Dr. Czigler Péter

Dr. Czigler Péter

Dent’ART Solutions

A Clinident Fogászati Centrum megalapítása után (2002) olyan fogorvos specialistákkal vette körbe magát, akik megalapozott tudása biztosítja, hogy a klinikára látogatók magas szakmai színvonalú ellátást kaphassanak.

Elsősorban speciális kozmetikai fogászati kezelésekkel foglalkozik és mosolytervezéssel. A mosolytervezés, mint szakterület már csak azért is fontos számára, mert életében ő maga is nagy hangsúlyt fektet a könnyed és vidám hangulatra. Ezen terület szakértőjeként a hozzá fordulók számára kívánja visszaadni a nevetés felszabadító és gyógyító erejét. Az egyedi és egyéni mosolyok megalkotásakor a cirkónium és kerámia koronákat, valamint a héjakat használja megoldásként. Ahhoz, hogy mindig színvonalas fogászati kezeléseket nyújtson, nagy hangsúlyt fektet a folyamatos továbbképzésekre. Nyughatatlan, kihívásokat és újdonságokat kereső természetének köszönhetően páciensei mindig a legkorszerűbb kezelési eljárásokban részesülnek.

Dent’ART Solutions kezeléseket a Clinident vezető esztétikai specialistájaként, személyesen végzem. A kezeléseim, egyedi igények kivitelezését szolgáló olyan fogászati beavatkozások, amelyeket több mint 20 év szakmai tapasztalat mellett speciális és prémium minőségű anyagok alkalmazásával végzek.