Porcelán héj

Legyen a sztárokéhoz hasonló kifogástalanul szabályos fogsora!

Ha zavarja, hogy fogai elszíneződtek vagy szabálytalanul állnak, akkor a porcelán héj a legjobb megoldás az Ön számára! Ma már Önnek is elérhető, hogy a sztárokéhoz hasonló, makulátlan fogsorral és magabiztos mosollyal éljen.

A porcelán héj valójában a fog külső felszínére felhelyezett üvegszerű porcelán réteg, mellyel a fogorvos természetes hatású, egyenletes és ragyogó fogsort hoz létre. Az eredmény pedig rövid idő alatt csodálatos és tartós.
shutterstock_151189646

Porcelán héjak alkalmazási köre

A héj anyaga, a kerámia egy üvegszerű anyag, ami nagyon hasonló az igazi fogak zománcához. A héj erőssége és esztétikuma vetekszik a természetes fogakéval. Áttetszősége közel azonos mértékű, így minden más anyagnál természetesebb hatás érhető el a porcelán héj alkalmazásával.

A porcelán héj nagyon sok esetben alkalmazható: torlódott, soron kívül álló fogak korrigálására, túl nagy rések eltüntetésére, vagy fogak világosítására, de leggyakrabban az egész fogsor átalakítására használjuk.

Porcelán héjak felhelyezésének lépései

A személyes konzultáció során megbeszéljük Önnel, milyen fogsort szeretne, és mit nem szeret jelenlegi mosolyában. Digitális fényképek segítségével közösen tervezzük meg Önnel leendő fogai színét, formáját.

A porcelán héj elkészítése általában csupán 2 találkozót igényel:
Az első alkalommal végezzük a preparálást, vagyis a fogzománc külső részének – kb: 0,5-1 mm-ének – eltávolítását; ezzel teremtünk helyet a készülő héjnak. Ezután lenyomatot veszünk, mely alapján a fogtechnikus elkészítheti a héjat.
A kezelés végén készítünk egy ideiglenes héjat, ami megvédi a fogait a végleges héj elkészítésééig.
A végleges porcelán héj átlagosan 5 munkanap alatt készül el. A kész héjat a második alkalom során ragasztjuk be. Az erre alkalmas ragasztó rendszer nagyon erősen köt a fogakhoz és a porcelán héjhoz is, ami biztosítja az eredmény tartósságát.

Érdemes fotókat készíteni az „előtte-utána” állapotokról, hogy a különbséget megörökíthesse. Néhány nap szükséges ahhoz, hogy megszokja a héjakat, hogy biztonsággal tudjon velük enni. Utána azonban bátran használhatja az új fogsorát, és élvezheti megújult gyönyörű mosolyát!

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00
Bejelentkezés kezelésre