Technikai felszereltség

 • Digitális képalkotó eljárások, fogászati röntgen

  Digitális panorámaröntgenFogászati klinikánk teljesen digitalizált diagnosztikai rendszerekkel rendelkezik, melyek sokkal pontosabbá és gyorsabbá teszi a diagnózis felállítását, és a dokumentálást is. Ezek közé tartozik a digitális röntgendiagnosztika, ami jobb minőséget jelent és pácienseink számára jóval kisebb sugárterhelést. A digitális fényképek készítése pedig lehetővé teszi a fogorvosi kezelések lépéseinek dokumentálását, valamint interneten való képtovábbítást a saját fogtechnikai laboratóriumunk felé. A különleges technikával: az orálkamerával pedig – ami egy különleges, miniatűr digitális kamera – pácienseink számítógépes monitoron keresztül a saját szemükkel is meggyőződhetnek az egyes kezelések szükségességéről.

   

   

   

   

 • Lézerdiagnosztika – a rejtett fogszuvasodás felmérésére

  A fogszuvasodás korai stádiumát, ami még szabad szemmel és DIANDOdent PENröntgenfelvétellel alig kimutatható, ez a – kifejezetten erre a célra kifejlesztett – lézerdiagnosztikai eszköz (DIAGNOdent) képes felmérni. A kis teljesítményű diódalézer, a fogra irányítva, pontosan kijelzi a fogszuvasodás jelenlétét, és mértékét. Ez alapján kiválasztható a megfelelő fogászati kezelés.
  A lézer ereje olyan kicsi, hogy nem károsítja a fogat, teljesen veszélytelen.

 • Fájdalommentes fogfúrás

  Jó hír azoknak, akik félnek a fúrótól, és már a hangjától is lúdbőrzik a hátuk. Egy speciális fogorvosi eszközzel ugyanis a kis kiterjedésű, kezdődő fogszuvasodások hagyományos fúró nélkül is kezelhetőek. Az eljárás nem igényel érzéstelenítőt, és fájdalommentes.
  Hogyan működik? A készülék speciális porszemcséket lövell ki magából egy nagy sebességű légáramlatban, ezzel „radírozva“ a fogszövetet. Mivel nincs mechanikus érintkezése a foggal, a kezelés fájdalommentes.
  Kellemes megoldás a pácienseknek, különösen az érzékeny betegeknek, gyerekeknek és fiatal felnőtteknek, akiknél a fogszuvasodás még nem jutott a fog mélyére.

 • Professzionális fogfehérítés

  Ha szeretne fehérebb fogakat, a professzionális fogászati fogfehérítési eljárás kiváló választás. Eltávolítja az elszíneződéseket a fog belsejéből, és ragyogóan világossá teszi a fogszínt.

  Akkor érhető el a legjobb eredmény, ha a fog kávé, tea, esetleg dohányzás következtében vált sárgássá vagy barnássá. A fogorvosi rendelői Zoom fogfehérítés nagy előnye, hogy mindössze egyszeri alkalmat igényel: a kezelőszékben relaxálva csupán 1,5 órát, és az eredmény azonnal látható: ez idő alatt átlagosan 6-8 árnyalatnyit fehérednek a fogak. A fogfehérítés tartós hatást jelent, akár éveken át változatlanul szép fehér lesz a mosolya.

 • Gyökérkezelés digitális mérőműszerrel

  A gyökérkezelés sikerét nagymértékben meghatározza a gyökércsatorna teljes hosszában való kitisztítása és kezelése. A digitális gyökércsatornahossz meghatározó eszközzel 0,5mm pontossággal lehet megmérni a csatorna hosszát, ennek alapján pedig a lehető legprecízebb gyökérkezelés végezhető el.

  Ismerje meg a fogászati kezeléseket, az árainkat, és jelentkezzen be hozzánk!


Nagyon örülök, hogy a doktorúrhoz jöttem, a foghúzásból nem éreztem semmit, a varratszedés is fájdalommentes volt, pedig nagyon félős vagyok!
Még egyszer nagyon köszönöm!!

N. István

6 éves kislányom fogát gyökérkezelte zseniálisan a doktornő! Hatalmas türelemmel és szakértelemmel. Mindennek eredménye, hogy „egy hang nélkül“, mosolyogva „tűrtük“ a kezelést.

