Szakértő fogorvosok, professzionális fogászati csapatmunka

Főoldal / Szakértő fogorvosok, professzionális fogászati csapatmunka

Működésünk kezdete óta célul tűztük ki, hogy a fogászati szakterületek mind szélesebb körét fedjük le, hogy ezzel is a hozzánk forduló páciensek kényelmét és biztonságérzetét szolgáljuk. 

Pácienseinket komplexen vizsgáljuk. Szájüregi betegség esetén a háttér okokra is igyekszünk rávilágítani, kapcsolódó betegség esetén a tünetek és a fogászati probléma közti kapcsolat megértésén keresztül instruáljuk őket az egészségtudatosság iránt.

Fogorvosi Klinikánk minden igényt kielégítő európai szintű, teljes körű fogászati ellátást nyújt a ma elérhető legmodernebb technológiák használatával. Rendelőnkben olyan kiemelkedő szakemberekből álló team várja, amely valamennyi fogászati problémára megoldást tud nyújtani Önnek és családjának. A fogszabályozás, fogbeültetés és szájsebészet kezeléseit gyakorlott és nemzetközi szinten elismert specialisták bevonásával végezzük. Jól felkészült, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk több éves egyetemi oktatói múlttal is rendelkezik.

fogorvos budapest

Klinikánkon a kezeléseket szakmailag is elismert, 20 fős szakorvos team által biztosítjuk. 

 • Konzerváló fogászat – fogmegtartó kezelések: fogtömések, gyökérkezelés
 • Esztétikai fogászat – fogpótlások készítése az esztétikailag kiemelten fontos területre is
 • Góckutatás - személyre szabott gondozási terv, prevenció
 • Dentálhigiénia - fogkő eltávolítás, szájhigiéniai tanácsadás, fogfehérítés
 • Mosolytervezés – nagyobb esztétikai beavatkozás előtt digitális mosolyportfólió
 • Fogszabályozás – gyermek és felnőttkori harapási diszfunkciók, fogazati eltérések kezelése kivehető vagy rögzített készülékek segítségével
 • Parodontológia – fogvesztést okozó fogágybetegség kezelése, szájüregi állapotjavítás, rendszeres szájhigiéniai kontroll
 • Szájsebészet – a fogeltávolítástól az összetettebb vagy nagyobb műtéteken át, a beavatkozások altatásban történő kivitelezéséig
 • Implantológia – foghiányok modern pótlása műgyökér beültetése által
 • Kismama gondozás
 • Gyermekfogászat
 • Professzionális diagnosztika - fogászati CT, Panoráma röntgen

3+1 előny, ha fogaidat a Clinident szakértőire bízod 

1. A gondos diagnosztikával és szakértő kiértékeléssel (panoráma röntgen és konzultáció) nem csupán a fogaid esztétikumára fókuszálunk, hanem komplexen vizsgáljuk a szájüreged és fogazatod egészségét.

2. A te igényeidet és érdekeidet maximálisan szem előtt tartva dolgozunk azon, hogy visszanyerhesd a magabiztosságod és mosolyodból a maximumot hozzuk ki.

3. Szakértő specialistáinkra az egész családot rábízhatod, biztonságban tudhatod.

+1 Kezeléseinkre és a professzionális fogtechnikánk által digitálisan tervezett, esztétikus fogpótlásainkra garanciát vállalunk.  

Válassz magadnak specialistát és élvezd a magánfogászatunk előnyeit és a személyre szabott gondoskodást! 

 • kimagasló technikai felszereltség
 • legmagasabb minőséget képviselő fogászati anyagok használata
 • kiemelkedő szakmai tudású specialisták, egyetemi oktatói háttér
 • professzionális fogászati kezelések, az elérhető legkorszerűbb fogászati megoldások
 • Nyugat- európai színvonalú mosolytervezés

Vezető főorvos

Dr. Czigler Péter

Dr. Czigler Péter

mosolytervezés, Dent’ART Solutions
Elsősorban speciális kozmetikai fogászati kezelésekkel foglalkozik és mosolytervezéssel. Nyughatatlan, kihívásokat és újdonságokat kereső természetének köszönhetően páciensei mindig a legkorszerűbb kezelési eljárásokban részesülnek. Ezen terület szakértőjeként a hozzá fordulók számára kívánja visszaadni a nevetés felszabadító és gyógyító erejét.

Munkatársak

Dr. Koncz Zsófia

konzerváló fogászat, protetika, fog-esztétika – mosolytervezés
Szívéhez közel álló terület a gyökérkezelés és az esztétikai fogászat. Szeret olyan munkát kiadni a kezéből, mely a legközelebb áll természeteshez. Az esztétika tárgykörében az aranymetszés jelentősége érdekli újabban, melynek a fogászatban betöltött szerepéről kutató munkát is végzett.

Click here to change this text

Dr. Kopacz Dániel

konzerváló fogászat, protetika

Célja, hogy a páciensei mosolyogva távozzanak, melyhez személyre szabott, ugyanakkor professzionális szolgáltatást nyújt minden hozzá fordulónak.

