Pácienseink véleménye fogászatunkról

Főoldal / Pácienseink véleménye fogászatunkról

Rendelőnkben a tökéletesen elvégzett munka és a páciensek elégedettsége a legfontosabb. Az elmúlt 20 évünk és a számtalan pozitív visszajelzés és elégedett páciens mosoly a garancia arra, hogy Te is nyugodtan ránk bízhatod a mosolyodat. A csapatunkról, klinikánkról adott őszinte értékelések a nyilvános, google profil oldalunkról származnak, a hitelesség érdekében, rövidítés nélkül közöljük őket.

fogászati páciensvélemény

“Nehéz nem szuperlatívuszukban nyilatkozni a helyről, mert tényleg azt kapja a páciens amiért odamegy. Fájdalommentes és profi kezelés és maximálisan empatikus hozzáállás. 25 év fogorvos-mentes élet után találtam a helyre.

Gyökérkezelésen, inlay/onlay tömésen, fogkövezésen és bölcsességfog eltávolításon voltam eddig, még egy tömés vár de úgy gondoltam ideje leírom a gondolataim a helyről.

A recepciósok nagyon kedvesek, aranyosak, mosolygósak. Mivel ők a “frontvonal” a klinikán, így mindenképp fontosnak tartom kiemelni az ő szerepüket is abban, hogy az ember nem rettegve malmozik a váróban.

A kezelés megkezdésekor először Hainer Andreával találkoztam, ő csinálta a röntgent és több kezelésen is ott volt, maximálisan empatikus, kedves, mosolygós asszisztens hölgy. Remek első benyomást tett rám és már a kezelés elején segített eloszlatni a félelmeim. Lehet, hogy az orvosok végzik a munka nehezét de egy olyan profi és empatikus asszisztens jelenléte mint Andrea, a bátorító szavai, kedvessége és humora, számomra sokat számítottak.

Gyökérkezelésre Dr. Kopacz Dánielhez kerültem, nem ismertem korábban de úgy érzem megtaláltam a fogorvosom, mert az a szintű profizmus és empatikus hozzáállás ahogy a páciensekhez viszonyul, az tanítani való lenne, de oktatóként tudom, hogy pont ez nehezen tanítható dolog. Abszolút arra törekszik, hogy a problémás fogak menthetőek legyenek és tényleg mindent részletesen elmagyaráz a kezelés alatt. Amilyen félelemmel ültem a székbe az első alkalommal, úgy lazultam egyre jobban, mert kialakult a kezelés során a bizalom, ami szerintem a legfontosabb dolog. Ahogy neki is elmondtam, számomra a megmentett fognál is többet ér az, hogy segített a fogorvosoktól való félelmem leküzdésében. Rendkívül nyugodt személyisége van. Végig érezni a kezelés közben, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

Második fázisban Rónás Enikőhöz kerültem ultrahangos fogkő eltávolításra. Ez a kezelés (mivel soha nem voltam még) kellemetlenebb volt mint a gyökérkezelés de Enikő kisugárzása és kedvessége ezt remekül ellensúlyozta. Mindig elnézést kért mikor tudta, hogy kellemetlen érzés lesz és nagyon profi volt.

A harmadik fázis a két felső bölcsességfogam eltávolítása volt, itt már próbáltam némi kutatómunkát végezni, hogy a klinikán rendelő három szájsebészből vajon ki lenne számomra a legjobb választás. Az interneten fellelhető anyagok alapján Dr. Kovách Sándort választottam aki minden várakozásom felülmúlta. Ha a gyökérkezeléstől féltem, a foghúzástól legalább kétszer annyira, de az ahogy kikapta a két fogat.. Zseni. Persze tudom, hogy ehhez kellettek a fogak “húzásbarát” pózban álló gyökerei is, de ahogy kihúzta őket.. Mindkét alkalommal villámgyors volt és abszolút semmi fájdalmat nem éreztem, mire fejben rákészültem, hogy “na biztos most húzza ki”, már kint volt. Egyedül a szájpadlásba adott injekció fájt kicsit de az ilyen és csak egy pillanat az egész ez senkit ne tántorítson el. Sándor hihetetlenül laza (jó értelemben!), humoros, profi.. Egyszerre profi a szakmájában és közben már első alkalommal olyan mintha az ember már tíz éve ismerné és egy ismerőshöz menne kezelésre. Átérzi azt, hogy azért a foghúzás egy trauma az embernek de ezt a személyiségével hihetetlen profin tudja kompenzálni. Egy fog húzása, injekciókkal együtt, a zsibbadási időt kivárva is körülbelül 10 perc volt, ebből maga a húzás fél perc maximum. Utána még beszélgettünk is egy jót, szóval, bár remélem nem kell több fogam kihúzni de ha mégis, akkor tudom kihez fogok menni. Szerintem órási szó, hogy úgy jöttem el, hogy bármikor visszamennék hozzá kezelésre, de persze az a jó ha nem kell.

