Mi mindent elárulhat Rólad a mosolyod?

Az ép és egészséges fogsor, a fehéren felvillanó mosoly magabiztosságot kölcsönöz, vonzóvá és meggyőzővé tesz. A fogsorod ugyanis árulkodik igényességedről, intelligenciádról, egészségedről.

Tudtad, hogy a beszélgetések 49%-ában egymás száját figyeljük? A száj, az ép, fehér fogak, a mosoly így válik a másikról alkotott kép meghatározó elemévé.

Mosolytervezés a Smylist Professional mosolytervezővel

Nehéz úgy dönteni, hogy nem látod a végeredményt, és hogy magad elé kell képzelned mindazt, amiről a fogorvos beszél.
Ismerős érzés, igaz? Nem érted a fogorvosi szakszavakat, de te látni szeretnéd, hogy milyen lesz a mosolyod! A Smylist Professional használatával viszont már nem kell csak a fantáziádra támaszkodnod!
Bizonytalanság helyett inkább utazz a jövőbe, és nézd meg vadiúj fogaidat, amivel hódítani fogsz!

Hogyan segít ebben a Smylist Professional?

A modern mosolytervező szoftver valójában egy precíz fogászati eszköz, amely a páciensekről készült kép változtatásával, lényegében élő photoshoppal teszi láthatóvá jövőbeli mosolyodat.

Biztos te is láttál már olyan videót, ahol bemutatják, hogy tüntetik el modellek fotóiról a különböző hibákat. Ugyanígy dolgozik a Smylist Professional is: néhány egyszerű kattintás, és a program megmutatja, hogy festesz majd az új fogakkal! A mosolytervezés programjának külön előnye, hogy pár perc alatt akár 10-20 variációt is megnézhetsz.

Alkalmazásával többé nem kell attól tartanod a csalódástól, és szemléltető anyagok helyett végre a saját arcodon láthatod a végeredményt.

A szoftver csak olyan látványterveket mutat, amelyek megvalósíthatók, és a mosolytervezéssel minden lehetséges rekonstrukciót megnézhetsz, hogy végül jóváhagyott minőséget kapj.

Erről a jóváhagyásról te gondoskodsz, a minőséget pedig mi adjuk hozzá!

A Smylist Professional mosolytervező számítógépes program segítségével teljesen egyedi új mosolyt tudunk tervezni, a legkedveltebb variációkat akár kinyomtatva tudod szemlélgetni. Sőt a kinyomtatott fényképeket haza is viheted és megmutathatod a családtagjaidnak, szeretteidnek és így eldönthetik, melyik az a mosolyterv, amelyet leginkább magadénak érzel.

Új mosolyod olyan lesz, amit színében, formájában és méretében is leellenőrzünk – még jóval azelőtt, hogy bármilyen kezelést elkezdenénk.

A mosolytervezés fázisai:

  • Szakorvosi vizsgálat, állapotfelmérés
  • Digitális panorámaröntgen felvétel
  • Konzultáció az ideális fogforma megtervezéséről
  • Digitális fényképekből álló portfólió készítése a mosolyodról
  • Mosolyterezés a Smylist Professional szoftverrel
  • Személyre szabott esztétikai fogászati kezelési terv
  • Az elkészült mosolytervről kinyomtatott fényképek

A megoldás egyszerű, kényelmes és egyedülálló előnyöket biztosít. Bízd magad a saját szemedre!

Online bejelentkezés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.