunk a végeredmény könnyebb szemléltetése érdekében.

Smile-design: egy program, amivel előre láthatja saját arcát a leendő új mosolyával:

Egy különleges technikával még a tervezés során megnézheti, hogyan fog állni Önnek az új mosolya. A különböző mosolytípusok alapján a programból helyben több mint 60 ezer mosolyból tud kedvére válogatni és megalkotni a saját arcát felhasználva az új mosolyát. A Smylist Professional mosolytervező számítógépes program segítségével teljesen egyedi új mosolyt tudunk tervezni, a legkedveltebb variációkat akár kinyomtatva tudja szemlélgetni. Ön csak kiválasztja, mi elkészítjük.

Sőt a kinyMosolytervezésomtatott fényképeket haza is viheti és megmutathatja a családtagjainak, szeretteinek és így eldönthetik, melyik az a mosolyterv, amelyet leginkább magáénak érez. Ezáltal Ön pontosan tudni fogja, mire számíthat, ezáltal már bátran belefoghat egy komplex új mosolytervezés kialakításába, Nem érheti csalódás, azt fogja kapni, amire vágyott, és amit megterveztünk közösen a fényképek alapján.

A mosolytervezés programjának külön előnye, hogy pár perc alatt akár 10-20 variációt is megtekinthet, legyen az szexi, sportos, bohókás vagy komoly, tekintélyt parancsoló. Nálunk mosolytervező kurzusokat felsőfokon elvégzett kollégák segítségével visszanyerheti az önbizalmát, arca szépségét és ragyogását, valamint hozzá igazíthatja ajkai méretét, mivel ajak- és ráncfeltöltés kezelés is rendelkezésre áll a rendelőnkben.

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00
Bejelentkezés kezelésre