Kezelések

Főoldal / Kezelések

állapotfelmérés

 

Klinikánk az a hely, ahol nem kell többé kompromisszumot kötnöd a kedvesség, szakértelem vagy éppen a professzionalizmus érdekében. Már az első konzultáción olyan kezelési tervet készítünk neked, melyet egyedileg a te igényeidre fókuszálva állítunk össze. A kiadott kezelési tervre klinikánkon minden esetben árgaranciát vállalunk Nagyobb beavatkozások esetén sincs ok aggodalomra, egészséghitel segítségével is belevághatsz a kezelésekbe, fizetni pedig ráérsz részletekben. Ismerkedj orvosainkkal és próbáld ki a személyre szabott gondoskodás előnyeit!

bölcsességfog eltávolítása

 

A szabálytalanul növő bölcsességfog torlódást, feszítő fájdalmat okozhat. A fogat ölelő ínyen -a nehéz tisztítás miatt- fájdalmas tasak alakulhat ki. Rutinos szájsebészeink már több száz, sikeres bölcsességfog kezelést / eltávolítást végzetek. Konzultálj szakértővel a fájdalommentes megoldásról.

cirkónium korona

 

A letört, kopott fogak kezelése mellett fontos, hogy az árulkodó tünetekre is figyelmet fordítsunk. A kopás, töredezés oka lehet stressz vagy éjszakai csikorgatás. A megfelelő fogpótlás tervezése során ügyelünk a kényelemre, a harmonikus terhelésre, az esztétikai összhangra és a kiváltó ok kiküszöbölésére.

fogfehérítés

 

A professzionális fogfehérítés nem kívánja tőled, hogy a fehérségért évente többször is fogászaton töltsd a szabadidőd. Kezelésünk kímélő, gyors, nem fáj és tartós eredményt hoz. Tökéletesítsd mosolyodat maximális kényelem, relaxáló aromaterápia és spa hangulat mellett.

  Időpontot kérek

  foghúzás

   

  A kellemetlen foghúzásokról szóló városi legendák alapja zömmel a szakértelem hiánya. Klinikánk foghúzás szakértői kifejezetten a beavatkozások gyors és precíz megoldására koncentrálnak, hogy gyorsan és fájdalommentesen gyógyulhass.

  Fogpótlás folyamata

  állapotfelmérés

   

  Összetettebb probléma esetén nem csupán az esztétikum helyreállítása a cél, de az új fogpótlásnak a kiegyensúlyozott rágást is biztosítania kell. Rágófogaid elvesztése ugyanis tartósan és negatívan befolyásolja az egészségedet. A rögzített pótlásod készülhet a legmodernebb implantációs fogbeültetésre, vagy hagyományos hídpótlással is felszámolhatjuk a hiányt.

  panorma_rontgen_gockutatas

  panoráma röntgen

   

  Kezelésedet a legmodernebb panoráma- vagy CT felvétel és szakértő kiértékelés alapján tervezzük meg. Nem csak a problémás fogra, de valamennyi lappangó gócra is gondot fordítunk. A 3D CT ma már kihagyhatatlan a komoly műtéti beavatkozások megtervezésénél, de egyszerűbb kezelések esetén is megkerülhetetlen segítséget és biztonságot nyújt az előre nem látható anatómiai helyzet áthidalására.

   

  Ha a minden szempontból ideális fogszabályozó készülék és a tökéletes orvos megtalálása a cél, klinikánk kusza mosoly szakértőjével irigylésre méltóan szép és egészséges mosolyt nyerhetsz. Harapási nehézségek, állkapocs ízületi gondok, torlódások kezelése egészséges foganyag veszteség nélkül.

