Fogak közötti rés, metszőfog korrekció – egyedi tervezésű porcelán héj

Fogak közötti rés, metszőfog korrekció – egyedi tervezésű porcelán héj

A fogak közötti rés esztétikai problémájának orvoslására – a fogszabályozáson kívül-, néhány évtizede, még csak olyan konvencionális megoldás kínálkozott, mint a hagyományos fog korona készítése, amely az egész fog lecsiszolását jelenti.

Ezzel a módszerrel az esztétikum oltárán az egészséges foganyag jelentős része került beáldozásra, míg a fogszabályzóval rendezett mosoly több év kitartó együttműködést kívánt az orvos és páciense között.

 

Prémium porcelán héj fogak közötti rés zárására

Mitől más a Dent’ART Solutions® prémium fogászati ellátás?

Az Dent’ART Solutions® olyan komplex kezelési program, melyben a legmagasabb színvonalú módszereket, eszközöket és anyagokat alkalmazzuk többek között a porcelán héj megalkotásához is, mindezt maximálisan a te igényeidre szabva.

Milyen lépésekből áll a fogak közötti rés eltüntetése?

1. Dent’ART Solutions® konzultáció

 • Előre egyeztetett időben konzultációra érkezel specialistánkhoz, ahol a teljes állapotfelmérés és tervezés mellett minden kérdésedre kimerítő választ adunk.
 • Kiderül, hogy a te esetedben a metszőfogak közti rés zárására a héjpótlás megfelelő megoldás lehet-e.
 • Átbeszéljük a kezelésekkel kapcsolatos kétségeidet és szakemberünk egyedi és komplex kezelési tervet állít össze a te igényeidre fókuszálva.

Egy konzultáció, ahol kiderül, hogy az esztétikus kerámia héj választ jelent e problémádra.

Hogyan lehetne a fogakat rendbe tenni, milyen kezelések állnak a rendelkezésünkre az álmaid megvalósításában?

Segítünk dönteni! A porcelán héj előnye más kezelésekhez képest

2. A Dent’ART Solutions® mosolytervezés

 • Egy professzionális mosolytervező szoftver segítségével a rólad készült kép változtatásával, a fogak alakjának és hosszának átalakításával a fogak közötti rés zárását modellezzük, így tesszük láthatóvá a jövőbeli mosolyodat.
 • Teljesen egyedi, új mosolyt tudunk tervezni, a legkedveltebb variációkat e-mail-ben továbbítjuk neked. Megmutathatod a családtagjaidnak, szeretteidnek és eldönthetitek, melyik az a mosolyterv, amelyet leginkább magadénak érzel.
 • Működésünk során több száz arcnak adtuk már vissza a ragyogását az előre láthatóvá tett eredmény segítségével.
 • Az új külső egyfajta elköteleződés a saját döntésünk és annak felvállalása mellett. Azon pácienseink, akik biztosra szerettek volna menni, még nem csalódtak a Clinident Dent’ART Solutions® módszerében.

3. Smile makeover – prémium komplex kezelés a Clinidentben

 • Lehet, hogy téged borzasztóan zavar a metsző fogak közötti rés, ám ahhoz, hogy tökéleteset alkossunk, lehetséges, hogy több szakember együttes munkájára van szükség.
 • A „kirakaton” túl mi gondot fordítunk az égetőbb problémákra is, melyek kezelése nélkül nem tudnak sikeresek lenni az esztétikumért tett erőfeszítéseink. Ez a lépés a Smile makeover, a mosoly, a fogazat teljes újratervezése.
 • Pácienseink sokszor komoly fog- és csonthiánnyal, harapási diszfunkciókkal érkeznek hozzánk, melyek mellett a fogak közötti rés a legkisebb probléma, de szakorvosokkal történő közös tervezés nagyban megkönnyíti a szakértői csapat munkáját.

Képzeljünk el egy konzíliumot, ahol az esztétikáért felelős DS fogorvos, a szájsebész és a fogszabályozó fogorvos elképzeléseit, terveit a páciens vágyaival hangolják össze és öntik végül formába.

Zavarnak a frontfogaidat elcsúfító elszíneződések, zománchibák?

Csúnyán lepattogzott a fogak éle, túl nagy a hézag a fogak között?

