A fogpótlás ára: mennyibe kerül a porcelán foghíd kezelés?

A fogpótlás ára: mennyibe kerül a porcelán foghíd kezelés?

Amikor a megoldást keressük a foghiányra, elénk tárul a híd pótlás vagy implantátum pótlás lehetősége.

Attól függően, hogy a foghíd pótlás miből készül, lehetnek különbségek a készülő pótlás árai között. Választhatunk az egyszerűbb és olcsóbb fémkerámia porcelán korona vagy a drágább, viszont számos előnnyel rendelkező cirkónium között, amely biokompatibilis, esztétikus és allergiamentes pótlás forma.

A híd fogpótlások árai a választott módszertől függenek

Ha az egyetlen foghiányunkat implantátum beültetéssel pótolnánk, akkor a beültetés és a műgyökér árával is számolnunk kell a fogkorona pótlás árán túl. Ezzel szemben az egészséges fogak épek maradnak, csak a hiány pótlására koncentrálhatunk.

Ha hosszú távon szeretnénk foghiányunkat megoldani, akkor ár-érték arányban az implantátum beültetése a jó befektetés, hiszen egészséges szájhigiénia mellett élethosszig számíthatunk rájuk, a porcelán fogkorona időnkénti cseréjén túl egyéb teendőnk nem lesz az implantátumunkkal míg a hídpótlás cseréje időről időre a saját fogainkat veszi igénybe.

 fogpótlás

fogpótlás

A porcelán korona vagy foghíd készítésekor előfordulhat, hogy szükséges a saját, pillér fogak gyökérkezelés ellátása. A foghíd cseréje, akárcsak egy tömés csere újabb és újabb foganyag vesztéssel jár. Minden csere alkalmával a teljes foghíd ár értékével kell számolnunk, ahány tagból áll a híd pótlás.

Porcelán híd készítésével valójában egészséges fogakat csiszolunk le és teszünk ki újabb és újabb kezelésnek, míg mindez megúszható, ha implantátum beültetés mellett döntünk: megússzuk a teljes hídcseréket, és gazdagabbak leszünk a saját épen tartott fogainkkal.

 

Fémmentes és allergiamentes fogpótlás híd árak

Amikor egy-egy fog esztétikai rendbehozatalával szeretnénk mosolyunkat helyreállítani, mindig a fémmentes korona fog pótlások készítését javasoljuk. Front területen esztétikai szempontból a legtökéletesebb megoldás. Ebben az esetben szinte fel sem merül a fémvázas porcelán fogkorona készítése, így az allergia témakör sem érintett.

Rágófogak helyreállításánál, vagy foghiány áthidalásánál merül fel általában az olcsóbb, de megbízható fémvázas porcelán korona pótlás készítése. Ebben az esetben már számolnunk kell a fémallergiával is, pácienseink figyelmét rendre fel is hívjuk arra, hogy nagyobb beavatkozás előtt érdemes a témát körbejárni, allergia tesztet csinálni.

Fémallergia esetére nem él a garancia, tehát a fogászati híd más anyagból való újra elkészítésének költsége, az új foghíd ár teljes mértékben a páciens költsége.

 

Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

Kérjen visszahívást

A Clinidentben elérhető hídpótlás árak

Foghíd készítése az alkalmazott technológiák és módszerek függvényében különböző anyagokból, különböző árakon elérhető. A Clindent szakértő csapata minden esetben személyre szabott és komplex kezelési tervet állít össze, hogy a páciens pontosan, mindenre kiterjedő tájékoztatásban részesüljön. A kezelési tervben valamennyi fog ellátása és annak pontos költsége feltüntetésre kerül.

A páciens igényeihez alkalmazkodva készítünk alternatív terveket is a fogpótlás fajtái viszonylatában a foghíd árak, implantátum árak vagy akár fogkorona árak feltüntetésével.

Ezekben a módszerek és anyagok változatára helyezzük a hangsúlyt, így biztosítva, hogy a kiválasztott kezelési terv tökéletesen passzoljon a páciens elképzeléseihez.

A fizetési kondíciók tekintetében egészség hitellel is kibővítettük a szolgáltatások körét, nagyobb hangsúlyt fektetve a pácienseink kényelmére.

Fogászatunkon árgaranciát biztosítunk!

Minden fog implantátum konzultáción kiadott kezelési terv esetén garantáljuk a kezelési árakat, a kiállítástól számított 60 napig! Nem kell azonnal döntened!

A kezelés elkezdése esetén pedig, végig a kezelés időtartama alatt, a tervben feltüntetett fogpótlás árak érvényesek!

 árgarancia

árgarancia

Az alábbiakban a fogászati híd kezelés árait tüntettük fel. A megadott kezelési időtartam csak tájékoztató jellegű, páciensenként nagyobb eltérések is lehetnek.

Fogászati híd áraink az árlista menüpont alapján

Porcelán leplezésű korona/hídtag:

49 900 Ft

 • teljeskörű állapotfelmérés, konzultáció és kezelési terv összeállítása*
 • helyi érzéstelenítés
 • fog előkészítése koronához
 • lenyomatvétel
 • fogtechnikus által elkészített korona rögzítése

*az ár a panoráma röntgent nem tartalmazza

 

Cirkónium kerámia korona/hídtag:

75 900 Ft

 • teljeskörű állapotfelmérés, konzultáció és kezelési terv összeállítása*
 • helyi érzéstelenítés
 • fog előkészítése koronához
 • lenyomatvétel
 • CAD/CAM rendszerrel történő korona tervezés és elkészítés
 • elkészített cirkónium korona rögzítése

*az ár a panoráma röntgent nem tartalmazza

 

Időtartam: A teljes munka 14 nap alatt készül el.

A kezelést végző orvosaink:

Online bejelentkezés

Szóljon hozzá Ön is

Az e-mail címe nem fog megjelenni a kommentben.

A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.

három × egy =