A fogak színét genetikai tényezők is meghatározzák, de az elfogyasztott ételektől és italoktól is sötétedik a színük, különösen a kávé és a tea, a vörösbor, a kóla, a készételekben található mesterséges színezékek, de olyan természetes, élénk színű táplálékok, mint a répa, vagy a cékla is hozzájárulnak a folyamathoz. A fehér fogak nagy ellensége a cigaretta is, a barna lerakódást okozó nikotin és kátrány miatt.

A professzionális rendelői fogfehérítéssel ezeket, a zománcon okozott elszíneződéseket távolítjuk el alig egy óra alatt. A kezelést mindenképpen meg kell előzze egy alapos fogkőeltávolítás is azért, hogy a fogfehérítő anyag a fogak teljes felszínén, egyenletesen ki tudja fejteni hatását. Az otthoni fogápoláshoz dentálhigiénikusaink speciális fogkrém használatát javasolják, így igazán hosszútávú eredményt lehet elérni, ami akkor előny, ha komoly beavatkozás nélkül tökéletesítenéd a mosolyod.

 fogfehérítés

fogfehérítés

Miért nyersz a professzionális fogfehérítéssel?

 • Szakértő gondoskodás – A beavatkozást megelőző konzultáció során alaposan megvizsgáljuk a fogaidat, a rejtett szuvasodásokat így betömhetjük, az íny esetleges irritációját pedig megszüntethetjük. A fogfehérítésnek is csak akkor van értelme, ha a mosoly egyszerre szép és egészséges.
 • Kíméletes és hatékony módszer – A végeredményt biztonságos készítményekkel és bizonyítottan eredményes eszközökkel érjük el, amelyek nemcsak a fogak felszínén, hanem a mélyebb rétegekben is megszüntetik a kellemetlen összképért felelős elszíneződéseket.
 • Tartós eredmény – A rendelői és az otthoni fehérítés közül mi elsősorban a rendelői fogfehérítési kezelést ajánljuk, hiszen kevesebb időt vesz igénybe, az eredménye pedig gyorsabb és látványosabb.

A körülbelül másfél óráig tartó beavatkozás 6-8 árnyalatnyival teszi fehérebbé fogaidat, és a hatás akár 1-2 évig is megmaradhat. A Clinident a legkorszerűbb technológiát használja, amellyel gyorsan és hatékonyan érheted el a célod.

Mit kell tudni a rendelői fogfehérítésről?

 • Biztonságos. Kutatások egész sora bizonyította, hogy a napjainkban alkalmazott rendelői fogfehérítést nyugodt szívvel használhatjuk a mosolyunk szépítésére, mert azok nem károsítják fogainkat és ínyünket.
 • Fájdalommentes. Legfeljebb kényelmetlen ilyen sokáig a székben ülni, de nem maradsz egyedül a beavatkozás közben.
 • Hatásos. A mosoly azonnal fehérebb lesz, a fogfehérítés eredménye pedig már a kezelés végén látható.
 • Hosszú távú megoldás. Ha tartózkodunk az olyan ételek és italok fogyasztásától, amelyek erősen színezik fogainkat, akkor a fogfehérítés hatása akár 1,5-2 évre is szólhat.
 • Kényelmesebb és eredményesebb, mint az otthoni fogfehérítési eljárás.

Online bejelentkezés

Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

A rendelői fogfehérítés lépései

1. Professzionális fogtisztítás – A sikeres fogfehérítés előtt mindenképpen szükséges egy alapos szájhigiéniai kezelés annak érdekében, hogy a fogfehérítő anyag a fogaid teljes felszínén egyenletesen ki tudja fejteni hatását. A fogfehérítés ára a szájhigiéniai kezelést nem tartalmazza. Ennek költsége külön fizetendő. Tudj meg többet szájhigiéniai kezelésünkről!

2. Előkészület a Beyond fehérítéshez – Rendelőnkben a Beyond fogfehérítő rendszert használjuk, ami piacvezető a világon, és garantált eredményt ad. Ez a fogfehérítési technológia egy hidegfényes rendszeren alapul, mely által egy magas hatásfokú kék fény által történik a fogfehérítés. A Beyond fogfehérítés által a fogak színében akár 6-8 fokozat javulás is történhet. A rendelői fogfehérítés 6% hidrogén-peroxidot tartalmazó fogfehérítő géllel, és hideg fényű fogfehérítő lámpával történik szakember vagy fogorvos felügyelete mellett.

