Dr Borsó Dóra

konzerváló fogászat, protetika, fog-esztétika

Több generációs orvos családba születve a másokon való segítés egy egészen egyértelmű életcélként körvonalazódott számomra, s mivel a fogászat kifejezetten az a terület, ahol a páciensek különösen sok törődést, gondoskodást és odafigyelést igényelnek, így ezen indultam el. Itt adhatok magamból a legtöbbet.

Szakterületem és egyben nagy szerelmem az esztétikai fogászat. Ezirányú ismereteim bővítésére olyan országok szakértőihez látogattam el, ahol kiemelkedő színvonalon művelik a kozmetikai fogászati eljárásokat. Így jutottam el ösztöndíjjal Spanyolországba, szakmai továbbképzésre pedig Portugáliába, Mexikóba és Indonéziába.

Kezeléseim során a maximális precizitásra és a lehető legtermészetesebb hatású, gyönyörű végeredményre törekszem.

Éveken át az esztétikai fogászat csúcsát jelentő nemzetközi és hazai szakértők munkáiból közvetlen közelről is inspirálódhattam, így ma minden egyes kezelésem során ezt a minőséget és színvonalat tartom a kitűzött célomnak.

Olyan mesterfogtechnikusokkal dolgozom együtt, akik segítségével a fogászat mai állása szerinti legmagasabb esztétikumot tudom életre kelteni.

Érdeklődési körömhöz tartozik az önismeret, a spiritualitás és a pozitív pszichológia, így a félelemmel érkező pácienseket a kezelés során szeretem abban is támogatni, hogy mihamarabb el tudjanak lazulni, s végül ne csupán egészséges fogakkal, de stresszmentesen, mosolyogva is távozhassanak a rendelésemről.

Angolul, spanyolul és németül is beszélek.

Kérjen időpontot!