Mi történik az első látogatásod során a rendelőben?

Az alapos, minden részletre kiterjedő állapotfelmérés,  a problémáid pontos megismerése nagyon fontos a későbbi kezelésed megtervezése szempontjából. Ezért felkészült fogorvosok várnak a rendelőnkben, akik a lehető legrészletesebben meghallgatják kéréseidet, és egy alapos állapotfelmérés után minden szempontot figyelembe véve készítenek kezelési tervet számodra.

Első konzultációs időpontot

tudsz egyeztetni klinikánkon.

Recepciós kollégáink a neked megfelelő időpontot foglalják le az előjegyzésünkben, annak érdekében, hogy várakozás nélkül tudjunk fogadni.

Az első állapotfelmérésen való részvételeddel azonnal aktiválódó ajándékod egy 5 000 Ft értékű ajándékutalvány, mely az általad választott kezelésből kerül majd jóváírásra.

Online bejelentkezés

 fogászati állapotfelmérés, fogászati kontroll

fogászati állapotfelmérés, fogászati kontroll

Az első látogatásod során a recepción egy adatfelvételi lapot kell kitölteni, amin a személyes adataidon kívül, az egészségi állapotoddal kapcsolatos, fogorvosi kezelés szempontjából fontos kérdésekre (pl. allergia, magas vérnyomás, cukorbetegség) várjuk a válaszodat.

Ezek után a kezelőorvosoddal történik egy konzultáció, ami során meghallgatjuk fogorvosi problémáidat, és részletesen megbeszéljük a megoldási lehetőségüket. Az állapotfelmérés során kezelőorvosod feltérképezi a fogaid állapotát, és digitális formában, rendelőnk számítógépes rendszerében rögzíti azt. Amennyiben szükséges, digitális panoráma röntgen, és orálkamerás felvétel is készül, ami a diagnózist nagyban megkönnyíti. Az orálkamera egy speciálisan szájban használható digitális kamera, amivel meg tudjuk mutatni neked is a problémás területeket a fogaidon, így a saját szemeddel láthatod, amit a fogorvosod.

Kezelési terv

Az állapotfelmérés eredményeként pontos képet kapunk fogaid állapotáról, így egy minden részletre kiterjedő kezelési tervet tudunk számodra készíteni, amiben részletezzük a szükséges kezeléseket, és azok várható költségét.

Amit tudnunk kell rólad, hogy pontos kezelési tervet kaphass tőlünk

A fogorvosoddal való találkozás első, fontos lépése, hogy megismerjünk.

A fogászati problémád alapos feltérképezéséhez és a mindenre részletre kiterjedő kezelési terv felállításához szükségünk van a jelenlegi egészségi állapotodra vonatkozó alapvető információkra. Ezért legelőször is arra kérünk, hogy egy adatlapot tölts ki, amelyben csak olyan egészségügyi kérdéseket teszünk fel, amik befolyásolhatják a későbbi fogorvosi kezelésedet.

Kérjen visszahívást

 digitális diagnosztika

digitális diagnosztika

Digitális diagnosztika a precíz diagnózis felállításához

Annak érdekében, hogy az állapotfelmérés során minden apró részletet feltérképezhessünk, egyértelmű képet kell kapnunk a fogaid és azok környezetének állapotáról.
A Clinident Fogászati Centrumban digitális panoráma röntgen készülék segíti a fogorvosod munkáját. A digitális technológiának köszönhetően a felvétel néhány másodperc alatt elkészül és kezelőorvosod számítógépén azonnal megjelenik. A digitális technológiának köszönhetően a hagyományos röntgenkészülékek sugárzásának töredéke elegendő a tökéletes felvétel elkészítéséhez.
Indokolt esetben kezelőorvosa digitális oralkamerás felvételeket vagy nagy felbontású fotókat készít rólad, hogy még részletgazdagabban feltárhassa a szabad szemmel nehezen látható területeket.
Az orálkamera egy kicsi, pálca alakú kamera, amely azonnal kivetíti az adott területet egy monitorra, olyan nagyításban, hogy a fogak tökéletesen megfigyelhetőek legyenek.
A felvételt olyan nagyításban képes megjeleníteni, hogy legapróbb részletekig jól láthatóvá teszi a fogkövet, az ínygyulladást, a fogszuvasodást, a letört vagy elszíneződött fogat, a fognyaki kopást, a sorvadt ínyt.

