Fogászati implantátum: cél az életen át tartó fogpótlás

fogászati implantációFogászati implantátum:

cél az életen át tartó fogpótlás

Egészséges ép fogsort szeretnél, amely nem csak esztétikailag, de funkcionálisan is megállja a helyét? A nem megfelelő szájhigiénia, vagy a kezeletlen fogszuvasodás azonban a húzást hozhatja maga után. Bár a szakemberek a saját fogak megőrzését tartják a legfontosabbnak, de vannak esetek, amikor ez már nem lehetséges. Ilyenkor sincs ok azonban elkeseredésre, hiszen ma már többféle lehetőség is kínálkozik a fogpótlásra. Közöttük a legnagyobb népszerűségnek a fogászati implantátum bizonyul, ami mellett ma már több százezren döntenek.

 

Természetes és szövetbarát megoldás

Ugyan a teljes és a részletes műfogsor, vagy például a híd is megoldást kínálhat a foghiányra, de a leginkább természetes és szövetbarát segítség az implantátum lehet. Akár egy életen át kifogástalan minőségben állhat rendelkezésre, és kisebb, valamint nagyobb foghiány áthidalására is alkalmas a módszer. A bármely más fogpótlásnál kényelmesebb viselet rendkívül természetes hatást kelt, s a NASA által is alkalmazott alapanyag a biztonságról és a szövetbarát kivitelről gondoskodik. A fog implantátum Budapest népszerű klinikáján, a Clinident Fogászati Centrumban is elérhető.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha ilyen vagy olyan okoknál fogva a saját fog kihúzására kerül sor, akkor érdemes mihamarabb gondoskodni a pótlásról. Az implantátum beültetéséhez megfelelő csontmennyiség szükséges, s ha sokáig nem történik meg a pótlás, akkor az érintett területen a csont visszafejlődik. Jó hír viszont, hogy ilyenkor pótolható a csont is, tehát az implantációnak ez sem állhat útjában.

Fog implantátum árak: mennyi az annyi?

Az implantátum beültetése több fázisból áll. A kezelési terv felállítása után elsőként a műgyökér kerül elhelyezésbe. Ez speciális anyagánál fogva szilárdan rögzül a csontban. Amint ez megtörtént, a felépítmény is rákerül a műgyökérre. A fog implantátum beültetés ára tehát magában foglalja az érzéstelenítést, a szájüreg előkészítését, a sebkezelést, a varratszedést, vagy például az utógondozást is. Ugyan egyes klinikákon a fog implantátum altatásban is behelyezhető, de a korszerű fájdalomcsillapításnak köszönhetően a Clinidentnél fájdalommentesen történik az eljárás.

Fog implantátum Budapest népszerű klinikáján

A Clinident Fogászati Centrum szakemberei bármilyen fogászati ellátás kapcsán jelentős tapasztalattal állnak rendelkezésre. Az akár fogászati híd tartó pilléreként, vagy többszörös foghiány kezelésére is ideális implantátum beültetése korszerű módszerrel, megbízható minőségű alapanyagokkal elérhető a Clinidentnél. Akár a teljes fogpótlás is felváltható részleges változattal úgy, ha a megfelelő pontokra beültetésre kerülnek a műfogak. A fájdalommentesen kivitelezhető beültetés nem csak a rágás teljességét adhatja vissza, de az esztétikus megjelenés érdekében is tehetünk vele. A Clinident szakemberei nap mint nap azon munkálkodnak, hogy pácienseik maximálisan elégedettek legyenek a kezelés végeredményével és jó emlékekkel álljanak fel a fogorvosi székből. Ebben fontos szerepet játszik az emberközeli hozzáállás is, mely még azoknak is segítséget nyújthat, akik egyébként korábbi rossz tapasztalataik miatt félnek a fogászati beavatkozásoktól.

A fogászati implantáció napjainkban a leggyakrabban választott fogpótlási lehetőség. A fog implantátum árak Budapest kedvelt szakembereinél bárki számára elérhetőek, így a teljes, ép, esztétikus fogsor többé senki számára nem jelent csupán álmot. A Clinident Fogászati Centrumban szájsebész specialista várja mindazokat, akik aktívan szeretnének tenni fogaik épsége és a fogsor teljessége érdekében. Folyamatosan fejleszti tudásukat, hogy az aktualitásokkal tisztában léve, a legkorszerűbb megoldásokkal szolgáljon a páciensek elégedettségét. Fogászati implantátum iránt érdeklődve fordulj bizalommal hozzá!

Szóljon hozzá Ön is

Az e-mail címe nem fog megjelenni a kommentben.

A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.

16 + 2 =