Pácienseink véleménye fogászatunkról

Főoldal / Pácienseink véleménye fogászatunkról

Nálunk a páciensek elégedettsége a gyönyörűvé varázsolt mosoly! Rendelőnkben a tökéletesen elvégzett munka és a páciensek elégedettsége a legfontosabb. Jó úton haladunk, az elmúlt több mint 17 év közel 8 000 páciensének visszajelzése is ezt igazolták vissza számunkra:

fogászati páciensvélemény

Nyugodt szívvel tudom mindenkinek ajánlani a Clinident Fogászati Centrumot. Nem csak a szakértelem kiváló, de az itt dolgozók minden egyes tagja olyan kedvességgel fogad bennünket, hogy feledteti azt a problémát amiért idejöttünk.

Négyesné Csizmadia Erzsébet

A Clinident által végzett Fogászati és szájsebészeti kezeléseimen mindig szakszerű és kifogástalan ellátást kaptam. A személyzet figyelmes és segítőkész. A technikai berendezések korszerűek, ami fontos a magas szintű ellátás biztosításához. Elismerés és köszönet a Clinident minden dolgozójának!

Sári Viktor

Kitűnő orvosok, kedves asszisztensek! Gyönyörű tiszta környezet! Mindenkinek csak ajánlani tudom! A legjobb fogászati klinika csodálatos orvosokkal!

Maior Andrea

5 éve járok Czigler doktor Úrhoz, az Ő által kezelt fogaim tökételesek. Megnyugtató érzés, hogy profi ellátásban részesülök és maximális a bizalmam. a klinika iránt! Köszönöm.

Pongrácz Farkas Tünde

Hosszú évek óta járok ebbe a rendelőbe. Szerencsére már csak kontrollra. Nagyon sok fogászati problémám volt, amikor először jelentkeztem náluk. Sorra, egymás után megoldották ezeket a problémákat – ideértve implantátumok beültetését és fogszabályzást is -, a realitások talaján állva. Végig korrektek voltak. A hosszú folyamat során az én hozzáállásom is megváltozott. Most már nagyon komolyan veszem a szájhigiéniát (is). Remélem ezzel a szemlélettel sokáig csak a kontrollra lesz szükségem 🙂

Somogyi Erika

A Clinidentnél, Czigler doktor keze alatt mindig a legjobb, legfigyelmesebb ellátásban részesülök, és külön erőfeszítést tesz azért, hogy a nüansznyi, alig észrevehető eltéréseket is orvosolja. A recepciós kolléganők is kedvesek és figyelmesek. A 24 órás SMS emlékeztetőt a másnapi időpontról rendkívül értékelem. Én és amerikai férjem egyaránt szívesen járunk ide kezelésre.

Kotka Krisztina

Nagyon meg voltam elégedve az igényes, pontos, körültekintő munkájukkal.

Éless Éva

Az ellátásom során nagyon körültekintően és szakszerűen kezeltek.

Bereczky Géza

A környezet, a körülmények és a szakmai profizmus képes elfeledtetni velem, hogy egyébként fogászaton vagyok…ahol jellemzően rettegtem korábban.

Puszta Zoltán

Professzionális és high tech.

Dr. Farkas Alinka

Online bejelentkezés

    A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.