mosolytervezés konzultáció

A technika gyors fejlődése miatt a korábbi mosolytervező szoftverek, mára fapados fejlesztéseknek tűnnek az akár 3D tervet is bemutatni képes DSD (Digital Smile Design®) mosolytervezés mellett. 

Bár már a fogászatban is a digitális tervezés korát éljük, eddig ez jellemzően a fogtechnikai folyamatok előkészítésében merült ki. Néhány éve aztán az orvosok is digitális eszközöket kezdtek használni, hogy egy teljes mosolyalakításnál bíztató látványtervvel rukkolhassanak elő a bizonytalan páciens megnyugtatására. 

Mikor ajánljuk a DSD®-t, azaz a Digital Smile Design® tervezést?

 • Ha szeretnél olyan konzultáción részt venni, ami végre a konkrétumokról szól.
 • Ha szeretnéd előre látni a kezelés várható végeredményét.
 • Ha szeretnél többféle mosolyszimuláció, látványterv közül választani.
 • Ha szereted a gyorsaságot és kényelmet: csupán egy Ipad szükséges a teljes folyamathoz, ami néhány percet vesz igénybe.
 • Ha szeretnél egy hatékonyt motivációs eszközt a kezelésed megkezdése előtt.
 • Ha szeretnéd a fotóidat extra felbontásban és minőségben másoknak is megmutatni.
 • Ha szeretnéd a kiválasztott mosolyod felpróbálni, mielőtt belevágsz a kezelésbe.

digitális mosolytervezés

Mi mindent árulhat el Rólad a mosolyod? 

Az ép és egészséges fogsor, a  fehéren felvillanó mosoly magabiztosságot kölcsönöz, vonzóvá és meggyőzővé tesz. A fogsorod ugyanis árulkodik igényességedről, intelligenciádról, egészségedről. 

Tudtad, hogy a beszélgetések 49%-ában egymás száját figyeljük? A száj, az ép, fehér fogak, a mosoly így válik a másikról alkotott kép meghatározó elemévé. 

  Online bejelentkezés

  Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

   Nehéz elképzelni, hogy festenél egy új mosollyal? 

   

  Nehéz úgy dönteni, hogy nem látod a végeredményt, és magad elé kell képzelned mindazt, amiről a fogorvos beszél? 

  Nem érted a fogorvosi szakszavakat, de te látni szeretnéd, hogy milyen lesz a mosolyod? 

   

  Ismerős érzés, igaz? 

   

  A DSD® mosolytervező mellett már nem kell a fantáziádra hagyatkoznod!
  Bizonytalanság helyett inkább utazz a jövőbe, és nézd meg vadiúj fogaidat, amivel hódítani fogsz!

  Hogyan segíthet a profi fogászati látványtervező?

  A mosolyok tervezéshez már jó néhány éve speciális tervező programokat használhatunk, ám ahogyan az okos eszközök fotó retusáló alkalmazásai egyre másra jelentek meg, úgy tökéletesedtek azok az applikációk is, melyek egy összetettebb, precízebb tervezési folyamat után előre láthatóvá teszik az esztétikai fogászati beavatkozások eredményeit. 

  Az egyik legnehezebb feladat korábban az volt, hogy megfelelő és helyes szögből készült fotókat készítsünk. A pontatlanság megnövelte a tervezési időt, a hibák pedig a mosoly megtervezésébe és a laboratóriumi eljárásokba is áttevődött 

  A hibák korrekciói, a fogpótlás javítása, vagy újra készítése pedig időigényes és költséges folyamat 

  látványterv

  A DSD® tervezés ezeket a hibalehetőségeket automatikusan javítja, hiszen felismeri a fej legoptimálisabb helyzetét, az arcot megfelelő szögben, helyesen pozícionálva automatikusan készíti el a fotót. Így kapjuk meg a mosolytervezéshez szükséges legjobb minőségű felvételeket.  

  Mosolytervezés DSD® digitális mosolytervezővel 

  A Digital Smile Design® valójában egy precíz fogászati eszköz, amely a páciensekről készült kép változtatásával, lényegében élő photoshoppal teszi láthatóvá jövőbeli mosolyodat. 

  Biztos te is láttál már olyan videót, ahol bemutatják, hogy tüntetik el modellek fotóiról a különböző hibákat. Ugyanígy dolgozik a mosolytervező is: néhány egyszerű kattintás, és a program megmutatja, hogy festesz majd az új fogakkal! A mosolytervezés programjának külön előnye, hogy pár perc alatt akár 10 variációt is megnézhetsz. 

  Alkalmazásával többé nem kell tartanod a csalódástól, és szemléltető anyagok helyett végre a saját arcodon láthatod a végeredményt.

  A DSD® csak olyan látványterveket mutat, amelyek megvalósíthatók. Az így elkészült mosolyterved nem csupán egy kiretusált kép, hanem egyben garancia is arra, hogy az általad választott mosoly szerint készül majd a fogpótlásod. A tervet te hagyod jóvá, a készülő fogpótlás minőségéről pedig mi gondoskodunk!  

  esztétikai fogászat budapest

  esztétikai fogászat

  Miért a DSD® a létező legprecízebb fogászati mosolytervező eszköz? 

