Metszőfogak közötti rés megoldása fogszabályozás nélkül

részárás

Metszőfogak közötti rés megoldása fogszabályozás nélkül

Bemutatjuk a metszőfogak közti rés egyszerű és gyors megoldását

Esztétikai fogászati problémák orvoslására a fogszabályozáson kívül néhány évtizede még csak olyan konvencionális megoldás kínálkozott, mint a hagyományos fogkorona készítése, amely az egész fog kezelését jelentette. Ezzel a módszerrel az esztétikum oltárán az egészséges foganyag jelentős része került beáldozásra, míg a fogszabályzóval rendezett mosoly több év kitartó együttműködést kívánt az orvos és páciense között.

Felgyorsult világunkban a pácienseink jelentős része képtelen hosszú távú kezeléseket igénybe venni, – mint például a fogszabályzás – és a nem létező szabadidejében, az egyéb számos programon túl a fogászaton ücsörögni.

Mára a fogászati iparág gyorsütemű fejlődése azonban eljutott oda, hogy az esztétikai problémák kezelésére az időhiánytól szenvedő pácienseknek is olyan gyors és minimális beavatkozást igénylő megoldásokat tudunk kínálni, mint az esztétikus kerámia héj.

A gyors kezeléseket és eredményeket nem csak a kevés szabadidővel rendelkező páciensek részesítik előnyben, hanem azok is, akik korábbi negatív tapasztalatuk miatt igyekeznek a lehető leghamarabb kiszabadulni a fogászati székből. Igen ám, de! Ha már rászánták magukat és beültek, minőségi eredményt akarnak, minimális időráfordítás mellett, hogy megint jó ideig ne kelljen a mosolyuk miatt aggódni. Mindezt persze úgy, hogy látvány és eredmény tekintetében biztosra akarnak menni. Ha te is ezen szempontok szerint hozod meg a döntésed, akkor az Dent’ART Solutions® programunk neked való.

részárás

  Online bejelentkezés

  Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

  Hogyan segít a fogak közti rés ellátásában az Dent’ART Solutions®?

  Az Dent’ART Solutions® olyan komplex kezelési program, melyben a legmagasabb színvonalat képviselő módszereket, eszközöket és anyagokat alkalmazzuk többek között a porcelán héj megalkotásához is, mindezt maximálisan a te igényeidre szabva. A fogászat csúcstechnológiáját képviselő Dent’ART Solutions® kezelést a Clinident Fogászati Centrum neves szakemberek közreműködésével, forradalmian alacsony áron teszi neked is elérhetővé.

  Miből áll a program?

  1. Dent’ART Solutions® konzultáció: Előre egyeztetett időben konzultációra érkezel specialistánkhoz, ahol a teljes állapotfelmérés és tervezés mellett minden kérdésedre kimerítő választ adunk és kiderül, hogy a fogazati problémádra a héjpótlás e a megfelelő megoldás. Átbeszéljük a kezelésekkel kapcsolatos kétségeidet és szakemberünk egyedi és komplex kezelési tervet állít össze a te igényeidre fókuszálva.

  2. A Dent’ART Solutions® mosolytervezés során egy professzionális mosolytervező szoftver segítségével a rólad készült kép változtatásával, egyfajta élő photoshoppal tesszük láthatóvá jövőbeli mosolyodat, a metsző fogak közti rés zárása által. Teljesen egyedi, új mosolyt tudunk tervezni, a legkedveltebb variációkat akár kinyomtatva haza is viheted és megmutathatod a családtagjaidnak, szeretteidnek és így eldönthetitek, melyik az a mosolyterv, amelyet leginkább magadénak érzel.

  Működésünk során több 100 arcnak adtuk már vissza a ragyogását az előre láthatóvá tett eredmény segítségével. Az új külső egyfajta elköteleződés a saját döntésünk és annak felvállalása mellett. Azon pácienseink, akik biztosra szerettek volna menni, még nem csalódtak a Clinident Dent’ART Solutions® módszerében.

  részárás

  3. A Clinident Fogászati Centrumban a pácienseket komplexen kezeljük. Lehet, hogy téged borzasztóan zavar a rés a metsző fogaid között, ám ahhoz, hogy tökéleteset alkossunk, lehetséges több szakember együttes munkájára van szükség. A „kirakaton” túl ugyanis, mi gondot fordítunk az égetőbb problémákra is, melyek kezelése nélkül nem tudnak sikeresek lenni az esztétikumért tett erőfeszítéseink. Ez a lépés a Smile makeover, a mosoly, a fogazat teljes újra tervezése.

  Pácienseink sokszor komoly fog- és csonthiánnyal, harapási diszfunkciókkal érkeznek hozzánk, melynél a közös tervezés nagyban megkönnyíti a szakértői csapat munkáját. Képzeljünk el egy konzíliumot, ahol az esztétikáért felelős fogorvos, a szájsebész és a fogszabályozó fogorvos elképzeléseit, terveit a páciens vágyaival hangolják össze és öntik végül formába.

