My Clear Brace

Ha teljesen elzárkózik attól, hogy ragasztott fogszabályzó készüléket hordjon, de szeretne szabályos fogsort és szép mosolyt, akkor a megoldás a My Clear Brace fogszabályzó készülék lehet.

A My Clear Brace a fogszabályozás forradalmian új rendszere, amely teljesen láthatatlan, viselésekor gyakorlatilag nem látszik, mivel a fogszabályzó készülék egy speciális, átlátszó, puhább műanyagból készül, és fém elemeket egyáltalán nem tartalmaz. A készülék bármikor eltávolítható, étkezéskor és fogmosáskor kivehető, viselése kényelmes, komfortos.

A kezelés az elülső fogakat rendezi szabályossá, így a gyönyörű mosoly kialakításában a héj és korona alternatívája lehet. Az átlátszó fogszabályzó sín, amelyen műanyag kupakok sorozata található, pontosan illeszkedik a fogsorra. A kezelés előrehaladtával időközönként cserélni kell a fogszabályzó készüléket: minden újabb sín egy apró módosítással készül, amelynek segítségével kíméletesen a megfelelő irányba mozgatjuk a fogakat.

Az első konzultáció során megvizsgáljuk, hogy a kezelés megfelelő megoldást kínál -e a kívánt végeredmény elérésére, amelyhez fotó és röntgenfelvétel készül. Ha lehetséges a My Clear Brace kezelés, akkor lenyomatot veszünk a fogsoráról, és számítógépes modellezés után, speciális 3D technológia alkalmazás segítségével elkészíttetjük az első mintát, valamint a fogmozgatási tervet, amelyben azt is megnézheti, milyen végeredményre számíthat.

Egy újabb kezelés alkalmával a fogak között helyet teremtünk a készüléknek és kis kapaszkodókat helyezünk fel a fogakra, amelyek biztosítják a megfelelő tartást. A kezelés időtartama alatt időről időre ellenőrizzük a folyamatot. Amennyiben az előírt módon viseli a fogszabályozót, akkor 1-2 hetente kell a kupaksorozatot váltani az előzetesen átvett sorozat szerint. A kezelési idő átlagosan 3 és 9 hónap közé esik attól függően, hogy milyen a kiinduló állapot, és mi az elérendő cél.  A készüléket naponta 20-22 órán keresztül kell hordani.

Mi a My Clear Brace?

A fogszabályozás legújabb trendje elérkezett Magyarországra is. Nem kell többet ragasztott fogszabályozót hordania, mégis elérhető a szép mosoly, szabályos fogsor az Ön számára is.

A fogszabályozás gondolata sokak számára kellemetlen képzetet kelt. Fájdalmas kezelést, zavaró érzetet a szájban, kényelmetlenséget a mindennapokban, nehézkes fogtisztítást. Nyilván Ön is jobban szeretné, ha ezektől a kellemetlenségektől mentesen lenne szép a fogsora.

A My Clear Brace most ennek a lehetőségét nyújtja Önnek. Ismerje meg ezt a forradalmian új rendszert.

A My Clear Brace tulajdonságai:

láthatatlan fogszabályozás

•speciális átlátszó műanyagból készül

•ellentétben a hagyományos készülékekkel nincsenek fém elemei.

•3D technológiával, számítógépes modellezéssel előre látható a végeredmény

 

A My Clear Brace előnyei:

•viseléskor gyakorlatilag nem látszik

•komfortos, kényelmes

•a fém készülékekkel szemben kíméletesebben mozgat, mert ez puhább műanyag

•étkezéskor és fogmosáskor kivehető

•különleges események alkalmával eltávolítható

 

Hogyan működik?

A My Clear Brace számítógéppel modellezett, és egy speciális 3D nyomtatási technológia segítségével előre elkészített átlátszó műanyag kupakok (más néven sínek, vagy ívek) sorozata, amelyek pontosan illeszkednek a fogsorra. Minden egyes darabon apró módosítások vannak az előzőhöz képest. Ezek a módosítások mozgatják a fogakat a megfelelő helyre és irányba.

A páciens a síneket a nap 20-22 órájában  hordja, kivéve az étkezés és fogmosás idejét. Mivel a módosítások igen aprók, ezért a kezelés során jellemzően nincs fájdalom. A készülék azonnal megszokható, és rendkívül esztétikus, hiszen az átlátszó műanyag gyakorlatilag láthatatlanná teszi a néző számára.

A My Clear Brace:

•esztétikus

•komfortos a viselése

•kiváló kezelési eredményekkel jár

A kezelési idő átlagosan 3-9 hónap (lehetnek eltérések), attól függően, hogy milyen a kiinduló állapot, és mi az elérendő cél.  A viselési idő 20-22 óra naponta.

A kezelés menete

A kezelés legelső lépése, egy konzultáció a fogszabályozó szakorvossal, aki véleményt tud mondani arról, hogy az Ön esetében alkalmazható-e a My Clear Brace technológia.

Amennyiben a válasz igen, akkor a konzultáció során a szakorvos elmondja Önnek, hogy hogyan működik ez a fajta fogszabályozás, mi az Ön teendője, milyen gyakran kell felkeresnie a rendelőt, és minden további szükséges tudnivalót.

A következő lépés a hagyományos diagnosztikai eljárások: röntgenek, lenyomatok készítése. Ezután készül a precíziós lenyomat a laboratórium számára. A lenyomatok alapján elkészül egy minta, amelyet 3D szkennerrel számítógépre visznek. Ezután a laboratóriumban egy speciális célszoftver segítségével, a kezelőorvos felügyelete mellett megtervezésre kerül az Ön tökéletes fogsora.

A terv alapján a labor 3D nyomtató technológiával elkészíti az egyedi My Clear Brace láthatatlan fogszabályozó kupakok sorozatát, amely a fogakat a terv szerint fokozatosan a kívánt helyre mozgatja. A kezelés során a fogszabályozó szakorvos időről időre ellenőrzi a folyamatot. Az előírt viselés mellett 1-2 hetente kell a kupakokat váltani, amíg azok a fogakat a kívánt pozícióba mozgatják.

 

Most bevezető akciónk keretében a számítógépes tervezés költségét jóváírjuk a későbbi kezelések árából!

Ide kattintva megtekintheti árlistánkat.

 

 

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00
Bejelentkezés kezelésre