Pácienseink véleménye fogászatunkról

Főoldal / Pácienseink véleménye fogászatunkról

Nálunk a páciensek elégedettsége a gyönyörűvé varázsolt mosoly! Rendelőnkben a tökéletesen elvégzett munka és a páciensek elégedettsége a legfontosabb. Jó úton haladunk, az elmúlt több mint 17 év közel 8 000 páciensének visszajelzése is ezt igazolták vissza számunkra:

fogászati páciensvélemény

Nagyon-nagyon köszönöm itt is Dr. Kovách Sándornak az ínyemben vízszintesen fekvő bölcsességfogam fájdalommentes és rendkívül gyors műtéti eltávolítását és azt, hogy a műtétet követően sem voltak fájdalmaim. Mivel volt összehasonlítási alapom, rettegtem a beavatkozástól és az azt követő komplikációktól, ahogyan korábban, egy másik fogászaton történt. Kovách doktor úr és az asszisztens hölgy is nagyon segítőkész és kedves, ahogyan a recepciós kollégák is, és a Makrai Viktória által végzett fogkő eltávolítással és a kezelés során tanúsított kedvességgel is maximálisan elégedett vagyok.

Tamás Krisztina

Több éve halogattam egy bölcsességfog kihúzását, de Dr. Kovách Sándor felülmúlta a legoptimistább elképzelésemet is. A fog 5-10 másodperc alatt kint volt, majd gyorsan összevarrta a sebet. Nagyon jó tapasztalatom volt vele, csak ajánlani tudom.

Kiss Péter

Ezúton is szeretném megköszönni a Clinident csapatának a fantasztikus munkát és a rugalmas, mindig professzionális hozzáállásukat.
Egy gyermekkori bicikli balesetben elvesztettem az egyik front fogamat. Ez a probléma egészen 26 éves koromig nem lett orvosolva. Én elhivatott voltam, hogy most már itt az ideje. A legjobb fogorvosi csapatot kerestem és mondhatom, nagy szerencsémre meg is találtam. Azok után amiken átmentünk azt gondolom, hogy hiteles véleményt írhatok.
Dr. Kerekes Fanni doktornővel: fogszabályozás – Tökéletesen sikerült és abszolút fájdalommentesen.
Dr. Mihaly Eszter doktornővel: több fogtömes, foghúzas es a porcelán koronák + hídtag keszítése is egyaránt – Szebbre nem is vágyhatnék, az eredmény minden várakozásomat felül múlta.
Dr.Kovach Sandor doktor úrral: implantátum beültetés – Abszolút zökkenőmentes es fájdalommentes.
Mindenki segitőkézs, az asszisztens csapat személyeiben abszolút professzionális és rendkívül kedves.

Hajas Attila

Dr. Barabás Péter nagyon ügyes, semmit nem éreztem a szájsebészeti kezelés alatt. Nagyon kedves volt, és minden kellő infót megkaptam tőle a további kezelés ügyében! A recepción is nagyon segítőkész, és kedves mindenki!

Orova Bernadett

A korábbi véleményezőkhöz hasonlóan és is gyomorgyörccsel jártam eddig fogorvoshoz. Dr. Koncz Zsófiának hála, akihez többedszerre járok vissza kezelésre, ez a félelem elmúlt. Fájdalommentes, gondos és abszolút szép munkát végez. Az aszissztens és recepciós hölgyekkel együtt mindenki kedves és kellemes, rendezett, tiszta a rendelői környezet, nem véletlen a sok pozitív értékelés.

Bédy Eszter

Patonay Doktor Úr miatt mentem a rendelőbe vidékről. Korábban már jártam a Doktor Úrnál egy másik rendelőben és elhatároztam, hogy foghúzással kapcsolatban soha nem mennék máshoz. Rettegtem a beavatkozás előtt, de mind a Doktor Úr, mind pedig az asszisztens hölgy annyira kedves és barátságos volt, hogy így visszagondolva “nem is volt olyan nagy ügy” az, amiért kezem-lábam remegett az elején.
A húzás is nagyon hamar megvolt, majd az összevarrás is. A stressz miatt sajnos rosszul lettem “félúton”, de időt, energiát nem sajnálva a Doktor Úr és asszisztense is azon volt, hogy minél gyorsabban újra jól legyek.
Mindenkinek szívből ajánlom a Doktor Urat és a Clinident Fogászati Centrumot is!
Ui: A mostani “élmény” megerősítette, hogy tényleg soha nem mennék máshoz!

