Pácienseink véleménye fogászatunkról

Főoldal / Pácienseink véleménye fogászatunkról

Rendelőnkben a tökéletesen elvégzett munka és a páciensek elégedettsége a legfontosabb. Az elmúlt 20 évünk és a számtalan pozitív visszajelzés és elégedett páciens mosoly a garancia arra, hogy Te is nyugodtan ránk bízhatod a mosolyodat. A csapatunkról, klinikánkról adott őszinte értékelések a nyilvános, google profil oldalunkról származnak, a hitelesség érdekében, rövidítés nélkül közöljük őket.

fogászati páciensvélemény

“Nehéz nem szuperlatívuszukban nyilatkozni a helyről, mert tényleg azt kapja a páciens amiért odamegy. Fájdalommentes és profi kezelés és maximálisan empatikus hozzáállás. 25 év fogorvos-mentes élet után találtam a helyre.

Gyökérkezelésen, inlay/onlay tömésen, fogkövezésen és bölcsességfog eltávolításon voltam eddig, még egy tömés vár de úgy gondoltam ideje leírom a gondolataim a helyről.

A recepciósok nagyon kedvesek, aranyosak, mosolygósak. Mivel ők a “frontvonal” a klinikán, így mindenképp fontosnak tartom kiemelni az ő szerepüket is abban, hogy az ember nem rettegve malmozik a váróban.

A kezelés megkezdésekor először Hainer Andreával találkoztam, ő csinálta a röntgent és több kezelésen is ott volt, maximálisan empatikus, kedves, mosolygós asszisztens hölgy. Remek első benyomást tett rám és már a kezelés elején segített eloszlatni a félelmeim. Lehet, hogy az orvosok végzik a munka nehezét de egy olyan profi és empatikus asszisztens jelenléte mint Andrea, a bátorító szavai, kedvessége és humora, számomra sokat számítottak.

Gyökérkezelésre Dr. Kopacz Dánielhez kerültem, nem ismertem korábban de úgy érzem megtaláltam a fogorvosom, mert az a szintű profizmus és empatikus hozzáállás ahogy a páciensekhez viszonyul, az tanítani való lenne, de oktatóként tudom, hogy pont ez nehezen tanítható dolog. Abszolút arra törekszik, hogy a problémás fogak menthetőek legyenek és tényleg mindent részletesen elmagyaráz a kezelés alatt. Amilyen félelemmel ültem a székbe az első alkalommal, úgy lazultam egyre jobban, mert kialakult a kezelés során a bizalom, ami szerintem a legfontosabb dolog. Ahogy neki is elmondtam, számomra a megmentett fognál is többet ér az, hogy segített a fogorvosoktól való félelmem leküzdésében. Rendkívül nyugodt személyisége van. Végig érezni a kezelés közben, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

Második fázisban Rónás Enikőhöz kerültem ultrahangos fogkő eltávolításra. Ez a kezelés (mivel soha nem voltam még) kellemetlenebb volt mint a gyökérkezelés de Enikő kisugárzása és kedvessége ezt remekül ellensúlyozta. Mindig elnézést kért mikor tudta, hogy kellemetlen érzés lesz és nagyon profi volt.

A harmadik fázis a két felső bölcsességfogam eltávolítása volt, itt már próbáltam némi kutatómunkát végezni, hogy a klinikán rendelő három szájsebészből vajon ki lenne számomra a legjobb választás. Az interneten fellelhető anyagok alapján Dr. Kovách Sándort választottam aki minden várakozásom felülmúlta. Ha a gyökérkezeléstől féltem, a foghúzástól legalább kétszer annyira, de az ahogy kikapta a két fogat.. Zseni. Persze tudom, hogy ehhez kellettek a fogak “húzásbarát” pózban álló gyökerei is, de ahogy kihúzta őket.. Mindkét alkalommal villámgyors volt és abszolút semmi fájdalmat nem éreztem, mire fejben rákészültem, hogy “na biztos most húzza ki”, már kint volt. Egyedül a szájpadlásba adott injekció fájt kicsit de az ilyen és csak egy pillanat az egész ez senkit ne tántorítson el. Sándor hihetetlenül laza (jó értelemben!), humoros, profi.. Egyszerre profi a szakmájában és közben már első alkalommal olyan mintha az ember már tíz éve ismerné és egy ismerőshöz menne kezelésre. Átérzi azt, hogy azért a foghúzás egy trauma az embernek de ezt a személyiségével hihetetlen profin tudja kompenzálni. Egy fog húzása, injekciókkal együtt, a zsibbadási időt kivárva is körülbelül 10 perc volt, ebből maga a húzás fél perc maximum. Utána még beszélgettünk is egy jót, szóval, bár remélem nem kell több fogam kihúzni de ha mégis, akkor tudom kihez fogok menni. Szerintem órási szó, hogy úgy jöttem el, hogy bármikor visszamennék hozzá kezelésre, de persze az a jó ha nem kell.