A megoldásról írtunk:

Amikor a fogaink változásért kiáltanak: a porcelán héj

4. True value!

Mi az ami az igazi értéket adja az egész fogászati kezelésed alatt, azon túl, hogy az az esztétikus kerámia héj készül el, amire mindig is vágytál?

Téged mennyire nyugtatna meg a gondolat, hogy nem egy „zsákbamacska” kezelésen veszel részt?

 • Többé nem kell a te, vagy a technikus fantáziájára hagyatkozni a fogak formájának megalkotásban, mert van egy közös vizuális megjelenítő eszköz a kezünkben, mely egyértelművé teszi az elképzeléseket.
 • Prémium fogászat az, amikor az ellátásod során a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő anyagokat használjuk, melyek nem csak a szigorú szakmai követelményeknek felelnek meg, de egyben tartósak és mindig élethű, 100%-ig természetes végeredményt érhetünk el velük.
 • Nálunk felpróbálhatod a mosolyodat, élőben tesztelheted, milyen leszel részárás után!

Egyedi kerámia héj mosolytervezés után

EZT MINDENKÉPPEN TUDNOD KELL!

Nem csupán fotón láthatod viszont a kiválasztott mosolyt, de még a kezelés előtt le is tesztelheted a hatását! Az orvos lenyomatot vesz a fogaidról, a fogtechnika pedig egy, a fogaidra tökéletesen passzoló, leheletvékony ideiglenes pótlást, mock-up-ot készít, melyet fölhelyezve gyönyörködhetsz a héjpótlás várható eredményében.

5. Fogtechnikai alkotói folyamat

A tervek elfogadásával végre a fogtechnikus is munkába lendülhet, ám a korábbi tervezésnek köszönhetően a kerámia héj készítésekor klasszisokkal könnyebb dolga van, mint ennek hiányában.

 • Igazi alkotói munka folyik ilyenkor a laboratóriumokban.
 • A sok esetben művészi vénát igénylő folyamatok nagyfokú precizitást kívánnak, hogy erős, tökéletesen élethű fogfelszínt és fogszínt kapjunk.
 • A megálmodott formát, szélességet, csücsköket, éleket vagy éppen pont a réseket öntik ilyenkor egységbe.

Esztétikai specialista véleménye és tapasztalata a Dent’ART Solutions® programról

Már az ókorban is mesterien terveztek a tökéletesség, az aranymetszés bűvös arányával! A tervezéshez nekünk ma már modern és professzionális eszközeink vannak, mellyel felső fokon végezhetjük munkánkat.

Dr. Czigler Péter

vezető főorvos, Dent’ART Solutions esztétikai kezelések specialistája

„A program nem más, mint a közös nyelv a fogtechnika – orvos – páciens tengelyén. A kommunikációban korábban sok információ veszett el, minek köszönhetően a munka elkészülése hosszabb időt vett igénybe, vagy a végeredmény nem 100%-ban tükrözte az álmokat. Olyan megoldásra volt tehát szükségünk, mellyel maximálisra kapcsolhatjuk az elégedettség faktort.

Mi ebben módszerben hiszünk, mert közel 20 éve, minden nap mosolyokat alkotunk.”

Esztétikai fogorvos Budapest prémium rendelőjében

Az Dent’ART Solutions® tehát egy vízió, ami megelőzi a végeredményt:   

 • Biztonságot ad a páciensnek, felszabadult alkotói munkát a fogtechnikus mesternek és nyugodt álmokat az orvosnak.
 • A felsőfokú tervezésnek és a digitális látványterveknek köszönhetően azonnal láthatóvá tesszük a végeredményt, még mielőtt bármi beavatkozás történne.
 • Valóban az a mosoly készül el, melyet megálmodtunk vagy éppen kiválasztottunk, a fogak közötti rés eltüntetése sosem volt még ilyen gyors és egyszerű.

Mit jelent a Dent’ART Solutions® és kinek ajánljuk a kezeléseket?