Dr.Albeck Péter

konzerváló fogászat, protetika

Fő szakterületem a fogpótlástan/protetika. Ebben rendelkezem a legnagyobb tapasztalattal és ezt tartom a fő profilomnak. Ezen belül az implantációs fogpótlás, koronák, hidak, és kivehető protézisek tervezése és kivitelezése a „mesterségem”!

Hogy ezt a területet jól végezhessem, elengedhetetlen, hogy interdiszciplinárisan gondolkodjam. Ismernem kell a konzerváló fogászat, az endodontia (gyökérkezelések), a szájsebészet és a fogszabályozás lehetőségeit is, így általános jellegű ellátásokat is végzek, szájsebészeti beavatkozásokat, töméseket, gyökérkezeléseket, korábbi munkáim során ezekből a kezelésekből is sikerült jelentős tapasztalatra szert tennem.

Dr. Mazán Tamás

protetika, implantációs protetika, digitális fogászat

Szereti elvégezni azokat a teljes szájrehabilitációkat, mellyel a páciens magabiztosságát, önértékelését tudja megváltoztatni és akár az egész életére pozitív hatással tud lenni. Ehhez pedig a magas minőségű teljes kerámia fogpótlásokat, az implantációs protetikát és a digitális fogászat eszközeit szereti leginkább alkalmazni.

Dr. Hornyák Dóra

konzerváló fogászat, protetika

Mivel elhivatottan szeretek az embereken segíteni és kiélni a kreativitásom, így úgy érzem, hogy fogorvosként az igazi álom munkám végezhetem.

A jövőben is a fogpótlások, száj rehabilitációk világában, vagyis az önbizalmat visszaadó beavatkozások területén képzelem el magam.

Dr. Fele Gabriella

konzerváló fogászat, protetika

Nálam minden olyan kezelés a kedvenc kategóriába esik, ami a fogak megtartását, megszépítését eredményezi, legyen az akár egy erősen leromlott állapotú rágófog felépítése, egy régi, amalgám tömés cseréje, vagy egy elszíneződött fogra készített szép porcelánkorona.

Kezeléseimet – a maximális precizitás érdekében-, nagyítás alatt végzem, melynek köszönhetően a lehető legtöbb egészséges foganyagot tudom megőrizni, megmenteni.

Mihály Eszter_440_150dpi

Dr. Mihály Eszter

konzerváló fogászat, protetika

Munkája során végül is az esztétikai fogászat választotta ki magának. Az arc karakterének újra alkotása, a koronák, héjak, mosolyok ejtették rabul a szívét.

A doktornő jelenleg szülési szabadságon van.

 

 

 

Dr. Sas Krisztina

konzerváló fogászat, protetika, fog-esztétika – mosolytervezés

Akkor köteleződött el végleg az esztétikus fogpótlások készítése iránt és választotta hivatásaként, amikor meglátta benne a precíz munkával kivitelezhető egyediséget és szépséget és megtapasztalta a páciensek erre irányuló igényét. Így nem csupán esztétikus, de egészséges mosolyt is alkothat egy művészi vénával megáldott fogorvos.

A doktornő jelenleg szülési szabadságon van.

Dr. Erdei Piroska

endodoncia, hagyományos- és mikroszkópos gyökérkezelés

A fogászatban, mint szakterület, a gyökérkezelés általi fogmegmentés vonzott igazán, hiszen egy jól gyökérkezelt fog még évtizedekig remekül funkcionálhat, így nagy lehetőség rejlik az ellátás precizitásában. Mivel mélyebben érdekelt a fogak célzott gyógyítása, a fájdalom megszüntetése, a problémát kiváltó okok felszámolása, vagyis, hogy megtisztítsam azt, ami sok esetben már régóta nem tiszta és egészséges, így idővel erre a területre specializálódtam. Hiszem, hogy minden egyes fog fontos szerepet tölt be a fogsorban, munkámmal pedig új esélyt adhatok az egyébként menthetetlennek bélyegzett fogaknak is.

 

Dr. Albeck Anna

endodoncia, hagyományos- és mikroszkópos gyökérkezelés

Számára a fogak megmentése okozza a legnagyobb örömet, ezért a gyökérkezelésekre specializálódott, azon belül is a mikroszkópos gyökérkezelés az ő területe. Ez a professzionális beavatkozás egyáltalán nem fájdalmas vagy megterhelő. Sőt van, aki kezelés közben még el is alszik a székében.

A doktornő jelenleg szülési szabadságon van.

Dr. Kalmár Zsanett

endodoncia, hagyományos- és mikroszkópos gyökérkezelés

2017 óta foglalkozom kifejezetten gyökérkezelésekkel, melyek során mindig a legújabb szakmai ajánlásokat követve a legmodernebb technikákat, eszközöket és anyagokat alkalmazom. A természetes fogak biológiaiértéke felbecsülhetetlen, esztétikai és funkcionális szempontból egyaránt, így a konzervatív és minimálinvazív szemléletet követve elsődleges törekvésem a fogak lehetőség szerinti megőrzése.