   

  Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

   Kérjen visszahívást

   fogtömés

    

   A fogszuvasodás időben történő kezelésével egy sor kellemetlenség és kezelési költség spórolható meg. Klinikánkon prémium minőségű, svájci és japán tömőanyagokkal tartós és professzionális fogtömést készítünk vagy tartós porcelán töméssel adjuk vissza a fogad eredeti formáját és stabilitását.

   gyermekfogászat

    

   A tejfogak épsége kulcsfontosságú a maradó fogak szempontjából. Ha a kicsik időben megtanulják a helyes fogápolást, akkor jó eséllyel előzzük meg a kellemetlenségeket. Az első tejfog előbújásától ügyelj a szájápolására, válassz egy jó és felkészült gyermekfogász csapatot és felejtsd el az aggódást!

   gyökérkezelés

    

   Az előrehaladott szuvasodás megtámadja a fogbelet, de a gyökérkezelés lehetőséget ad a fog megmentésére és hosszú távú konzerválására. A kezelés fájdalomcsillapítás mellett csupán néhány alkalmat vesz igénybe. Alapos diagnózis, fájdalommentes, személyre szabott kezelés, 100% fogmegmentés.

   fogászati implantátum

    

   Foghiány elöl a mosolyzónában, vagy a rágófogak területén? Pótlásuk kiemeleten fontos. A rágófogak hiányával egy sor kellemetlenség is jár: nehéz rágás, emésztési probléma. Instabil kivehető fogsor helyett fogorvosaink tartós hídpótlást, vagy implantátumon rögzített, esztétikus fogpótlásokat készítenek.

    Időpontot kérek

    Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

    fogtomes_utan

    megelőző kezelések

     

    Fogmosási szokásaink, tudásunk, vagy nem tudásunk nagyban hozzájárul fogaink állapothoz. Milyen tünetek esetén gyanakodhatunk fogászati góc jelenlétére? Mik okozzák a kellemetlen szájüregi tüneteket és hogyan védekezhetünk ellenük? Hatékony fájdalomcsillapító házi praktikák, ráadásként pedig 7+1 tipp a fogászat nagyágyúitól, melyek megkönnyítik a szájápolást.

     

    Nehéz úgy dönteni, belevágni egy a külsődet érintő kezelésbe, ha nem látod a végeredményt. Mi van akkor, ha az új fogforma nem passzol hozzád? Klinikánkon a felsőfokú mosolytervezésnek és a digitális látványterveknek köszönhetően azonnal láthatóvá tesszük a végeredményt, még mielőtt bármi beavatkozás történne.

    fogászati konzultáió

    műfogsor

     

    A tartósan fennálló foghiány számos kellemetlenséget okoz. A kivehető fogpótlás egyedi, kényelmes és stabilan rögzülő alternatívája a fogbeültetésen rögzülő fogpótlás. Az implantátum számától függően különböző foghiányokat, különböző fogpótlásokkal kezelhetünk. Konzultálj szájsebész szakértőinkkel!

    Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

     Kérjen visszahívást

     parodontológia

      

     A tünetek a fogágybetegségről árulkodnak. Fogínysorvadás vagy ínygyulladás gyanúja esetén a fogpótlások készítését, a szájsebészeti beavatkozásokat fogágy vizsgálat és annak szakszerű kezelése előzi meg. Klinikánkon parodontológiai kezelést kizárólag dedikált szakember végez.

      

     A szabálytalan fogformák, a túl nagy rések vagy éppen torlódások esztétikailag zavarók lehetnek, önbizalomproblémát okozhatnak. Klinikánkon felkészült fogszabályozó szakértővel tökéletesítheted a mosolyod, vagy azonnali megoldásként választhatod az észrevétlen kerámia héj pótlást is.

     porcelán korona

     porcelán korona

      

     Mi a különbség a porcelán fogpótlások között? Melyik koronával érhető el 100%-ig élő zománc hatás, milyen fogpótlást kérjünk fémallergia esetén, hogy megelőzzük a kellemetlen tüneteket?

     szájhigiéniai kezelés

     fogkő eltávolítás

      

     Modern, ultrahangos eljárással, fájdalommentesen szabadítunk meg a rossz leheletet okozó fogkőtől. Fogaid elszíneződését a hatékony, ugyanakkor 100%-ig kíméletes, sós polírozással szüntetjük meg. Szakembereinkkel együttműködve hatékonyan előzheted meg a fogkő kiváltotta fogágybetegséget is!

     Kérjen időpontot!