Miért válasszon minket?

 • Korszerű fogászati ellátás

  Ha a Clinidentet választod, akkor egy tapasztalt, összeszokott fogorvosi csapat segíthet megoldani a problémáidat.
  Elviselhetetlen fogfájással küzdesz? Zavar, hogy nem tökéletes a mosolyod? Vagy épp a foghiányodat szeretnéd tartósan megszüntetni?
  Legyen szó bármelyikről, a Clinident teljes körű fogászati ellátással vár minden igényt kielégítő, korszerűen felszerelt és kényelmes rendelőiben. A XIII. kerületben található fogászatunk modern, folyamatosan fejlődő eszközparkkal rendelkezik, és a fogászati problémáidat nagy tudású fogorvosok oldják meg.
  Hiszünk abban, hogy a megfelelő háttér és az egymást segítő orvosi csapat még a legnagyobb kihívásokat is le tudja győzni.

 • Kedvező árak

  Az elvárt minőséghez nálunk kedvező áron juthatsz hozzá.
  A Clinident nem az értelmetlen, végeredményt lerontó akciókban, hanem a mindig jutányos, mégis magas szakmai színvonalon készülő fogművekben hisz.
  A legjobbat szeretnénk neked adni, ezért fontos számunkra a megfelelő ár-érték arány, hogy ne csupán szolgáltatásunk ellenértékével, hanem munkák nívójával is elégedett legyél.

 • Széles körű garancia

  Egy fogmű kiváló befektetés, amely gyorsan megtérül a kiegyensúlyozott viselésnek köszönhetően.
  A Clinident széles körű és hosszú távra szóló garanciát nyújt a különböző fogművekre, ezáltal biztonságban érezheted befektetésedet. A nálunk készült fogászati munkákat szükség esetén kijavítjuk vagy kicseréljük, valamint segítünk neked abban is, hogy azokat mindig tisztán tudd tartani.
  Fontos számunkra, hogy mi nemcsak fogászati problémákat oldunk meg, hanem pácienseket kezelünk.

 • Könnyű megközelíthetőség

  Fogászatunk a XIII. kerület szívében, a Cézár-Házban található. Könnyű minket elérni: autóval mindössze pár percnyire vagyunk a Westendtől és a Váci úttól, tömegközlekedéssel pedig csupán 5 perces séta a kék metró (M3).
  A környéken egyszerűen és gyorsan lehet parkolni (8-18 óra között a közterületi parkolásért fizetni kell).

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00

Legfrissebb blogbejegyzések

Bejelentkezés kezelésre