All on 4 implantáció

all on 4 implantációA legújabb kutatási eredményeknek és technikai újításoknak köszönhetően a teljes fogatlanság állapota ma már jóval kisebb fájdalommal és kevesebb költséggel is orvosolható. Rendelőnkben is elérhető az All on 4 implantáció, amelynek köszönhetően csupán négy műfoggyökér beültetése után akár azonnal búcsút inthet műfogsorának és fix műfogsora lehet.Amennyiben egy teljesen fogatlan állcsontot szeretnénk implantátumokkal kezelni több lehetőség áll rendelkezésre. A legmodernebb technikai újításoknak hála csupán két műgyökér beültetésével növelni lehet egy kivehető fogpótlás stabilitását, az implantátumok számának emelésével pedig egyre stabilabb fogsor, illetve akár fix fogpótlás is készíthető.

Klasszikusan teljes fogatlanság esetén az alsó állcsonton legalább hat, míg a felső állcsonton legalább nyolc implantátumot ültetnek be ahhoz, hogy egy hosszú távon is funkcióképes fix fogpótlást készítsenek. Ehhez nem ritkán kiterjedt csontpótló műtétekre is szükség van, a páciensre háruló nagyobb anyagi teherről nem is beszélve. Ezzel szemben a Nobel Biocare cég által szabadalmaztatott, úgynevezett All on 4 koncepció lényege az, hogy a kellő pozícióban elhelyezett, megfelelő méretű, mindössze négy darab implantátumra kaphat a páciens egy fix fogpótlást.

Ma már rutinszerűnek számít a beültetett műfoggyökerek azonnali terhelése, így akár már a műtét napján készülhet fix fogpótlás is, és azonnal búcsút inthet a kivehető műfogsornak.

A műgyökerek az állcsontok elülső részén helyezkednek el, ahol jellemzően még a fogak elvesztése után hosszú idővel is megfelelő mennyiségű csont áll rendelkezésre a műtéthez. Az All on 4 módszerrel csökkenthető többek között például az arcüreg vagy az állkapocsban futó érző ideg, sérülésének valószínűsége is.

Az eljárás jó alternatívát jelenthet teljes fogatlanság esetén, segítségével lerövidül a kezelési idő, és elkerülhetővé válhat a csontpótlás. Az implantáció esetén a legdrágább költségelem a műfoggyökér. A kevesebb behelyezett implantátum a kezelés költségét is kedvezően befolyásolja, így az All on 4  jóval pénztárca barátabb megoldás.

A forradalmian új All on 4 megoldás mind az alsó, mind a felső állcsonton alkalmazható, de fontos kikötés, hogy az azonnali fogpótlásra csak az implantátumok megfelelő primer stabilitása esetén van lehetőség. Megfelelő kivitelezés esetén a négy implantátumra készülő fogpótlások hosszú távon működőképesek, az irodalmi adatok szerint 95 százalék feletti sikerességi arányra lehet számítani hosszú távon.

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00
Bejelentkezés kezelésre