Segítség az ideális fogorvos és fogászat megtalálásához

Főoldal / Segítség az ideális fogorvos és fogászat megtalálásához

A Clinident Fogászati Centrum 20 éve működik Budapest XIII. kerületében, a Cézár-Házban! Fogorvosaink ez alatt az időszak alatt nemcsak szaktudásukból, de empátiából is jelesre vizsgáztak pácienseink szerint.

Büszkék vagyunk arra, hogy a minket választók elégedettsége igazolja szolgáltatásunk minőségét és munkatársaink odaadását!

fogászat 13. kerület, fogorvos választás

Egy jó fogorvos Budapest szívében nélkülözhetetlen segítséget jelenthet, ha az ember fogászati problémákkal küzd. Legyen szó fogszuvasodásról, fogpótlás készítéséről vagy épp szájhigiéniás kezelésről, az emberek többsége életre az szóló választásban hisz.

Olyan fogorvost akarunk, akiben megbízhatunk, aki mellett kitarthatunk, és aki egy fogas baj mögött a beteget is észreveszi.

Hogy miért? Azért, mert a szaktudás és a tapasztalat mellett legalább annyira fontos a bizalom. Sok páciens a mai napig tart a fogászati kezelésektől, és nagy részük emiatt odázza el a szükséges ellenőrzéseket.

Márpedig egy empatikus fogorvos sokat segíthet abban, hogy az ember leküzdje a félelmeit, és hogy pozitívan álljon a rendszeres kontroll vagy a szükséges kezelések elé.

Milyen az ideális fogorvos?

 • Megértő a páciensek problémáival szemben, és mindig odafigyel arra, amit a hozzá érkező betegek mondanak.

 • Alapos a diagnosztikában, hiszen tudja, hogy csak így veheti észre a makacsul rejtőzködő bajforrásokat. Gyakran egy-egy elejtett mondat vagy a még egyszer megnézett röntgenkép adja meg a választ a páciensek kérdésére, de a fogorvos mindig ura a helyzetnek.

 • A fájdalommentes kezelés mellett az empátiában, a segítőkészségben és a kedvességben is hisz. A páciensek félelme a fogászattal szemben sokszor a „szigorú fogorvos” avitt képe miatt alakult ki, de szerencsére a mai szakemberek többsége tisztában van azzal, hogy milyen fontos szerepe van egy mosolynak vagy egy bátorításnak.

 • Fontosnak tartja az utánkövetést és a szájhigiéniás oktatást. Előbbinek köszönhetően mindig tisztában van a páciensek állapotával, utóbbi pedig egy fáradhatatlan küzdelem annak érdekében, hogy a páciensek tisztában legyenek a helyes szájápolási szokásokkal.

 • Modern környezetben, kifogástalan higiéniával dolgozik, és az elérhető legbiztonságosabb, legkorszerűbb alapanyagokat használja a siker érdekében.

KORSZERŰ FOGÁSZATI ELLÁTÁS

Ha a Clinidentet választod, akkor egy tapasztalt, összeszokott fogorvosi csapat segíthet megoldani a problémáidat.

Elviselhetetlen fogfájással küzdesz? Zavar, hogy nem tökéletes a mosolyod? Vagy épp a foghiányodat szeretnéd tartósan megszüntetni?

Legyen szó bármelyikről, a Clinident teljes körű fogászati ellátással vár minden igényt kielégítő, korszerűen felszerelt és kényelmes rendelőiben. A XIII. kerületben található fogászatunk modern, folyamatosan fejlődő eszközparkkal rendelkezik, és a fogászati problémáidat nagy tudású fogorvosok oldják meg.

Hiszünk abban, hogy a megfelelő háttér és az egymást segítő orvosi csapat még a legnagyobb kihívásokat is le tudja győzni.

 • Kedvező árak

  Az elvárt minőséghez nálunk kedvező áron juthatsz hozzá.

  A Clinident nem az értelmetlen, végeredményt lerontó akciókban, hanem a mindig jutányos, mégis magas szakmai színvonalon készülő fogművekben hisz.