  A Clinident szakemberének véleménye és tapasztalata az Dent’ART Solutions® programról:

  Dr. Czigler Péter

  vezető orvos, esztétikai kezelések specialistája

  Dr. Czigler Péter esztétikai fogorvos

  „Már az ókorban is mesterien terveztek a tökéletesség, az aranymetszés bűvös arányával! A tervezéshez nekünk ma már modern és professzionális eszközeink vannak, mellyel felső fokon végezhetjük munkánkat. A program nem más, mint a közös nyelv a fogtechnika – orvos – páciens tengelyén. A kommunikációban korábban sok információ veszett el, minek köszönhetően a munka elkészülése hosszabb időt vett igénybe, vagy a végeredmény nem 100%-ban tükrözte az álmokat. Olyan megoldásra volt tehát szükségünk, mellyel maximálisra kapcsolhatjuk az elégedettség faktort.

  Az Dent’ART Solutions® tehát egy vízió, ami megelőzi a végeredményt. Ez biztonságot ad a páciensnek, felszabadult alkotói munkát a fogtechnikus mesternek és nyugodt álmokat az orvosnak. A felsőfokú tervezésnek és a digitális látványterveknek köszönhetően azonnal láthatóvá tesszük a végeredményt, még mielőtt bármi beavatkozás történne. Ennek köszönhetően valóban az a mosoly készül el, melyet megálmodtunk vagy éppen kiválasztottunk. Mi ebben módszerben hiszünk, mert közel 20 éve, minden nap mosolyokat alkotunk.”

  4. True value! Mi az ami neked az igazi értéket adja az egész fogászati kezelésed alatt, azon túl, hogy az a tökéletesen megkomponált esztétikus kerámia héj borítja fogaidat, amire mindig is vágytál? Ez nem más mint a biztonság, hogy nem egy „zsákbamacska” kezelésen veszel részt. Nem kell a te vagy a technikus fantáziájára hagyatkozni az alkotásban. Próbáld fel nálunk a mosolyodat, próbáld ki milyen leszel részárás után! Érdekes és izgalmas, nem igaz? Még ebben a segítségedre vagyunk, hogy a legjobb döntést hozhasd meg fogaidat és mosolyodat illetően.

  Az orvos lenyomatot vesz a fogaidról, mely alapján a fogtechnika egy a fogaidra tökéletesen passzoló vékony fogformájú, ideiglenes pótlást, moke-up-ot készít, melyet fölhelyezve gyönyörködhetsz a héjpótlás várható eredményében.

  porcelán héj

  5. A tervek elfogadásával végre a fogtechnikus is munkába lendülhet, ám a korábbi tervezésnek köszönhetően a kerámia héj készítésekor klasszisokkal könnyebb dolga van, mint ennek hiányában. Igazi alkotói munka folyik ilyenkor a laboratóriumokban. A sok esetben művészi vénát igénylő folyamatok nagyfokú precizitást kívánnak, hogy erős, tökéletesen élethű fogfelszínt és fogszínt kapjunk. A megálmodott formát, szélességet, csücsköket, éleket vagy éppen pont a réseket öntik ilyenkor egységbe.

  Amikor a fogaink és mosolyunk is változásért kiáltanak: bevetésen a porcelán héj

  Nincs olyan nap, hogy a tükörbe nézve ne vennéd észre fogaid zománchibáit? Zavarnak a frontfogaidat elcsúfító elszíneződések?

  Az is lehet, hogy téged a metsző élek lepattogzása zavar, vagy épp túl nagyok a rések a fogaid között.

  Egy konzultáció, ahol kiderül, hogy az esztétikus kerámia héj választ jelent e problémádra

  Az esztétikai problémával érkező páciensek többnyire alapos utánajárást követően kerülnek hozzánk. Mire elérkezik a konzultáció addigra túl vannak egy komoly kutatómunkán arra vonatkozólag, hogyan lehetne a fogaikat rendbe tenni, milyen kezelések állnak az álmok megvalósításában a rendelkezésükre.

  Amikor megszületik a döntés, hogy a metsző fogaink régen elszíneződött töméseit kicseréltetnénk, fogaink sárgás elszíneződéseitől megszabadulnánk többféle kezelés mellett dönthetünk. Ami a metsző fogakat, azaz a kirakatot illeti, mindenki szeretne jól kinézni, magabiztos fellépéssel a maximumot kihozni magából és nem azon aggódni, mit szólnak mások a fogaihoz.

  Mennyibe kerül az esztétikus kerámia héj készítése részárás esetén?

  Dent’ART Solutions® Porcelán héj ár:

  75 900 Ft – az ár az alábbi folyamatokat foglalja magába:

  • konzultáció* és mosolytervezés
  • helyi érzéstelenítés
  • fog előkészítése héj készítéshez
  • lenyomatvétel és ideiglenes pótlás
  • porcelán héj megtervezése
  • próba az esztétikai ellenőrzéshez
  • héj végleges rögzítése

  *a konzultáció jelen esetben nem foglalja magába a panoráma röntgen árát.

  Időtartam: A teljes munka 10 – 14 nap alatt készül el.

  Ismerkedj az esztétikára szakosodott szakembereinkkel:

  Online bejelentkezés