   A Digital Smile Design® applikáció az egyetlen, amely lehetővé teszi különböző fájlok, képek, röntgen vagy CT felvételek egyidejű, biztonságos mentését és gyors felhasználhatóságát egy tervezési folyamat során.  

  Amikor a terved készen áll és el is fogadtad, a teljes esetfájlt -egy gombnyomással – a fogtechnikai laboratóriummal is megosztva leadhatjuk megrendelésünket a fogpótlás legyártására. 

  A mosolytervező applikáció segítségével teljesen egyedi, új mosolyt tudunk tervezni, a legkedveltebb variációkat pedig kinyomtatva haza is viheted és megmutathatod a családtagjaidnak, szeretteidnek. Így együtt is dönthettek arról, melyik az a mosoly, amelyet leginkább passzol hozzád. 

  Új mosolyod olyan lesz, amit színében, formájában és méretében is leellenőrzünk – még jóval azelőtt, hogy bármilyen kezelést elkezdenénk. 

  A mosolytervezés menete: 

  1. Szakorvosi vizsgálat, állapotfelmérés 

  2. Digitális panorámaröntgen felvétel 

  3. Konzultáció az ideális fogforma megtervezéséről 

  4. Mosolytervezés DSD® fogászati tervező applikációval 

  5. Digitális fényképekből álló mosoly portfólió készítése 

  6. Személyre szabott,esztétikai fogászati kezelési terv 

  +1 Az elkészült mosolyterv alapján, igény esetén mock-up, azaz felpróbálható mosolyminta készítése (a mosolytervezés ára a mock-up mintát nem tartalmazza) 

  A megoldás egyszerű, kényelmes és egyedülálló előnyöket biztosít. Bízd magad a saját szemedre! 

  Gyere el hozzánk, hogy tökéletesen gyönyörű, szabályos fogsorral mosolyogj a világra! Rendelőnk élen jár a mosolytervezésben, évente sok száz páciens mosolyát tesszük gyönyörűvé! 

  Hogyan próbáld fel a leendő mosolyodat, akár egy új ruhát?

   

  A Clinident nem a fapados, rossz minőségű mosolytervezőkkel dolgozik, hanem a kiváló felbontású fotókat és precíz terveket biztosító DSD® fogászati applikációval. Ezt úgy képzeld el, mint a létező legprofibb retusáló alkalmazást, mellyel a telefonodon tökéletesre csinosíthatod a fotódat, mielőtt felöltenéd a közösségi oldalra.   

  Az DSD® Ipad-re lefejlesztett fogászati programjával a szakértő, esztétikai kezelésekben és mosolytervezésben jártas fogorvosok élő látványtervet készíthetnek pácienseiknek. Abban segít, hogy mindenféle beavatkozás nélkül, előre tesztelni tudd az új mosolyod hatását.  

   

  1. Az applikációval elkészítjük fotóidat, melyeket az applikáció automatikusan az optimális fejtartáshoz pozícionál. 

  2. Ahogy a fotó megjelenik az applikáció tervező felületén, a mosoly azonnal készen áll arra, hogy az esztétikában jártas fogorvos újra tervezze. 

  3. Ha szükséges, a CT felvételed is integrálni tudjuk a programba, így akár 3D képet is alkothatunk az új mosolyról. 

  4. Az elkészült tervek azonnal, kiváló képminőségben válnak láthatóvá, ezeket magaddal is viheted. 

  SŐT! FEL IS PRÓBÁLHATOD, HOGY A VALÓSÁGBAN,  ÉLŐBEN TESZTELD A HATÁST!  

  5. 3D nyomtató segítségével egy olyan mock-up-ot is készíthetünk a kiválasztott mosolyból, melyet a fogaidra felhelyezve azonnal tesztelheted a hatást, mielőtt még bármilyen beavatkozás megtörténne! 

  Nézd meg a videónkat, ahol a BudapestWithUs bloggere, Vivi próbálta fel a megtervezett új mosolyát!

  mosolytervezés

  esztétikai fogászat

  Az alábbiakban találod a mosolytervezés árát és a folyamat lépéseit. A megadott kezelési időtartam csak tájékoztató jellegű, páciensenként nagyobb eltérések is lehetnek. 

  Mosolytervezés ára az árlista menüpont alapján:

  30 000 Ft

  Az ár a következő lépéseket tartalmazza: 

  • állapotfelmérés 
  • digitális fényképek készítése a tervezéshez
  • konzultáció és tervezés a DSD® (Digital Smile Desing®) rendszerrel
  • kezelési terv, mosolyportfólió

  Időtartam: 45 perc

  Mosolytervezést végző orvosaink:

  Dr. Koncz Zsófia

  Dr. Koncz Zsófia

  konzerváló fogászat, protetika, fog-esztétika - mosolytervezés
  Dr. Sas Krisztina

  Dr. Sas Krisztina

  konzerváló fogászat, protetika, fog-esztétika - mosolytervezés

  Online bejelentkezés