3. Izolálás és fehérítő kezelés – A fogakat gondosan izoláljuk az ajkaktól és az ínytől, hogy azokra ne kerüljön a gélből, majd a fog felszínére applikáljuk a gélt, és a fogfehérítő lámpával megvilágítjuk. A fogfehérítő lámpa fényének hatására elbomlik a peroxid, a felszabaduló oxigén bejut a fogba és kifehéríti azt. A fogfehérítő gélt 3-szor 10-15 percig kell a speciális lámpával megvilágítani.

4. A fehérített fogak ápolása – A fogfehérítő kezelés után kerülnöd kell az olyan ételeket, italokat, amik elszínezhetik a fogaidat, mivel ilyenkor sokkal érzékenyebb a fogzománc a külső hatásokra. Sok ásványvizet kell innod, ami elősegíti a fogak átmeneti vízveszteségének pótlását.

 fogfehérítés rendelőben

fogfehérítés rendelőben

 fogfehérítés otthon

fogfehérítés otthon

Otthoni fogfehérítés

Az otthoni fehérítésre érdemes úgy gondolni, mint kiegészítő kezelésre, mellyel a régebben végzett fehérítő kezelés eredményét tudjuk fenntartani, vagy felfrissíteni.

A Clinidentnél az otthoni fogfehérítés is elérhető számodra. Az otthoni fogfehérítést is mindig megelőzi egy fogkő eltávolítás, melyet professzionális körülmények között rendelőnkben, szakértő végzi azért, hogy majd a legjobb fehérítő hatást érhessük el az otthoni módszerrel.

 

Egyedi, személyre szabott fehérítő sín készítése

Az otthoni fogfehérítéshez a fogászati rendelőben lenyomatot veszünk a fogaidról, és az alapján egy sínt készíttetünk a fogtechnikussal. A kedvezőbb árú módszer abból áll, hogy a személyre szabott, ínyedet védő sínt kell használnod, amibe te adagolhatod a fehérítő hatású készítményt.

Kúraszerű otthoni kezelés néhány órára vagy egész éjszakára.

Ez a megoldás több napon át tartó otthoni kezelést jelent, hiszen itt alacsonyabb százalékú hatóanyaggal dolgozunk. Van olyan fogfehérítő, amit napi 1 órára kell feltenni, de van, amelyik egész éjszaka a szánkban lehet. A tökéletes hatás eléréséhez kb. 10-12 napos kúra szükséges.

Fogaink legfontosabb szerepe a rágás, de ez nem jelenti azt, hogy mosolyunk ne lehetne harmonikus és esztétikus. Olyan, amit jó érzés megmutatni másoknak. Mind vágyunk arra, hogy végre felhőtlenül nevethessünk, de a szép fogak miatt nem akarunk sok időt a rendelőben tölteni, és végképp nem szeretnénk kellemetlenségeket átélni.

 otthoni fogfehérítés

otthoni fogfehérítés

Kérjen visszahívást

Mitől függ a fogfehérítés eredményessége?

A fogfehérítés eredményessége attól függ, mi okozza a fogak elszíneződését, és milyen gyakran van a fog kitéve ennek:

 • Ha a fog kávé, tea vagy dohányzás következtében vált sárgássá vagy barnássá, akkor akár 6-8 árnyalatot is halványodhat, fehéredhet a fog színe.

 • Azon fogak, amelyek a fog természetes pigmentációja következtében szürkések vagy sárgásak, 2-3 árnyalatot világosodnak fogfehérítés hatására.

 • Azonban akármilyen színből is indulunk ki, a fogak észrevehetően ragyogóbbá válnak a fogfehérítés után.

 fogfehérítés eredménye

fogfehérítés eredménye

Miért érdemes rendelői fogfehérítést választani?

Bár az otthoni fogfehérítő készülékek nagyon csábítóak, ahogyan egy-egy ismert ember a szájában szelfizik vele, tudnod kell, hogy fogkőeltávolításra ők is járnak, sőt a legtöbb esetben már túl estek egy vagy több rendelői fehérítésen, így az eszköz számukra inkább fenntartó kezelést jelent. A fogorvosok és dentálhigiénikusok szerint, ha sosem volt még fehérítve a fogad, akkor elsőre mindenképpen a rendelőben végzett fogfehérítés javasolt.