És akkor a végére pár szó a rendelőről. Helyileg jó helyen van, kellemes a levegő, kényelmes várótér, tv-n jópofa ismertető videó fut, nincs várakoztatás és még 1-2 szájápolási eszközt is lehet venni. A weblap szakmai szemmel nézve profi, informatív, mobilon is jól használható, sikerült vele átadni azt a profi és barátságos légkört ami az embert a klinikán várja.

Összegezve: abszolút 5 csillagos klinika minden tekintetben, én csak ajánlani tudom őket.”

Varga József

“Nagyon-nagyon köszönöm itt is Dr. Kovách Sándornak az ínyemben vízszintesen fekvő bölcsességfogam fájdalommentes és rendkívül gyors műtéti eltávolítását és azt, hogy a műtétet követően sem voltak fájdalmaim. Mivel volt összehasonlítási alapom, rettegtem a beavatkozástól és az azt követő komplikációktól, ahogyan korábban, egy másik fogászaton történt. Kovách doktor úr és az asszisztens hölgy is nagyon segítőkész és kedves, ahogyan a recepciós kollégák is, és a Makrai Viktória által végzett fogkő eltávolítással és a kezelés során tanúsított kedvességgel is maximálisan elégedett vagyok.”

Tamás Krisztina

“Több éve halogattam egy bölcsességfog kihúzását, de Dr. Kovách Sándor felülmúlta a legoptimistább elképzelésemet is. A fog 5-10 másodperc alatt kint volt, majd gyorsan összevarrta a sebet. Nagyon jó tapasztalatom volt vele, csak ajánlani tudom.”

Kiss Péter

“Ezúton is szeretném megköszönni a Clinident csapatának a fantasztikus munkát és a rugalmas, mindig professzionális hozzáállásukat.
Egy gyermekkori bicikli balesetben elvesztettem az egyik front fogamat. Ez a probléma egészen 26 éves koromig nem lett orvosolva. Én elhivatott voltam, hogy most már itt az ideje. A legjobb fogorvosi csapatot kerestem és mondhatom, nagy szerencsémre meg is találtam. Azok után amiken átmentünk azt gondolom, hogy hiteles véleményt írhatok.
Dr. Kerekes Fanni doktornővel: fogszabályozás – Tökéletesen sikerült és abszolút fájdalommentesen.
Dr. Mihaly Eszter doktornővel: több fogtömes, foghúzas es a porcelán koronák + hídtag keszítése is egyaránt – Szebbre nem is vágyhatnék, az eredmény minden várakozásomat felül múlta.
Dr.Kovach Sandor doktor úrral: implantátum beültetés – Abszolút zökkenőmentes es fájdalommentes.
Mindenki segitőkézs, az asszisztens csapat személyeiben abszolút professzionális és rendkívül kedves.”

Hajas Attila

Dr. Barabás Péter nagyon ügyes, semmit nem éreztem a szájsebészeti kezelés alatt. Nagyon kedves volt, és minden kellő infót megkaptam tőle a további kezelés ügyében! A recepción is nagyon segítőkész, és kedves mindenki!”

Orova Bernadett

“A korábbi véleményezőkhöz hasonlóan és is gyomorgyörccsel jártam eddig fogorvoshoz. Dr. Koncz Zsófiának hála, akihez többedszerre járok vissza kezelésre, ez a félelem elmúlt. Fájdalommentes, gondos és abszolút szép munkát végez. Az aszissztens és recepciós hölgyekkel együtt mindenki kedves és kellemes, rendezett, tiszta a rendelői környezet, nem véletlen a sok pozitív értékelés.”

