Dr. Márkus Dóra

konzerváló fogászat, protetika

A biológia és a kémia kedvenc tárgyai voltak, míg az emberi szervezet felépítése egyszerűen lenyűgözte. Kézenfekvő volt tehát, hogy az érdeklődése és a benne munkálkodó segítő szándék alapján olyan pályát válasszon magának, ahol emberekkel foglalkozhat, így lett ő a családjában az első orvos.

A felnőtt fogászaton belül leginkább a konzerváló fogászat és fogpótlástan területe vonzotta, mivel itt van a legtöbb átfedés az egyes szakágak között.

Sok esetben ez az a központi terület, ahonnan egy komplex kezelési folyamat átlátható, a páciens a megfelelő szakorvoshoz irányítható, s így kezelése is a helyes mederbe terelhető.

Ezt persze olyan fogászaton a legkönnyebb kivitelezni, ahol valamennyi terület szakértője rendelkezésre áll, ezért is vállalta klinikánk pácienseinek kezelését.

Egy olyan orvosnak, akinek a segítő szándék az egyik motivációja, mindig az a legkedvesebb, ha elégedett mosolyt, boldogságot láthat a páciense arcán. Folyamatos szakmai fejlődésre való inspirációt a páciensei bizalma biztosítja, akik családtagjaiknak, ismerőseiknek ajánlják a kezeléseit.

A szakterületén belül mindenfajta kezelést egyformán szeret elvégezni, célja pedig, hogy a digitális fogászat, valamint a komplex esetek magas szintű esztétikai ellátásában teljesedhessen ki.

Kérjen időpontot!