 

Dr. Kerekes Fanni

fogszabályozás, esztétikus fogászati kezelések
Saját fogszabályozása fordította szakmai érdeklődését az ortodoncia irányába, szakterülete mára a szenvedélye lett. Munkája során igyekszik mosolyt csalni páciensei arcára, a kezelés végére a lehető legtökéletesebbet.

Dr. Déri Katalin

fogszabályozás
„Imádom a munkám, mert olyan látványos a végeredmény, melynek köszönhetően a pácienseim is felszabadultan mosolyoghatnak végre.”
A fogszabályozásban nincs két egyforma eset, így minden páciens gondos és precíz tervezést igényel, hogy a végeredmény esztétikus és lélegzetelállító legyen.
A fogak szabályozását sosem késő elkezdeni, hiszen az életkornak és rendellenességnek megfelelő készülékekkel minőségi változást lehet elérni.

Dr. Koncz Andrea

parodontológia – fogágybetegségek kezelése, mikrosebészeti műtétek

Andrea olyan munkahelyen szeret dolgozni, ahol már felismerték a fogágy egészségének fontosságát és a szakterület felelősét partnerként ismerik el más kezelések során is. A parodontológiai kezelés szoros orvos-beteg együttműködést kíván, ettől alakulhat ki az a bizalom, amely feltétlenül szükséges az eredményes kezeléshez és a hosszútávú sikerhez.

A doktornő jelenleg szülési szabadságon van.

 

Dr. Ujj Krisztina

parodontológia

Azért a parodontológia került az érdeklődésem középpontjába, mert ezen a területen, kiemelten fontos a jó kommunikáció. A kölcsönös orvos-beteg bizalom kialakításával és a megfelelő motivációval, az egyénre szabott kezelés látványos és nagyszerű, hosszú távon is stabil eredményeket hoz.

Dr. Láng Orsolya

parodontológia

A parodontális terápia minden fogászati kezelésnek az alapja, aktív szakasza a szájhigiénés szokások kialakításával kezdődik és a végleges fogpótlások elkészítéséig tart. A kezelések során külön hangsúlyt fektetek a prevencióra, ugyanis a szájüreg elváltozásai az egész testünkre hatással lehetnek. Kiemelten fontosnak tartom a páciensekkel való gördülékeny együttműködést, melynek alapja az orvos-beteg közti kommunikáció és bizalom.

Kovách_Sandor_440_150dpi_2.1

Dr. Kovách Sándor

szájsebészet, implantológia, irányított implantáció
Szakmája iránt rendkívül elhivatott, de ugyanakkor páciensközpontú szemlélettel dolgozik. Páciensei elsősorban a nyugalmát, a személyre szabott gondoskodását és a rájuk szánt töretlen figyelmét kedvelik a gyors és precíz kezelései mellett.

patonaylajos150

Dr. Patonay Lajos

szájsebészet, implantológia
Több évtizedes tapasztalata révén biztos kézzel végzi a bonyolultabb beavatkozásokat is. Tekintélyt parancsoló megjelenéséről már az első kézfogással lehull a félelmetes szájsebész sztereotípiája.

Barabás_Péter_440_150dpi

Dr. Barabás Péter

szájsebészet, implantológia
Szakorvosként különböző esztétikai, fogpótlástani, szájsebészeti és implantológiai eseteket lát el. A hiányzó fogak pótlására, a megfelelő rágófunkció és életminőség visszaállítása céljából implantátum beültetéseket végez.

Dr. Szabó Violetta

gyermekfogászat
A doktornő gyermekkorától fogva határozott elhivatottságot érzett a fogorvosi szakma iránt. Még az egyetemi tanulmányai idején eldöntötte, hogy tudását, valamint a kedves, barátságos és játékos személyiségét a gyermekfogászat területén, az ifjú páciensek gyógyításának szolgálatába állítja.

Dr. Rozgonyi Lili

gyermekfogászat

Már az egyetemen kikristályosodott bennem, hogy számomra mind közül a gyermekfogászat a leghálásabb terület, így ez egyben a jövőmet is jelenti. Célom, hogy az ijesztő és sírós kezelés helyett, vidám és mosolygós program legyen a fogorvoshoz járás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Makrai Viktória

dentálhigiéniai tanácsadás, fogkőeltávolítás
Immáron 20 éve dolgozik dentálhigiénikusként, 2002 óta pedig a Clinident csapatát erősíti. Az azóta eltelt évek alatt ezrek fordultak meg nála, majd váltak visszatérő páciensé a professzionálisan végzett munkájának és empatikus személyiségének köszönhetően.

Orbán Rozália

dentálhigiéniai tanácsadás, fogkőeltávolítás

Dentálhigiénikusként az emberi kommunikáció híve, a páciens félelmét, feszültséget oldva az ő valós igényeit felderítve, a legmegfelelőbb kezelést nyújtja minden professzionális fogtisztításra érkezőnek.

Rónás Enikő

dentálhigiéniai tanácsadás, fogkőeltávolítás

Dentálhigiénikusi munkáját maximális precizitással, kedvességgel és odafigyeléssel végzi, a páciensekkel folytatott kommunikáció és törődés az egyik legfontosabb a számára.

Kérjen időpontot!