Bédy Eszter

Patonay Doktor Úr miatt mentem a rendelőbe vidékről. Korábban már jártam a Doktor Úrnál egy másik rendelőben és elhatároztam, hogy foghúzással kapcsolatban soha nem mennék máshoz. Rettegtem a beavatkozás előtt, de mind a Doktor Úr, mind pedig az asszisztens hölgy annyira kedves és barátságos volt, hogy így visszagondolva “nem is volt olyan nagy ügy” az, amiért kezem-lábam remegett az elején.
A húzás is nagyon hamar megvolt, majd az összevarrás is. A stressz miatt sajnos rosszul lettem “félúton”, de időt, energiát nem sajnálva a Doktor Úr és asszisztense is azon volt, hogy minél gyorsabban újra jól legyek.
Mindenkinek szívből ajánlom a Doktor Urat és a Clinident Fogászati Centrumot is!
Ui: A mostani “élmény” megerősítette, hogy tényleg soha nem mennék máshoz!”

Misztl Alexandra

“Nagyon izgultam és előre féltem, de olyan profi csapattal volt dolgom, hogy szinte jó élmény volt a beavatkozás! Köszönöm!”

Szecsenyi Blanka

“Az első fogászat, ahol nem félelemmel megyek a következő kontrollvizsgálatra, kellemes a légkör, az orvosok közvetlenek és barátságosak. Illetve hálás vagyok, amiért a rettegett és évek óta halogatott bölcsességfog műtétet gyakorlatilag nulla fájdalommal kivitelezték, a gyógyulás pedig panaszmentesen zajlott.”

Tóth Zsuzsanna
“Rettegek a fogorvosoktól, de Dr. Mihály Eszter doktornőnel jobb fogorvost elképzelni sem tudnék. Professzionális, segítőkész és nagyon empatikus. Maximális biztonságban érzem magamat nála, tudom ,hogy az eredmény tökéletes lesz.”
Klinga Fanni

“Iszonyatosan rettegek a fogorvostól viszont a mai napon 3 fogamat húzták ki úgy, hogy szinte semmit nem éreztem !!
Az biztos, hogy innentől kezdve csak ide fogok menni bármi problémám is van.
Utólag is köszönöm !!!!”

Lennert Márton

“A klinika nagyon igényes, a várakozás is kellemesebb volt ilyen környezetben. A kezelés során pontról pontra átvettük, mi fog történni és milyen eszközt használnak majd. A kedves és professzionális hozzáállás miatt ajánlom.”

Juhász Gitta

“Félelemmel néztem az előttem álló bölcsességfog eltávolítás elé. Szerencsére jó kezekbe kerültem, Dr. Kovách Sándor megnyugtatott és szinte észrevehetetlenül kihúzta a fogamat. A beavatkozás során és a gyógyulási folyamat ideje alatt nem volt panaszom. Ezután könnyebben rászánom magamat a következő fog eltávolításra, ami még vár rám. Mindenkinek ajánlom a doktor urat, akinek egy kiváló szájsebészre van szüksége.”

Tornallyay Csilla

“Már több alkalommal is jártam itt, csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon barátságos a légkör, szakszerű, professzionális az ellátás.
Ezúton is szeretném megköszönni Dr. Koncz Andreának, Dr. Mihály Eszternek és Dr. Kovách Sándornak az eddigi lelkiismeretes munkáját, midíg pozitív hozzáálását, bíztató szavait, részletes és pontos tájékoztatását a kezelésekről. Minden alkalommal azt éreztem “jó kezekben vagyok”.”

Tóth Csaba

“Fantasztikus hely! Mindenki szuper barátságos, segítőkész és empatikus. A rettegő, fogorvos fóbiásból olyan személyt sikerült varázsolniuk, aki őszintén jól érzi magát a kezelések alatt és örömmel tér vissza. Az áraik is korrektek.”

Borsos Georgina

“Professzionális fogászati ellátásban volt részem, külön köszönöm Dr. Czigler Péter profi munkáját, aki csodát tett a fogaimmal, a rendelő valamennyi munkatársa mindig végtelenül kedves és segítőkész volt. Mindenkinek szívből ajánlom a fogászatot!”

Sass Rita
“Több alkalommal jártam a Clinident fogászati központban, rugalmasak, kedvesek, a megbeszélt időpontban fogadnak. A kezelések fájdalommentesek!”
Lukács Eleonóra

“Mindig jó szívvel látogatok el hozzájuk, egy viszonylag hosszú fogászati kezeléssorozatnál tapasztaltam meg, hogy a rendelő szép, az orvosok és más dolgozók szimpatikusak, sosem félek náluk.:) Gyerekfogászatként is szuperek! Csak ajánlani tudom.”

