fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Fogászati lézerkezelések

Te melyik fogászatban bíznál inkább? Abban, amelyik használja a modern technológiákat, vagy abban, amelyik évek, évtizedek óta képtelen a megújulásra?

Kire bíznád fogaid szépségét és egészségét?

Biztonságos csúcstechnológia

A 21. században hatékony válaszokat vársz a problémáidra. Korszerű és kíméletes megoldásokat, amelyekkel eredményesebb a kezelés, és gyorsabb a gyógyulás.

Elhúzódó kezelés helyett gyorsaságot. Fájdalom helyett kényelmet. Kompromisszumok helyett egészséges, szép fogakat, amit anélkül tudsz megmutatni másoknak, hogy bármitől is tartanod kelljen.

A fogászati lézer alkalmazását ez az igény szülte, hiszen használatával a különböző beavatkozások nemcsak biztonságosabbak, de a sikerességi rátájuk is nagyobb.

Ezt keresi minden páciens, köztük te is: a biztonságos és eredményes csúcstechnológiát, amely nem okoz fájdalmat, vérzést és hetekig tartó sebgyógyulást.

A módszer megfelel annak, amit a modern gyógyítástól elvárunk: nincs fájdalom, nincs rizikó, és a beavatkozások gyorsan elvégezhetők. Vége a hosszú és szorongató kezeléseknek, így búcsút inthetsz félelmednek a fogorvosi széktől.

A lézer az egészségügy több területén is bebizonyította már, hogy ígéretes és haladó ötletnek számít, hiszen alkalmazásával a beavatkozások könnyebbé válnak, a kockázatok pedig jelentősen lecsökkennek.

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Humánus megoldás a kellemetlen problémákra

A fogorvosi székben ülve te is a hatékony, kíméletes módszereket választanád, hiszen a hagyományos kezelések közül néhány már idejét múltnak számít.

  • Egyes beavatkozásoknál a kelleténél nagyobb lehet a rizikó,
  • az ódivatúnak ható fúró csak erősíti a páciensek kényelmetlenségét,
  • a gyógyulás pedig hosszú és kellemetlen lehet.

A fogászati lézerrel ezeket a korlátokat egyszerűen lebonthatjuk, hogy a mindennapos problémákat megbízhatóan kezeljük.

A lézer – mint energiában gazdag fénycsomag – először a fényre kötő esztétikus töméseknél jelent meg a fogászatban, de a kutatók hamar felismerték, hogy előnyei kiaknázhatók a gyökérkezeléseknél és a fogínygyulladások elleni küzdelemben is.

Használata teljes értékű kezelést kínál, az eredmények viszont sokkal biztatóbbak a hagyományos megoldásokhoz képest.

A Clinident éppen ezért a hagyományos megoldások mellett a legmodernebb fogászati lézertechnológiát is alkalmazza, mert nekünk számít, hogy a páciensekben a félelem helyett bizalmat ébresszünk.

Látogass el hozzánk, és bizonyosodj meg róla, hogy jó kezekben van a mosolyod!

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Mi a titok, amivel a lézer hatékonyabbnak számít, mint a hagyományos megoldás?

A lézer képes arra, hogy a legvékonyabb gyökércsatornákba is bejusson, és hogy minden baktériumot elpusztítson ott.

A fogorvos keze és a gyökérkezelő tűk helyett a hajszálpontos lézer dolgozik, ezáltal a gyökérkezelés megbízhatóbb, és a kíméletes módszer miatt a fájdalmaknak is búcsút inthetünk.

Titkon minden páciens erre vágyik: minél kevesebbet gondolni a fogászatra, és minél többet élvezni a gondoktól mentes mindennapokból.

Fogászati lézerrel a hatékonyabb gyökérkezelésért

A gyökérkezelés a fogmegtartás egyik eredményes, de gyakran kellemetlen módja, amivel ma már azokat a fogakat is meg lehet menteni, amelyeket évtizedekkel ezelőtt még húzásra ítéltek a fogorvosok.

Csakhogy a beavatkozás hiába történik teljes érzéstelenítésben, a hosszú ideig tartó ülés nem éppen kényelmes, és a gyógyulási időszak során is adódhatnak apróbb kellemetlenségek, kockázatok.

Nem kell semmi ijesztő vagy veszélyes dologra gondolni, de fogaink esetében legszívesebben még a kisebb fájdalmaktól és diszkomforttól is megszabadulnánk.

Szerencsére ez nem lehetetlen, sőt!

A fogászati lézer alkalmazásával a gyökérkezelés menete felgyorsítható, a beavatkozás hatékonysága megnövelhető, és a gyógyulási időszak alatt könnyedén búcsút inthetünk a kellemetlen pillanatoknak.

Ezáltal gyorsabban szabadulsz a fogorvosi székből, hamarabb véget ér a gyógyulási időszak, és minimálisra csökken az esetleges komplikációk száma.