Minden információ a Clinident egyedi, prémium szolgáltatásáról:

Dent’ART Solutions® a kifinomult esztétikum születése

A metsző fogak közötti rés prémium ellátásának előnyei

Időtakarékos:

Felgyorsult világunkban a pácienseink jelentős része képtelen olyan hosszú távú kezeléseket igénybe venni, mint például a fogszabályzás – és a nem létező szabadidejében, az egyéb számos programon túl a fogászaton ücsörögni azért, hogy a fogak közötti rés eltűnjön.

Gyors:

Mára a fogászati iparág ütemes fejlődése eljutott oda, hogy az időhiánytól szenvedő pácienseknek olyan gyors és minimális beavatkozást igénylő megoldásokat tudunk kínálni, mint az esztétikus kerámia héj.

Minimális kellemetlenség:

A gyors kezeléseket és eredményeket nem csak a kevés szabadidővel rendelkező páciensek részesítik előnyben, hanem azok is, akik korábbi negatív tapasztalatuk miatt igyekeznek a lehető leghamarabb kiszabadulni a fogászati székből.

Magas minőség, egyedi tervezés:

Valójában mindegy, hogy ki, milyen motivációval érkezik. A lényeg az, hogy a páciensek minőségi eredményt akarnak, minimális időráfordítás mellett, mindezt persze úgy, hogy látvány és eredmény tekintetében is biztosra akarnak menni.

Biztonságos és kényelmes:

Ha te is ezen szempontok szerint hozod meg a döntésed, akkor Dent’ART Solutions® programunkat neked is ajánljuk. A csalódás kizárt!

Az elülső fogak legjobb és legprecízebb fogorvosi kezelése az, ha a kerámia héjak 100%-ban személyre szabottan készülnek. Klinikánkon fontos, hogy az esztétikai kezeléssel nem csupán a fehér fogak elérése és a diasztéma megszüntetése a cél.

A páciens fogai nem csak egy egyszeri komplex ellátást, hanem professzionális utógondozást is kapnak: rendszeres fogorvosi kontrollvizsgálatot és professzionális fogkő eltávolítás is biztosítunk, fenntartva a jó szájhigiénét, a fogászati problémák megelőzését és a héjakra vállalt garanciát.

Mennyibe kerül a prémium kerámia héj készítése fogak közötti rés esetén?

Dent’ART Solutions® Prémium esztétikai konzultáció:

A találkozón fotódokumentáció készül rólad, a kívánságaidat és a lehetőségeket az orvos egy megvalósítható kezelési tervben és árajánlatban összegzi.

 • Időtartam: 30 perc
 • Díj: 15 000 Ft
 • Panoráma röntgen: 8900 Ft (szükség esetén)

Dent’ART Solutions® Prémium mosolytervezés*:

A konzultáción a rólad készült fotók átalakításával új mosolyt tervez a szakember. Ezekből a tervekből áll össze a te saját mosolyportfóliód, melyet a konzultáció végén te is megkapsz, így a szeretteidet is bevonhatod a döntési folyamatba.

 • Időtartam: 30 perc
 • Díj: 30 000 Ft
 • Panoráma röntgen: 8900 Ft (szükség esetén)

Dent’ART Solutions® Prémium mosolyminta*:

A mosolyminta nem más, mint a mosolyterv alapján elkészült mock-up, ebben az esetben ideiglenes minta héj, melyet a rólad készült lenyomat alapján öntenek formába. Ezt az orvos ideiglenesen rögzíti a még nem kezelt fogaidra, így láthatóvá válik az, amivel korábban csak fotón találkoztál.

 • Időtartam: 2x 30 perc
 • Díj: 14 000 Ft/ fog

Dent’ART Solutions® Prémium porcelán héj ár:

 • Időtartam: A teljes munka 10 – 14 nap alatt készül el.
 • Díj: 125 000 Ft /fog – az ár az alábbi folyamatokat foglalja magába:

• helyi érzéstelenítés

• fog előkészítése héj készítéshez

• lenyomatvétel és ideiglenes pótlás

• próba az esztétikai ellenőrzéshez

• héj végleges rögzítése

Egyedi kerámia héj készítése budapesti magánrendelőben

*A prémium mosolytervezés és prémium mosolyminta készítése csupán opcionális, nem szerves része a prémium porcelán héj készítésének.

Dent’ ART Solutions® Prémium fogászati szolgáltatást nyújtó orvos:

Kérjen időpontot!