Személyes konzultáció után hozzád illő mosoly

Sok páciens határozott elképzelésekkel érkezik hozzánk, és ők már pontosan tudják, hogy mire van szükségük. Rendkívül népszerű vendégeink körében a fogfehérítés és a fémmentes, teljesen porcelán fogmű, hiszen ezek már bizonyították: elérhető a hollywoodi sztárok mosolya.
Egy fogászati állapotfelmérés ugyanakkor hasznos segítséget jelenthet számodra, ha még bizonytalannak érzed magad, és nem tudod eldönteni, hogy melyik megoldással tehetnéd szebbé fogaidat.
Kérdéseidre szívesen válaszolunk, és egy mosolytervezés során minden lehetséges variációt átnézünk, így a rólad készült fotók alapján előre láthatod a végeredményt, kiküszöbölve a félreértéseket.
A konzultáció során olyan tanácsot adunk, amely nem pusztán szebbé teszi a fogaidat, de biztosítja azok tökéletes működését is. Elvégre nemcsak megmutatni jó érzést őket, hanem használni is.

 személyes konzuláció

személyes konzuláció

Az alábbiakban találja a főbb kezeléseket és azok árait. A megadott kezelési időtartam csak tájékoztató jellegű, páciensenként nagyobb eltérések is lehetnek.

Állapotfelmérés az árlista menüpont alapján

Állapotfelmérés:

4 900 Ft

• 30 perces szakorvosi konzultáció

• kezelési terv készítése

• írásos ajánlat készítése az elfogadott kezelési tervről

Időtartam: 30 perc

Az első állapotfelmérésen való részvételeddel azonnal aktiválódó ajándékod egy 5 000 Ft értékű ajándékutalvány, mely az általad választott kezelésből kerül majd jóváírásra.

A kezelést végző orvosaink:

Dr. Koncz Zsófia

Dr. Koncz Zsófia

konzerváló fogászat, protetika
Szívéhez közel álló terület a gyökérkezelés és az esztétikai fogászat. Szeret olyan munkát kiadni a kezéből, mely a legközelebb áll természeteshez. Az esztétika tárgykörében az aranymetszés jelentősége érdekli újabban, melynek a fogászatban betöltött szerepéről kutató munkát is végzett.
Dr. Daubner Roland

Dr. Daubner Roland

konzerváló fogászat, protetika
Egykori páciensként pontosan tudja, hogy a betegek olyan orvos székébe ülnek be szívesen, akiben megbíznak, aki törekszik a maximális fájdalommentesség elérésére és akihez szívesen, félelem nélkül térhetnek vissza. Munkájában a minőség nem opció, hanem egy önmagával szembeni alapelvárás.
Dr. Borbély Judit

Dr. Borbély Judit

konzerváló fogászat, protetika
Diplomám 2001-ben történt megszerzése óta a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgozom, 2011-ben egyetemi adjunktusi majd 2013-ban egyetemi docensi kinevezést szereztem. Szakterületem az esztétikai fogászat és a CAD/CAM technológia, azaz a fogpótlások tervezésének és készítésének számítógépes lehetőségei.
Dr. Sas Krisztina

Dr. Sas Krisztina

konzerváló fogászat, protetika
Akkor köteleződött el végleg az esztétikus fogpótlások készítése iránt és választotta hivatásaként, amikor meglátta benne a precíz munkával kivitelezhető egyediséget és szépséget és megtapasztalta a páciensek erre irányuló igényét. Így nem csupán esztétikus, de egészséges mosolyt is alkothat egy művészi vénával megáldott fogorvos.
Dr. Kőnig János

Dr. Kőnig János

konzerváló fogászat, protetika
Harmadik generációs fogorvosként a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján kezdte pályafutását. Az esztétikai fogászat, valamint a hagyományos és implantációs fogpótlások készítése jelentik számára azt a területet, melyben igazán ki tud teljesedni és képességei legjavát vetheti latba a hozzá forduló páciensek kezelésében.
Dr. Schekk Anna

Dr. Schekk Anna

konzerváló fogászat, protetika
Anna gyermekkori álma vált valóra, amikor orvosként lediplomázott. Azon szerencsések közé tartozik, akik számára a munkája a hivatása. A természetesség és szépség iránti ösztönös vonzódása vezette az esztétikai fogászat irányába. Magával ragadta a mosoly és az arc harmóniája, annak finomítása vagy éppen megalkotása.
Dr. Mihály Eszter

Dr. Mihály Eszter

konzerváló fogászat, protetika
Munkája során végül is az esztétikai fogászat választotta ki magának. Az arc karakterének újra alkotása, a koronák, héjak, mosolyok ejtették rabul a szívét.

Online bejelentkezés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.