fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Fogászati lézerkezelések

Te melyik fogászatban bíznál inkább? Abban, amelyik használja a modern technológiákat, vagy abban, amelyik évek, évtizedek óta képtelen a megújulásra?

Kire bíznád fogaid szépségét és egészségét?

Biztonságos csúcstechnológia

A 21. században hatékony válaszokat vársz a problémáidra. Korszerű és kíméletes megoldásokat, amelyekkel eredményesebb a kezelés, és gyorsabb a gyógyulás.

Elhúzódó kezelés helyett gyorsaságot. Fájdalom helyett kényelmet. Kompromisszumok helyett egészséges, szép fogakat, amit anélkül tudsz megmutatni másoknak, hogy bármitől is tartanod kelljen.

A fogászati lézer alkalmazását ez az igény szülte, hiszen használatával a különböző beavatkozások nemcsak biztonságosabbak, de a sikerességi rátájuk is nagyobb.

Ezt keresi minden páciens, köztük te is: a biztonságos és eredményes csúcstechnológiát, amely nem okoz fájdalmat, vérzést és hetekig tartó sebgyógyulást.

A módszer megfelel annak, amit a modern gyógyítástól elvárunk: nincs fájdalom, nincs rizikó, és a beavatkozások gyorsan elvégezhetők. Vége a hosszú és szorongató kezeléseknek, így búcsút inthetsz félelmednek a fogorvosi széktől.

A lézer az egészségügy több területén is bebizonyította már, hogy ígéretes és haladó ötletnek számít, hiszen alkalmazásával a beavatkozások könnyebbé válnak, a kockázatok pedig jelentősen lecsökkennek.

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Humánus megoldás a kellemetlen problémákra

A fogorvosi székben ülve te is a hatékony, kíméletes módszereket választanád, hiszen a hagyományos kezelések közül néhány már idejét múltnak számít.

  • Egyes beavatkozásoknál a kelleténél nagyobb lehet a rizikó,
  • az ódivatúnak ható fúró csak erősíti a páciensek kényelmetlenségét,
  • a gyógyulás pedig hosszú és kellemetlen lehet.

A fogászati lézerrel ezeket a korlátokat egyszerűen lebonthatjuk, hogy a mindennapos problémákat megbízhatóan kezeljük.

A lézer – mint energiában gazdag fénycsomag – először a fényre kötő esztétikus töméseknél jelent meg a fogászatban, de a kutatók hamar felismerték, hogy előnyei kiaknázhatók a gyökérkezeléseknél és a fogínygyulladások elleni küzdelemben is.

Használata teljes értékű kezelést kínál, az eredmények viszont sokkal biztatóbbak a hagyományos megoldásokhoz képest.

A Clinident éppen ezért a hagyományos megoldások mellett a legmodernebb fogászati lézertechnológiát is alkalmazza, mert nekünk számít, hogy a páciensekben a félelem helyett bizalmat ébresszünk.

Látogass el hozzánk, és bizonyosodj meg róla, hogy jó kezekben van a mosolyod!

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Mi a titok, amivel a lézer hatékonyabbnak számít, mint a hagyományos megoldás?

A lézer képes arra, hogy a legvékonyabb gyökércsatornákba is bejusson, és hogy minden baktériumot elpusztítson ott.

A fogorvos keze és a gyökérkezelő tűk helyett a hajszálpontos lézer dolgozik, ezáltal a gyökérkezelés megbízhatóbb, és a kíméletes módszer miatt a fájdalmaknak is búcsút inthetünk.

Titkon minden páciens erre vágyik: minél kevesebbet gondolni a fogászatra, és minél többet élvezni a gondoktól mentes mindennapokból.

Fogászati lézerrel a hatékonyabb gyökérkezelésért

A gyökérkezelés a fogmegtartás egyik eredményes, de gyakran kellemetlen módja, amivel ma már azokat a fogakat is meg lehet menteni, amelyeket évtizedekkel ezelőtt még húzásra ítéltek a fogorvosok.

Csakhogy a beavatkozás hiába történik teljes érzéstelenítésben, a hosszú ideig tartó ülés nem éppen kényelmes, és a gyógyulási időszak során is adódhatnak apróbb kellemetlenségek, kockázatok.

Nem kell semmi ijesztő vagy veszélyes dologra gondolni, de fogaink esetében legszívesebben még a kisebb fájdalmaktól és diszkomforttól is megszabadulnánk.

Szerencsére ez nem lehetetlen, sőt!

A fogászati lézer alkalmazásával a gyökérkezelés menete felgyorsítható, a beavatkozás hatékonysága megnövelhető, és a gyógyulási időszak alatt könnyedén búcsút inthetünk a kellemetlen pillanatoknak.

Ezáltal gyorsabban szabadulsz a fogorvosi székből, hamarabb véget ér a gyógyulási időszak, és minimálisra csökken az esetleges komplikációk száma.

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Fogászati lézerrel az ínyproblémák és a fogágybetegségek ellen

Magyarországon sajnos rengeteg páciens küzd ínyproblémákkal és fogágybetegséggel, amik kezelés nélkül idővel fogaink elvesztését okozhatják.

Még az is lehet, hogy te is az érintettek közé tartozol, hiszen ezek a gondok gyakran látványos tünetek nélkül alakulnak ki.

A fogágybetegség a szuvasodás mellett az egyik vezető oka a felnőttkori fogvesztésnek, pedig kellő időben reagálva mindkét bajforrásnak elejét venni.

Sokan viszont azért halogatják az ilyenkor szükséges beavatkozásokat, mert félnek a fogászati kezelésektől, és rettegnek attól, hogy be kell ülniük egy fogorvosi székbe. Már az injekciós tű látványa vagy a fúró hangja is megrémíti őket, pedig erre a problémára létezik egy kíméletes megoldás.

