Dr. Somogyi Andrea - konzerváló fogászat, protetika

gnatológia – állkapocsízületi diszfunkciók kezelése

Az esztétikai fogászati kezelések mellett fő érdeklődési területe az állkapocsízületi diszfunkciók kezelése, mely manapság egyre több pácienst érint. Egy új pótlás készítésénél az esztétikai problémákon túl vizsgálja, fennáll e állkapocsízületi probléma is, így mindenképpen az új pótlás tökéletes finomhangolására koncentrál.

Alkalmazza azt a keménysín terápiát, mely a fogak lecsiszolása vagy szabályozása nélkül egy újonnan beállított harapás kipróbálásában segít és jó eredménnyel szünteti meg az izom és ízületi fájdalmakat is.

A pácienseit igyekszik a lehető legmagasabb színvonalon ellátni. Különösen fontos számára, hogy érthető és alapos tájékoztatásban részesüljenek, amely alapvetően határozza meg a bizalom kialakulását és biztosítja a kezelés sikerét.

A Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján több nyelven oktat fogpótlástan és gnatológia egyetemi kurzusokat, állkapocsízületi szakrendelésen dolgozik. Választott szakterületének maximalistája, folyamatos fejlődését a rendszeres továbbképzések biztosítják.

Online bejelentkezés