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Fogászati lézerrel az ínyproblémák és a fogágybetegségek ellen

Magyarországon sajnos rengeteg páciens küzd ínyproblémákkal és fogágybetegséggel, amik kezelés nélkül idővel fogaink elvesztését okozhatják.

Még az is lehet, hogy te is az érintettek közé tartozol, hiszen ezek a gondok gyakran látványos tünetek nélkül alakulnak ki.

A fogágybetegség a szuvasodás mellett az egyik vezető oka a felnőttkori fogvesztésnek, pedig kellő időben reagálva mindkét bajforrásnak elejét venni.

Sokan viszont azért halogatják az ilyenkor szükséges beavatkozásokat, mert félnek a fogászati kezelésektől, és rettegnek attól, hogy be kell ülniük egy fogorvosi székbe. Már az injekciós tű látványa vagy a fúró hangja is megrémíti őket, pedig erre a problémára létezik egy kíméletes megoldás.

A fogászati lézer ugyanis képes arra, hogy injekció nélkül, mégis fájdalommentesen kezelje a problémás területet.

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Kíméletesség a gyökércsatorna megtisztításakor is

A speciális technológiának köszönhetően nincs szükség helyi érzéstelenítésre, ráadásul a lézer nemcsak hatékonyan kezeli a meglazult ínyszöveteket és tasakokat, de teljesen elpusztítja a veszélyes kórokozókat is.

A kíméletesen és megbízhatóan dolgozó lézer használata után:

  • a terület teljesen megtisztul a baktériumoktól,

  • a tasakok bezárulnak,

  • az íny ismét rátapad a fognyakra,

  • a meglazult fogak pedig visszanyerik stabilitásukat.

Mindezt vérzés nélkül, gyors sebgyógyulással.

A lézert nemcsak a komolyabb ínyproblémák vagy fogágybetegségek esetén lehet használni, de az kiváló segítséget jelenthet barázdazáráskor, illetve herpesz, afta és fekélyek gyógyításakor is.

Alkalmazásával egyszerűbb a nyitott csatorna lezárása rezekció után, és fognyaki érzékenység esetén is kiváló asszisztencia lehet.

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Fogászati lézer a szájsebészetben

A lézert egyre gyakrabban használjuk a különböző szájsebészeti beavatkozások során is.

Alkalmazása miatt a kezelés ebben az esetben is vérzés- és fájdalommentes, és mivel nem kell varratokat használni, ezért hegek sem keletkeznek a problémás területen.

Az előnyök önmagukért beszélnek:

  • a gyors hámosodás miatt rövidebb a gyógyulási időszak és az azzal járó esetleges kellemetlenség,
  • nem alakulnak ki gyulladások,
  • esztétikusabb a végeredmény.

A kezelést végző orvosaink:

Dr. Orbán Imola

Dr. Orbán Imola

konzerváló fogászat, protetika
Imola gyermekkorában szívesen festett, rajzolt, kötött, varrt és gyurmázott, ezért szülei tudatosan a fogorvosi pálya felé terelgették, ahol alkotói kreativitása mellett analizáló -összefüggéseket kereső személyiségét is kibontakoztathatja. Szereti átlátni az ok-okozati folyamatokat. Munkája során az esztétikai szempontok mellett a teljes fogazat stabilitását, használhatóságát is figyelembe veszi.
Dr. Schekk Anna

Dr. Schekk Anna

konzerváló fogászat, protetika
Anna gyermekkori álma vált valóra, amikor orvosként lediplomázott. Azon szerencsések közé tartozik, akik számára a munkája a hivatása. A természetesség és szépség iránti ösztönös vonzódása vezette az esztétikai fogászati irányába. Magával ragadta a mosoly és az arc harmóniája, annak finomítása vagy éppen megalkotása.
Dr. Somogyi Andrea

Dr. Somogyi Andrea

konzerváló fogászat, protetika
Az esztétikai fogászati kezelések mellett fő érdeklődési területe az állkapocsízületi diszfunkciók kezelése, mely manapság egyre több pácienst érint. Egy új pótlás készítésénél az esztétikai problémákon túl vizsgálja, fennáll e állkapocsízületi probléma is, így mindenképpen az új pótlás tökéletes finomhangolására koncentrál.
Dr. Koncz Andrea

Dr. Koncz Andrea

parodontológia
A parodontológiai kezelés szoros orvos-beteg együttműködést kíván, ettől alakulhat ki az a bizalom, amely feltétlenül szükséges az eredményes kezeléshez és a hosszútávú sikerhez. Az igazi sikerélmény számára ez a bizalom fejlődése, amely hatására, megszűnik a páciensek félelme, nő a biztonságérzetük és alkalomról alkalomra egyre nyugodtabban érkeznek a kezelésre.
Dr. Mihály Eszter

Dr. Mihály Eszter

konzerváló fogászat, protetika
Munkája során végül is az esztétikai fogászat választotta ki magának. Az arc karakterének újra alkotása, a koronák, héjak, mosolyok ejtették rabul a szívét.

Online bejelentkezés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.