Nincs ugyanis egyetlen olyan házi praktika vagy fehérítő hatású fogpaszta sem, amivel a lerakódott szennyeződéseket oly hatásosan el tudnád távolítani, mint a fogfehérítést megelőző fogkőeltávolítással. A professzionális rendelői vagy otthoni fogfehérítés esetén is szükséges a szennyeződések előzetes, mechanikus – ultrahangos eltávolítása, enélkül értelmetlen belekezdeni a kezelésbe.

Ha még sosem volt fehérítve a fogad, az otthoni eszköz kínálta eredmény nem lesz tartós, akár hetente is ismételgetheted, ami egy idő után elég idegesítő. A professzionális rendelői fehérítés 1 alkalomról szól, mellyel akár évekre szóló eredményt nyersz.

Klinikánkon eredményes mosolyszépítő kezelést nyújtunk neked, professzionális felszereltség és szakszerű ellátás mellett. Ha pedig sokáig szeretnéd a fehér mosolyodat élvezni, dentálhigiénikusaink személyre szabott tanácsot is adnak arra vonatkozóan, hogy mikor jelentkezz szűrésre és fogkőeltávolításra, milyen fogkrém javasolt a te fogaid ápolására, egyáltalán használhatsz-e fogfehérítős fogkrémet, vagy milyen gyakran használd az otthoni fehérítő kezeléseket…stb.

Fogfehérítő kezelések ára a Clinidentben

Mitől függ egy piacvezető Beyond fogfehérítő kezelés ára?

 • Professzionális technológia:

  Az általunk használt piacvezető Beyond rendelői fogfehérítő rendszer ez egyik leghatékonyabb megoldás a fog tartós fehérítésére.

 • Szabályzásnak megfelelő anyagok:

  Csak EU szabályoknak megfelelő, kifogástalan minőségű fehérítő anyagot használunk.

 • Gyorsaság és hatékonyság:

  A rendelőnkben mindössze másfél óra alatt hófehér fogad lehet.

 • Fádalommentesség, kímélő üzemmód:

  Az általunk használt fehérítő anyagok kíméletesek a foghoz, a kezelés így fájdalom mentes.

A Clinident régóta híres a professzionális ellátásáról, a kedves és empatikus orvosairól, asszisztenseiről. Ha biztonságban szeretnéd tudni a fogaidat, ha sokáig szeretnéd élvezni a fehér mosolyt, vagy éppen az új és esztétikus tömésedet vagy esztétikus fogpótlásodat, mindenképpen ismerkedj meg velünk közelebbről. A Clinident Fogászat az esztétikai fogászat terén is kiemelkedő minőséget nyújt, amihez az is hozzátartozik, hogy pácienseink fogainak állapotát időről-időre nyomon követjük, emlékeztetjük az esedékes szűrővizsgálatokra. Mindezt azért, hogy az új mosoly mögött valódi és tartós öröm is legyen.

Bár a páciensek elsőre nehezen hiszik, de a fogászati szakemberek missziója éppen a problémamentes fogazat és az egészséges szájhigiénia megteremtése és fenntartása, éppen ezért óvva intjük pácienseinket az otthoni praktikák kipróbálásától.

Szívesen segítünk bármi legyen is a kérdés vagy probléma, s ha valóban hatékony otthoni eszközöket keresel a szájápoláshoz, a fehérebb fogakért, akkor dentálhigiénikusainkál keresve sem találsz naprakészebb tanácsadókat.

Szakértő fogkő eltávolítás, fogtisztítás:

A Clinident mindig professzionális fogkő eltávolításához most AJÁNDÉKBA adjuk a dentálhigiénés kezelést!

32.900.- helyett 22.900.-

Az AJÁNDÉK tartalma:

 • kímélő sós polírozás a fogaid ragyogásáért
 • teljeskörű, személyre szabott szájápolási tanácsadás a fogkő és a fogágybetegség megelőzéséhez, valamint a megfelelő szájápolók kiválasztásához

Időtartam: 60 perc

Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

Online bejelentkezés

Fogfehérítés rendelőben:

79 900 Ft

• Beyond professzionális fogfehérítő rendszer

• digitális fotók készítése a mosolyportfólióhoz

• tanácsadás

Időtartam: 90 perc

Fogfehérítés otthoni készlettel (fogívenként):

40 000 Ft

• lenyomatvétel, egyedi fogfehérítő sín

• fogfehérítő anyagot tartalmazó készlet

• tanácsadás a készlet használatához

 fogfehérítés ára

fogfehérítés ára

A kezelést végző dentálhigiénikusaink:

Online bejelentkezés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.