Munkatársak

Főoldal / Munkatársak

Fogorvosi Klinikánk minden igényt kielégítő európai szintű, teljes körű fogászati ellátást nyújt a ma elérhető legmodernebb technológiák használatával. Rendelőnkben olyan kiemelkedő szakemberekből álló team várja, amely valamennyi fogászati problémára megoldást tud nyújtani Önnek és családjának. A fogszabályozás, fogbeültetés és szájsebészet kezeléseit gyakorlott és nemzetközi szinten elismert specialisták bevonásával végezzük. Jól felkészült, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk több éves egyetemi oktatói múlttal is rendelkezik.

  • kimagasló technikai felszereltség
  • legmagasabb minőséget képviselő fogászati anyagok használata
  • kiemelkedő szakmai tudású specialisták, egyetemi oktatói háttér
  • professzionális fogászati kezelések, az elérhető legkorszerőbb fogászati megoldások
  • Nyugat- európai színvonalú mosolytervezés

Vezető főorvos

Dr. Czigler Péter

Dr. Czigler Péter

mosolytervezés, lézerkezelések
A Clinident Fogászati Centrum megalapítása után olyan fogorvos specialistákkal vette körbe magát, akik szaktudása biztosítja, hogy a klinikára látogatók magas színvonalú ellátást kaphassanak. Kozmetikai fogászati kezelések és mosolytervezés specialistája.

Munkatársak

Dr. Kelemen Anikó

Dr. Kelemen Anikó

konzerváló fogászat, protetika
Nagy gyakorlatra tett szert implantációs és kombinált fogpótlások készítése terén, illetve helyreállító protetikában. Elengedhetetlennek tartja a folyamatos szakmai továbbképzést, a legmodernebb technológiák ismeretét és alkalmazását.
Dr. Nagy Dóra Zsófia

Dr. Nagy Dóra Zsófia

gyermekfogászat
A kis páciensek ellátásában azt tartja a legfontosabbnak, hogy a gyerekek első élményei jók legyenek a fogorvossal való találkozásról, hogy a későbbiekben se legyen bennük félelem a látogatásnál, így megelőzhetők, vagy idejében kezelhetők a problémák.
Dr. Kerekes Fanni

Dr. Kerekes Fanni

fogszabályozás, esztétikus fogászati kezelések
Fogszabályozás szakvizsgáját tökéletesen kiegészíti folyamatosan egyre bővülő ismeretanyaga az esztétikai fogászat birodalmából. Szabadidejét egyaránt szenteli hobbijainak és szakterületeibe vágó továbbképzések látogatásával.
Dr. Balla Kristóf

Dr. Balla Kristóf

esztétikai fogászat, endodoncia
Nagy tapasztalatra tett szert az endodoncia területén, a fogak megtartására irányuló kezeléseket alapvető fontosságúnak tartja. Komplexen alakítja ki a páciensek kezelését, az esztétika mellett a részletekre kiterjedő gyógyításra törekedve.
Dr. Patonay Lajos

Dr. Patonay Lajos

szájsebészet, implantológia
A szájsebészet kiváló, hazai szakmai körökben és számos külföldi országban is ismert és elismert szakembere. A szájsebészeti műtétek specialistája, több évtizedes tapasztalata révén tökéletes biztonsággal végzi a bonyolultabb beavatkozásokat.
Dr. Würsching Tamás

Dr. Würsching Tamás

szájsebészet, implantológia
Több éves szakmai múltra tekint vissza a szájsebészet és az implantológia területén, a legmodernebb műtéti technikákat alkalmazza. Számos nyugat-európai klinikán is végez szájsebészeti beavatkozásokat, külföldön is elismert szakember.
Makrai Viktória

Makrai Viktória

Dentálhigiénikus, asszisztens
Immáron 20 éve dolgozik dentálhigiénikusként, 2002 óta pedig a Clinident csapatát erősíti. Az azóta eltelt évek alatt ezrek fordultak meg nála, majd váltak visszatérő páciensé a professzionálisan végzett munkájának és empatikus személyiségének köszönhetően.
Lőrincz Mónika

Lőrincz Mónika

Vezető asszisztens, dentálhigiénikus
Közel 20 évnyi dentálhigiéniés tapasztalattal rendelkezik. 2011 óta pedig már a Clinident pácienseinek nyújtja a teljes körű szájhigiéniai kezeléseket. Elhivatottsága az egyéni tanácsadáson is kitűnik: szakértő gondossággal végzi a kezeléseket és instruálja pácienseinket.

Online bejelentkezés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.