Szűcs-Zágoni Bella

“Professzionális, precíz munkavégzés! Tényleg kedvesek és segítőkészek, ami egy fogorvosnál sem elhanyagolható szempont. Őszintén ajánlom!”

Dr. Csincsi Ádám
“Nagyon kedvesek, alázatosak, az orvosok sokszor viccesek is. Jó a hangulat és technikailag is profiknak tűnnek. Szeretek ide járni.”
Samu Gábor

“A legjobb fogászat! Ajánlom bárkinek. Magas szaktudás és minőség elérhető áron.”

Németh Bence

“Rendkívül szakszerű ellátásban volt részem. Bátran ajánlom mindenkinek!”

Schmidt Péter

“Ilyen professzionális fogászati kezelésben még nem volt részem.”

Somogyi Dávid

“Szakszerű ellátás. Nem gondoltam, hogy a fogorvos kellemes élmény is lehet.”

Rimai Dávid

“Maximális szakértelem, hozzáértés! Nagyon kedves kiszolgálás!”

Károly Tamás

“Profi ügyintézés, igényes rendelő! Szimpla fogkőeltávolításra mentem Makrai Viktóriához, csodálatosan és végtelen türelemmel szépítette meg a mosolyom. Köszönöm!”

Mári Dorottya

Nyugodt szívvel tudom mindenkinek ajánlani a Clinident Fogászati Centrumot. Nem csak a szakértelem kiváló, de az itt dolgozók minden egyes tagja olyan kedvességgel fogad bennünket, hogy feledteti azt a problémát amiért idejöttünk.”

Négyesné Csizmadia Erzsébet

A Clinident által végzett Fogászati és szájsebészeti kezeléseimen mindig szakszerű és kifogástalan ellátást kaptam. A személyzet figyelmes és segítőkész. A technikai berendezések korszerűek, ami fontos a magas szintű ellátás biztosításához. Elismerés és köszönet a Clinident minden dolgozójának!”

Sári Viktor

Kitűnő orvosok, kedves asszisztensek! Gyönyörű tiszta környezet! Mindenkinek csak ajánlani tudom! A legjobb fogászati klinika csodálatos orvosokkal!”

Maior Andrea

“5 éve járok Czigler doktor Úrhoz, az Ő által kezelt fogaim tökételesek. Megnyugtató érzés, hogy profi ellátásban részesülök és maximális a bizalmam. a klinika iránt! Köszönöm.”

Pongrácz Farkas Tünde

“Hosszú évek óta járok ebbe a rendelőbe. Szerencsére már csak kontrollra. Nagyon sok fogászati problémám volt, amikor először jelentkeztem náluk. Sorra, egymás után megoldották ezeket a problémákat – ideértve implantátumok beültetését és fogszabályzást is -, a realitások talaján állva. Végig korrektek voltak. A hosszú folyamat során az én hozzáállásom is megváltozott. Most már nagyon komolyan veszem a szájhigiéniát (is). Remélem ezzel a szemlélettel sokáig csak a kontrollra lesz szükségem.”

Somogyi Erika

“A Clinidentnél, Czigler doktor keze alatt mindig a legjobb, legfigyelmesebb ellátásban részesülök, és külön erőfeszítést tesz azért, hogy a nüansznyi, alig észrevehető eltéréseket is orvosolja. A recepciós kolléganők is kedvesek és figyelmesek. A 24 órás SMS emlékeztetőt a másnapi időpontról rendkívül értékelem. Én és amerikai férjem egyaránt szívesen járunk ide kezelésre.”

Kotka Krisztina

“Nagyon meg voltam elégedve az igényes, pontos, körültekintő munkájukkal.”

Éless Éva

“Az ellátásom során nagyon körültekintően és szakszerűen kezeltek.”

Bereczky Géza

“A környezet, a körülmények és a szakmai profizmus képes elfeledtetni velem, hogy egyébként fogászaton vagyok…ahol jellemzően rettegtem korábban.”

Puszta Zoltán

“Professzionális és high tech.”

Dr. Farkas Alinka

Kérjen időpontot!