Köszönjük a doktor néninek! Ajánljuk kicsiknek és nagyoknak is!

K. Krisztina és Bettike

A Clinident egész csapatának,mindenkinek kivétel nélkül köszönet.Csak ajánlani tudom,ha fogorvoshoz kell menni bárkinek, csak ŐKET válassza!Minden elismerésem nekik,hálás köszönet!

S. Klára

Nagy szerencse, hogy rátaláltam erre a rendelőre. Maximálisan meg vagyok elégedve, a személyzet kedves, a környezet barátságos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki ide jön az csak elégedetten távozhat.

K. Tamás

Köszönet a kedves doktornéninek, amióta ide járunk, a kislányom már nem fél a fogorvosoktól.

Sz. Gabriella

Eddig azt gondoltam, hogy nem létezik fájdalommentes fogászat, de itt bebizonyították nekem, hogy van. Mosolyogva jöttem és a doktornőnek köszönhetően mosolyogva távoztam. Nagyon hálás vagyok, innentől kezdve csak ide fogok járni, pedig Angliából jöttem.

S. Katalin

Életem első injekcióját kaptam a doktornőtől és nem éreztem semmit! A kezeléssel is tökéletesen meg vagyok elégedve, mostantól csak ide fogok járni, ha gondok vannak a fogaimmal.

Z. Csaba

Kedves Clinident csapat!

Mindent nagyon köszönök: a kedvességüket, türelmüket, szakértésüket és hogy visszaadták az önbizalmamat hisz egy tökéletes, szép fogsort kaptam Önöktől. Még egyszer nagyon köszönöm.

Z. Dóra

Elmondhatom, hogy ezen a klinikán a félelemre, aggodalomra, izgalomra semmi ok. Az esetleges stressz is feloldódik, erről az egész fogorvosi csapat is gondoskodik.

S. Dóra

Kellemes légkör, kedves személyzet, hozzáértő fogorvosok! Már nem félve indulok fogászatra mióta ide járok.

K. Niki

Hálás köszönettel tartozom a Klinika csapatának a gyors és fájdalommentes kezelésért. Nem hittem volna, hogy a fogbeültetés ilyen egyszerű és tökéletes megoldás a problémámra. Azóta a családomtól csak azt hallom, hogy milyen szép vagyok.

L. Andrea

Most először életemben nem félek a fogorvostól. Tündéri, kedves dokinéni, akinél furcsa módon a fogorvosi székben a nyugodtság is el tudja fogni. Bátran ajánlom  mindenkinek!

N. Zsóka

Nagyon kellemes, otthonos környezet, kedves emberek. Tetszik, hogy a gyermekekre is gondolnak. Egy élmény volt! Köszönjük, hogy itt lehettünk!

M. Zsuzsa

Kellemes, esztétikus környezet, színes rendelők, halk zene, mosolygós arcok. Még én is mosolygok, én aki egész életében pánikszerűen félt a fogorvostól. De csak féltem, mert már csak áldani tudom a napot amikor ezt a klinikát választottam.

A. Gyöngyi

Doktor Úr munkájával nagyon maximálisan meg voltunk elégedve. Korrekt és megbízható-beteg centrikus! Szívesen ajánljuk ismerőseinknek!

C. Tibor

A rendelő hangulata és az egész légkör nagyon kellemes volt, a fogorvos mosolygós, barátságos volt és precíz munkát végzett. Fájdalmat szinte nem is éreztem.

N. Zoltán

Bejelentkezés kezelésre

Telefonon történő bejelentkezéshez kérjük hívja a 06 1 801 2250-es vagy a 06 20 264 5840-es telefonszámot rendelési időn belül.

Az űrlapon megadott telefonszámon munkatársunk hamarosan megkeresi Önt a kért kezelési időpont megerősítésének érdekében.

Címünk:

Clinident Fogászati Cetrum
1133 Budapest Tutaj utca 6/b Cézár-Ház

Rendelési idő:

Hétfő-Péntek 9:00-21:00
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
*A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki.
Küldés
H-P 9:00-21:00

Legfrissebb blogbejegyzések

Bejelentkezés kezelésre