Misztl Alexandra

Nagyon izgultam és előre féltem, de olyan profi csapattal volt dolgom, hogy szinte jó élmény volt a beavatkozás! Köszönöm!

Szecsenyi Blanka

Az első fogászat, ahol nem félelemmel megyek a következő kontrollvizsgálatra, kellemes a légkör, az orvosok közvetlenek és barátságosak. Illetve hálás vagyok, amiért a rettegett és évek óta halogatott bölcsességfog műtétet gyakorlatilag nulla fájdalommal kivitelezték, a gyógyulás pedig panaszmentesen zajlott.

Tóth Zsuzsanna
Rettegek a fogorvosoktól, de Dr. Mihály Eszter doktornőnel jobb fogorvost elképzelni sem tudnék. Professzionális, segítőkész és nagyon empatikus. Maximális biztonságban érzem magamat nála, tudom ,hogy az eredmény tökéletes lesz.
Klinga Fanni

Iszonyatosan rettegek a fogorvostól viszont a mai napon 3 fogamat húzták ki úgy, hogy szinte semmit nem éreztem !!
Az biztos, hogy innentől kezdve csak ide fogok menni bármi problémám is van.
Utólag is köszönöm !!!!

Lennert Márton

A klinika nagyon igényes, a várakozás is kellemesebb volt ilyen környezetben. A kezelés során pontról pontra átvettük, mi fog történni és milyen eszközt használnak majd. A kedves és professzionális hozzáállás miatt ajánlom.

Juhász Gitta

Félelemmel néztem az előttem álló bölcsességfog eltávolítás elé. Szerencsére jó kezekbe kerültem, Dr. Kovách Sándor megnyugtatott és szinte észrevehetetlenül kihúzta a fogamat. A beavatkozás során és a gyógyulási folyamat ideje alatt nem volt panaszom. Ezután könnyebben rászánom magamat a következő fog eltávolításra, ami még vár rám. Mindenkinek ajánlom a doktor urat, akinek egy kiváló szájsebészre van szüksége.

Tornallyay Csilla

Már több alkalommal is jártam itt, csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon barátságos a légkör, szakszerű, professzionális az ellátás.
Ezúton is szeretném megköszönni Dr. Koncz Andreának, Dr. Mihály Eszternek és Dr. Kovách Sándornak az eddigi lelkiismeretes munkáját, midíg pozitív hozzáálását, bíztató szavait, részletes és pontos tájékoztatását a kezelésekről. Minden alkalommal azt éreztem “jó kezekben vagyok”.

Tóth Csaba

Fantasztikus hely! Mindenki szuper barátságos, segítőkész és empatikus. A rettegő, fogorvos fóbiásból olyan személyt sikerült varázsolniuk, aki őszintén jól érzi magát a kezelések alatt és örömmel tér vissza. Az áraik is korrektek.

Borsos Georgina

Professzionális fogászati ellátásban volt részem, külön köszönöm Dr. Czigler Péter profi munkáját, aki csodát tett a fogaimmal, a rendelő valamennyi munkatársa mindig végtelenül kedves és segítőkész volt. Mindenkinek szívből ajánlom a fogászatot!

Sass Rita
Több alkalommal jártam a Clinident fogászati központban, rugalmasak, kedvesek, a megbeszélt időpontban fogadnak. A kezelések fájdalommentesek!
Lukács Eleonóra

Mindig jó szívvel látogatok el hozzájuk, egy viszonylag hosszú fogászati kezeléssorozatnál tapasztaltam meg, hogy a rendelő szép, az orvosok és más dolgozók szimpatikusak, sosem félek náluk.:) Gyerekfogászatként is szuperek! Csak ajánlani tudom.

