Dr. Mazán Tamás - protetika, implantációs protetika, digitális fogászat

Protetika, implantációs protetika, digitális fogászat

A fogorvosi pályához az inspirációt számára az embereken való segíteni akarás adta. Az akár művészi szinten megvalósítható fogászati kezelésekkel a legtöbbször olyan látványos esztétikai és funkcionális javulást lehet elérni, ami életminőségbeli változásokat is elindíthat a pácienseknél.

A fogászaton belül valamennyi szakirányt figyelemmel kísér, hiszen szereti, ha tudása átfogó és naprakész. Követi az aktuális trendeket, újdonságokat, kezelési megoldásokat, protokollokat. Ez a széles látásmód és folyamatos megújulásra való igénye segíti, hogy pácienseinek valóban a legjobb kezeléseket ajánlhassa.

S bár szereti a fogászatot komplexen értelmezni és gyakorolni, mégis vannak területek melyek közelebb állnak a szívéhez.

Szereti elvégezni azokat a teljes szájrehabilitációkat, mellyel a páciens magabiztosságát, önértékelését tudja megváltoztatni és akár az egész életére pozitív hatással tud lenni. Ehhez pedig a magas minőségű teljes kerámia fogpótlásokat, az implantációs protetikát és a digitális fogászat eszközeit szereti leginkább alkalmazni.

Pácienseivel sokszor olyan szoros orvos-páciens kapcsolat és bizalom épül ki, amiért többen akár utazni is hajlandók még egy munkahely- vagy lakóhely váltás után is.