Dr. Beretki Tímea

konzerváló fogászat, protetika, gnatológia

Bár az egészségügyi pálya mindig is érdekelte, mégis komoly inspirációt jelentettek számára a nagyszülei, akik maguk is az egészségügy területén dolgoztak.

A fogorvosláson belül, a saját magán megtapasztalt állkapocsízületi problémák hatására kezdett el jobban érdeklődni a gnatológia iránt. Az itt megszerzett tudása nagy mértékben segíti őt abban, hogy holisztikus szemlétettel közelítsen mind a fogászati kezelésekhez, mind pedig a pácienseihez.

Több olyan páciensen segített már, akiknél a gnatológiai tünetek, évek óta tartó, életminőségbeli romlást is okoztak, és az egész életükre hatást gyakoroltak. Tapasztalata szerint, egy hatékony orvos-páciens együttműködés és a célirányos kezelés hatására azonban, már akár néhány hét alatt is jelentős javulást lehet elérni, ami nagy könnyebbséget jelent a betegeknek.

Munkája során rengeteg olyan pácienssel találkozik, akik krónikus fájdalommal kénytelenek együtt élni, így a hosszútávú tervei között szerepel az is, hogy a száj és arc területén jelentkező fájdalmak kezelésében is elmélyüljön.

Mivel ezek kórképek multidiszciplináris megközelítést igényelnek, azaz több szakterületet is érinthet a probléma, ezért olyan klinikán szeretné kamatoztatni a tudását, ahol a páciens érdekeit szem előtt tartva, valódi csapatmunka zajlik.

A doktornő jelenleg szülési szabadságon van.