Szűcs-Zágoni Bella

Professzionális, precíz munkavégzés! Tényleg kedvesek és segítőkészek, ami egy fogorvosnál sem elhanyagolható szempont. Őszintén ajánlom!

Dr. Csincsi Ádám
Nagyon kedvesek, alázatosak, az orvosok sokszor viccesek is. Jó a hangulat és technikailag is profiknak tűnnek. Szeretek ide járni.
Samu Gábor

A legjobb fogászat! Ajánlom bárkinek. Magas szaktudás és minőség elérhető áron.

Németh Bence

Rendkívül szakszerű ellátásban volt részem. Bátran ajánlom mindenkinek!

Schmidt Péter

Ilyen professzionális fogászati kezelésben még nem volt részem.

Somogyi Dávid

Szakszerű ellátás. Nem gondoltam, hogy a fogorvos kellemes élmény is lehet.

Rimai Dávid

Maximális szakértelem, hozzáértés! Nagyon kedves kiszolgálás!

Károly Tamás

Profi ügyintézés, igényes rendelő! Szimpla fogkőeltávolításra mentem Makrai Viktóriához, csodálatosan és végtelen türelemmel szépítette meg a mosolyom. Köszönöm!

Mári Dorottya

Nyugodt szívvel tudom mindenkinek ajánlani a Clinident Fogászati Centrumot. Nem csak a szakértelem kiváló, de az itt dolgozók minden egyes tagja olyan kedvességgel fogad bennünket, hogy feledteti azt a problémát amiért idejöttünk.

Négyesné Csizmadia Erzsébet

A Clinident által végzett Fogászati és szájsebészeti kezeléseimen mindig szakszerű és kifogástalan ellátást kaptam. A személyzet figyelmes és segítőkész. A technikai berendezések korszerűek, ami fontos a magas szintű ellátás biztosításához. Elismerés és köszönet a Clinident minden dolgozójának!

Sári Viktor

Kitűnő orvosok, kedves asszisztensek! Gyönyörű tiszta környezet! Mindenkinek csak ajánlani tudom! A legjobb fogászati klinika csodálatos orvosokkal!

Maior Andrea

5 éve járok Czigler doktor Úrhoz, az Ő által kezelt fogaim tökételesek. Megnyugtató érzés, hogy profi ellátásban részesülök és maximális a bizalmam. a klinika iránt! Köszönöm.

Pongrácz Farkas Tünde

Hosszú évek óta járok ebbe a rendelőbe. Szerencsére már csak kontrollra. Nagyon sok fogászati problémám volt, amikor először jelentkeztem náluk. Sorra, egymás után megoldották ezeket a problémákat – ideértve implantátumok beültetését és fogszabályzást is -, a realitások talaján állva. Végig korrektek voltak. A hosszú folyamat során az én hozzáállásom is megváltozott. Most már nagyon komolyan veszem a szájhigiéniát (is). Remélem ezzel a szemlélettel sokáig csak a kontrollra lesz szükségem.

Somogyi Erika

A Clinidentnél, Czigler doktor keze alatt mindig a legjobb, legfigyelmesebb ellátásban részesülök, és külön erőfeszítést tesz azért, hogy a nüansznyi, alig észrevehető eltéréseket is orvosolja. A recepciós kolléganők is kedvesek és figyelmesek. A 24 órás SMS emlékeztetőt a másnapi időpontról rendkívül értékelem. Én és amerikai férjem egyaránt szívesen járunk ide kezelésre.

Kotka Krisztina

Nagyon meg voltam elégedve az igényes, pontos, körültekintő munkájukkal.

Éless Éva

Az ellátásom során nagyon körültekintően és szakszerűen kezeltek.

Bereczky Géza

A környezet, a körülmények és a szakmai profizmus képes elfeledtetni velem, hogy egyébként fogászaton vagyok…ahol jellemzően rettegtem korábban.

Puszta Zoltán

Professzionális és high tech.

Dr. Farkas Alinka

Online bejelentkezés

    A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.