Miért válassz minket?

Főoldal / Miért válassz minket?

KORSZERŰ FOGÁSZATI ELLÁTÁS

Ha a Clinidentet választod, akkor egy tapasztalt, összeszokott fogorvosi csapat segíthet megoldani a problémáidat.

Elviselhetetlen fogfájással küzdesz? Zavar, hogy nem tökéletes a mosolyod? Vagy épp a foghiányodat szeretnéd tartósan megszüntetni?

Legyen szó bármelyikről, a Clinident teljes körű fogászati ellátással vár minden igényt kielégítő, korszerűen felszerelt és kényelmes rendelőiben. A XIII. kerületben található fogászatunk modern, folyamatosan fejlődő eszközparkkal rendelkezik, és a fogászati problémáidat nagy tudású fogorvosok oldják meg.

Hiszünk abban, hogy a megfelelő háttér és az egymást segítő orvosi csapat még a legnagyobb kihívásokat is le tudja győzni.

 • Kedvező árak

  Az elvárt minőséghez nálunk kedvező áron juthatsz hozzá.

  A Clinident nem az értelmetlen, végeredményt lerontó akciókban, hanem a mindig jutányos, mégis magas szakmai színvonalon készülő fogművekben hisz.

  A legjobbat szeretnénk neked adni, ezért fontos számunkra a megfelelő ár-érték arány, hogy ne csupán szolgáltatásunk ellenértékével, hanem munkák nívójával is elégedett legyél.

 • Magas szakmai szinvonal

  A Clinident több mint 14 éves tapasztalattal rendelkezik, és ez alatt az időszak alatt mintegy 7800 pácienst kezeltek fogorvosaink.

  A fogászati-szájsebészeti komplex ellátás igazi csapatmunka, munkatársaink a fogászat és szájsebészet teljes spektrumát felölelő válogatottan magas képzettséggel és gyakorlattal rendelkeznek. Magas színvonalú kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.Összeszokott csapatunk folyamatosan továbbképzi magát, hogy tisztában legyen a legújabb trendekkel és kezelési lehetőségekkel. Célunk az, hogy te mindig a legjobb és legtartósabb megoldásokat kapd meg a fennálló problémáidra.

  Nincs számunkra szebb dolog, mint a szép és egészséges fog látványa a minket választó páciensek szájában.

 • Fájdalommentesség – kíméletes fogászati kezelések

  Munkatársaink arra törekednek, hogy félelemmentes légkörben lássuk el pácienseinket, legyen szó akár felnőtt-, akár gyermekfogászati ellátásról vagy szájsebészeti, implantológiai beavatkozásról. Rendelőnk a legmodernebb 21. századi érzéstelenítési technológiával végzi a szájsebészeti beavatkozásokat, amiből garantáltan semmit nem fog érezni.

 • Rövid kezelési idők

  Munkatársaink átérzik a rövid kezelések fontosságát, hiszen te is a lehető legrövidebb időt szeretnéd a fogorvosi székben tölteni.

  Fogorvosaink és fogászati asszisztenseink tapasztalata, valamint a mögöttünk álló korszerű technológia lehetővé teszi a gyors, mégis eredményes munkát.

 • Nincs várakozási idő

  Ha a Clinidentet választod, akkor a váróteremben sem kell sokáig várakoznod, hiszen konkrét időpontra érkezel hozzánk.

  Szabadulj meg az állami ellátás bizonytalanságától, és élvezd a tervezhetőség és biztos háttér kényelmét.

 • Széles körű garancia

  Ha a Clinidentet választod, akkor a váróteremben sem kell sokáig várakoznod, hiszen konkrét időpontra érkezel hozzánk.

  Szabadulj meg az állami ellátás bizonytalanságától, és élvezd a tervezhetőség és biztos háttér kényelmét.

Fontos számunkra, hogy mi nemcsak fogászati problémákat oldunk meg, hanem pácienseket kezelünk.

 • Zökkenőmentes kommunikáció

  Hiszünk abban, hogy a fogászati problémák megoldásának szerves része a megfelelő kommunikáció. Kezelési terveinket a konzultáció során részletesen és érthetően elmagyarázzuk, figyelmedet pedig mindig felhívjuk a legfontosabb teendőkre.

  Rugalmasság, céltudatosság, hatékony problémamegoldás.

  Ha minket választasz, akkor partnernek tekintünk a gyógyítás terén, és testhez álló válaszokat adunk a fennálló problémáidra.

 • Könnyű megközelíthetőség

  Fogászatunk a XIII. kerület szívében, a Cézár-Házban található. Könnyű minket elérni: autóval mindössze pár percnyire vagyunk a Westendtől és a Váci úttól, tömegközlekedéssel pedig csupán 5 perces séta a kék metró (M3).

  A környéken egyszerűen és gyorsan lehet parkolni (8:30-18:00 óra között a közterületi parkolásért fizetni kell).

Online bejelentkezés

A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.