Dr. Heckenast Lili

fogszabályozás
 Dr Heckenast Lili fogszabályozás

Dr Heckenast Lili fogszabályozás

Mindig is érdekelték azok a tevékenységek, szakmák, ahol kreativitással lehet szépet és újat alkotni, így már az egyetem elején eldőlt, hogy a fogszabályozás az a terület lesz számára, ahol a leginkább kibontakozhat.

A legfőbb sikerélmény számára az, amikor azok a páciensek, akik valaha mosolyogni sem mertek, esetleg még szégyellték is a fogaikat, a kezelések végére bátran és boldogan mosolyognak a világra. Jó érzéssel tölti el, hogy olyan maradandót alkothat, amely a páciensei életére is tartós hatást gyakorol. A fogszabályozásban az orvos mind esztétikailag, mind funkciójában javít a fogazaton, így számára különösen inspiráló, hogy kezeléseivel a páciens életminőségét emelheti.

Mint ahogyan a legtöbbeket, őt sem kerülte el fiatalabb korában a fogszabályozás, ő maga is viselt fogszabályozó készüléket. Az átélt kezelések és a tapasztaltok pedig nem csupán szakmailag ösztönözték a későbbiekben, de azt is megtanulta, mennyire fontos, hogy a páciens empatikus orvossal találkozzon, hiszen az növeli a páciens biztonságérzetet, bizalmát, hatékonyabb lesz az együttműködés és sikeres a kezelés.

A rögzített fogszabályozó készülékkel való munka a kedvenc területe. A fogszabályozás a fogászatnak egy rendkívül gyorsan fejlődő területe, amellyel maximálisan igyekszik lépést tartani, ezért is rendszeres résztvevője a hazai és külföldi konferenciáknak, ami mára egyben a hobbijává is vált.

Online bejelentkezés