  A legjobbat szeretnénk neked adni, ezért fontos számunkra a megfelelő ár-érték arány, hogy ne csupán szolgáltatásunk ellenértékével, hanem munkák nívójával is elégedett legyél.

 • Magas szakmai szinvonal

  A Clinident több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, és ez alatt az időszak alatt mintegy 12000 pácienst kezeltek fogorvosaink.

  A fogászati-szájsebészeti komplex ellátás igazi csapatmunka, munkatársaink a fogászat és szájsebészet teljes spektrumát felölelő válogatottan magas képzettséggel és gyakorlattal rendelkeznek. Magas színvonalú kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.Összeszokott csapatunk folyamatosan továbbképzi magát, hogy tisztában legyen a legújabb trendekkel és kezelési lehetőségekkel. Célunk az, hogy te mindig a legjobb és legtartósabb megoldásokat kapd meg a fennálló problémáidra.

  Nincs számunkra szebb dolog, mint a szép és egészséges fog látványa a minket választó páciensek szájában.

 • Fájdalommentesség – kíméletes fogászati kezelések

  Munkatársaink arra törekednek, hogy félelemmentes légkörben lássuk el pácienseinket, legyen szó akár felnőtt-, akár gyermekfogászati ellátásról vagy szájsebészeti, implantológiai beavatkozásról. Rendelőnk a legmodernebb 21. századi érzéstelenítési technológiával végzi a szájsebészeti beavatkozásokat, amiből garantáltan semmit nem fog érezni.

 • Rövid kezelési idők

  Munkatársaink átérzik a rövid kezelések fontosságát, hiszen te is a lehető legrövidebb időt szeretnéd a fogorvosi székben tölteni.

  Fogorvosaink és fogászati asszisztenseink tapasztalata, valamint a mögöttünk álló korszerű technológia lehetővé teszi a gyors, mégis eredményes munkát.

 • Nincs várakozási idő

  Ha a Clinidentet választod, akkor a váróteremben sem kell sokáig várakoznod, hiszen konkrét időpontra érkezel hozzánk.

  Szabadulj meg az állami ellátás bizonytalanságától, és élvezd a tervezhetőség és biztos háttér kényelmét.

 • Széles körű garancia

  A Clinident Fogászati Centrum garanciális feltételeit a SZAKÉRTELEM – PRÉMIUM MINŐSÉG – PROFESSZIONÁLIS TECHNIKA összefonódása által biztosítjuk Önnek.

  Deklarált jótállási feltételeinkkel maximális biztonságot, kiszámíthatóságot és törődést nyújtunk valamennyi páciensünknek.

Fontos számunkra, hogy mi nemcsak fogászati problémákat oldunk meg, hanem pácienseket kezelünk.

fogászat 13. kerület, fogorvos választás

 • Zökkenőmentes kommunikáció

  Hiszünk abban, hogy a fogászati problémák megoldásának szerves része a megfelelő kommunikáció. Kezelési terveinket a konzultáció során részletesen és érthetően elmagyarázzuk, figyelmedet pedig mindig felhívjuk a legfontosabb teendőkre.

  Rugalmasság, céltudatosság, hatékony problémamegoldás.

  Ha minket választasz, akkor partnernek tekintünk a gyógyítás terén, és testhez álló válaszokat adunk a fennálló problémáidra.

Clinident

fogászat 13. kerület, fogorvos választás

 • Könnyű megközelíthetőség

  Fogászatunk a XIII. kerület szívében, a Cézár-Házban található. Könnyű minket elérni: autóval mindössze pár percnyire vagyunk a Westendtől és a Váci úttól, tömegközlekedéssel pedig csupán 5 perces séta a kék metró (M3).

  A környéken egyszerűen és gyorsan lehet parkolni (8:30-18:00 óra között a közterületi parkolásért fizetni kell).

Egy jó fogorvos Budapest frekventált helyén is elérhető, nekünk csupán választanunk kell a különböző opciók közül. Mi, a Clinident munkatársai büszkék vagyunk arra, hogy sok páciens végül a mi szaktudásunk és empatikus hozzáállásunk mellett döntött.

Külön öröm számunkra, hogy ezt a döntést minden nap meghálálhatjuk.

Kérjen időpontot!