A fogászati lézer ugyanis képes arra, hogy injekció nélkül, mégis fájdalommentesen kezelje a problémás területet.

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Kíméletesség a gyökércsatorna megtisztításakor is

A speciális technológiának köszönhetően nincs szükség helyi érzéstelenítésre, ráadásul a lézer nemcsak hatékonyan kezeli a meglazult ínyszöveteket és tasakokat, de teljesen elpusztítja a veszélyes kórokozókat is.

A kíméletesen és megbízhatóan dolgozó lézer használata után:

  • a terület teljesen megtisztul a baktériumoktól,

  • a tasakok bezárulnak,

  • az íny ismét rátapad a fognyakra,

  • a meglazult fogak pedig visszanyerik stabilitásukat.

Mindezt vérzés nélkül, gyors sebgyógyulással.

A lézert nemcsak a komolyabb ínyproblémák vagy fogágybetegségek esetén lehet használni, de az kiváló segítséget jelenthet barázdazáráskor, illetve herpesz, afta és fekélyek gyógyításakor is.

Alkalmazásával egyszerűbb a nyitott csatorna lezárása rezekció után, és fognyaki érzékenység esetén is kiváló asszisztencia lehet.

 fogászati lézerkezelés

fogászati lézerkezelés

Fogászati lézer a szájsebészetben

A lézert egyre gyakrabban használjuk a különböző szájsebészeti beavatkozások során is.

Alkalmazása miatt a kezelés ebben az esetben is vérzés- és fájdalommentes, és mivel nem kell varratokat használni, ezért hegek sem keletkeznek a problémás területen.

Az előnyök önmagukért beszélnek:

  • a gyors hámosodás miatt rövidebb a gyógyulási időszak és az azzal járó esetleges kellemetlenség,
  • nem alakulnak ki gyulladások,
  • esztétikusabb a végeredmény.

A kezelést végző orvosaink:

Dr. Koncz Zsófia

Dr. Koncz Zsófia

konzerváló fogászat, protetika
Szívéhez közel álló terület a gyökérkezelés és az esztétikai fogászat. Szeret olyan munkát kiadni a kezéből, mely a legközelebb áll természeteshez. Az esztétika tárgykörében az aranymetszés jelentősége érdekli újabban, melynek a fogászatban betöltött szerepéről kutató munkát is végzett.
Dr. Daubner Roland

Dr. Daubner Roland

konzerváló fogászat, protetika
Egykori páciensként pontosan tudja, hogy a betegek olyan orvos székébe ülnek be szívesen, akiben megbíznak, aki törekszik a maximális fájdalommentesség elérésére és akihez szívesen, félelem nélkül térhetnek vissza. Munkájában a minőség nem opció, hanem egy önmagával szembeni alapelvárás.
Dr. Borbély Judit

Dr. Borbély Judit

konzerváló fogászat, protetika
Diplomám 2001-ben történt megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgozom, 2011-ben egyetemi adjunktusi majd 2013-ban egyetemi docensi kinevezést szereztem. Szakterületem az esztétikai fogászat és a CAD/CAM technológia, azaz a fogpótlások tervezésének és készítésének számítógépes lehetőségei.
Dr. Sas Krisztina

Dr. Sas Krisztina

konzerváló fogászat, protetika
Akkor köteleződött el végleg az esztétikus fogpótlások készítése iránt és választotta hivatásaként, amikor meglátta benne a precíz munkával kivitelezhető egyediséget és szépséget és megtapasztalta a páciensek erre irányuló igényét. Így nem csupán esztétikus, de egészséges mosolyt is alkothat egy művészi vénával megáldott fogorvos.
Dr. Kőnig János

Dr. Kőnig János

konzerváló fogászat, protetika
Harmadik generációs fogorvosként a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján kezdte pályafutását. Az esztétikai fogászat, valamint a hagyományos és implantációs fogpótlások készítése jelentik számára azt a területet, melyben igazán ki tud teljesedni és képességei legjavát vetheti latba a hozzá forduló páciensek kezelésében.
Dr. Schekk Anna

Dr. Schekk Anna

konzerváló fogászat, protetika
Anna gyermekkori álma vált valóra, amikor orvosként lediplomázott. Azon szerencsések közé tartozik, akik számára a munkája a hivatása. A természetesség és szépség iránti ösztönös vonzódása vezette az esztétikai fogászat irányába. Magával ragadta a mosoly és az arc harmóniája, annak finomítása vagy éppen megalkotása.
Dr. Koncz Andrea

Dr. Koncz Andrea

parodontológia
Andrea olyan munkahelyen szeret dolgozni, ahol már felismerték a fogágy egészségének fontosságát és a szakterület felelősét partnerként ismerik el más kezelések során is. A parodontológiai kezelés szoros orvos-beteg együttműködést kíván, ettől alakulhat ki az a bizalom, amely feltétlenül szükséges az eredményes kezeléshez és a hosszútávú sikerhez.
Dr. Mihály Eszter

Dr. Mihály Eszter

konzerváló fogászat, protetika
Munkája során végül is az esztétikai fogászat választotta ki magának. Az arc karakterének újra alkotása, a koronák, héjak, mosolyok ejtették rabul a szívét.
Dr. Kelemen Anikó

Dr. Kelemen Anikó

konzerváló fogászat, protetika
A törékenynek tűnő, ám mindig mosolygós doktornő munkájában igazi maximalista, melyhez a színvonalat szakmai továbbképzésekkel és a legmodernebb technológiák megismerésével és alkalmazásával tartja fent.

Online bejelentkezés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.