És akkor a végére pár szó a rendelőről. Helyileg jó helyen van, kellemes a levegő, kényelmes várótér, tv-n jópofa ismertető videó fut, nincs várakoztatás és még 1-2 szájápolási eszközt is lehet venni. A weblap szakmai szemmel nézve profi, informatív, mobilon is jól használható, sikerült vele átadni azt a profi és barátságos légkört ami az embert a klinikán várja.

Összegezve: abszolút 5 csillagos klinika minden tekintetben, én csak ajánlani tudom őket.”

Varga József

Dr. Barna Balázs Károly fogorvosnál jártam, aki rendkívül kedves volt. Végig tájékoztatott arról, hogy mi fog történni és minden kérdésemre választ kaptam. A kezelés alatt és utána sem éreztem fájdalmat.

Ezúton is köszönöm a gyors és fájdalommentes segítséget a doktor úrnak és a segítőjének. :))

Mindenkinek ajánlom, legjobb fogorvos, akinél jártam.”

Sik Lili

„Kedves ügyintézés, szuper szakmai ellátás! Több, mint 20 éve járok ide csak ajánlani tudom.”

Medgyasszay-Kiss Krisztina

„Több mint 10 éve járok a Clinidentbe. Mindig szakszerű és precíz ellátásban részesülök. A megbeszélt időpontokban várakozás nélkül vagy minimális várakozással kezdődnek a kezelések. A recepciós hölgyek segítőkészek és kedvesek. A fogtechnikai partner is kiváló, kifogástalanok a koronák, amiket eddig kaptam.”

Takács Anita

„A legjobb fogászati ​​klinika Budapesten, Magyarországon! 3 éve vagyok velük. Nagyon udvarias és barátságos kiszolgálás, fájdalommentes eljárások és elfogadható árak! Külön köszönet orvosomnak – Dr. Sasnak, nem is lehetnék szerencsésebb, ha megtaláltam ezt a helyet.”

Mamchits Liza

„Szívből köszönöm Dr.Mihály Eszter doktornőtől kapott lelkiismeretes, magasszintű, fájdalommentes (2 hónapig, hetente 1-2 beavatkozás), az asszisztencia maximális, empatikus munkáját, s a recepciós hölgyek kedvességét. S nem utolsó sorban az időpontok precizitását.
Professzionális szakmai tudás és igényes környezet jellemzi a klinikát.
Köszönettel!”

Drahota Andrea

„Évek óta járok Czigler doktor úrhoz és nem véletlenül. Igazi profiként kezel minden problémát, igyekszik a legjobb és kevésbé fájdalmas megoldásokat megtalálni. Nagyon közvetlen, figyelmes. Szívesen ajánlom mindenkinek!

Egy hűséges páciens.”

Szász Lívia

„Egy komplexebb problémával kezeltek pár évig Amszterdamban, majd egy dilettáns Budapesti orvosnál is eltöltöttem egy évet, és ekkor már igen jelentős aggályaim voltak az eredmények láttán – illetve nem láttán. A Clinidentet több hetes, kollaboratív keresés eredményeképp találtam alig több, mint egy éve és kértem is egy időpontot; ez a döntés a top 10 listán van az életemben jelenleg.

Dr. Koncz Andrea és Dr. Kerekes Fanni magas szintű kollaborációjának köszönhetően mára olyan javuláson vagyok túl, amire nem számítottam. Rendkívül hatékonyan dolgoznak, és empatikusak, kedvesek mindketten. Csak ajánlani tudom a rendelőt, és nem csak a szakmai eredmények miatt, de azért is, mert a horror helyett inkább mosolyogni jár oda az ember – a pillanatnyi lehetőségekhez mérten, persze.

Az asszisztensek is kiváló szakemberek, figyelmesek, semmilyen negatívumot nem tudok elmondani. A recepción azonnal fogadnak, kedvesek, eleget tesznek a kéréseknek. Az árak pedig – a korábbi EU tapasztalatok alapján különösen – több mint jók. Köszönöm.”

Fülöp Zsolt

„Életkorom (62) miatt is már sok tapasztalatom gyűlt össze a fogászati kezelésekkel kapcsolatban. A gyermekszüléseim körüli időszakban több problémám is volt, és emiatt akkoriban négy hidat is kellett csináltatnom. Ez mindig macerás volt, pedig akkoriban úgy éreztem, jó kezekben vagyok, de minden alkalommal 2-3-4-szer is vissza kellett mennem korrekcióra. Nem is szólva a kellemetlen érzésekről – érzéstelenítés nélküli csiszolás stb. Azt hittem, ez a normális.

Sas Krisztina doktornő két hidamat cserélte ki az elmúlt két évben. Ezek fölött eljárt az idő, és az idősödés miatti zsugorodás is indokolta a cserét. Szinte eufórikus érzést okozott, hogy azonnal, elsőre tökéletes volt mindkét új híd, és hogy alig fájt bármely beavatkozás. Minden olyan gyorsan, olajozottan, szakszerűen ment, hogy a mai napig se tudom elhinni.

Köszönöm szépen a doktornőnek és a cégnek is!”

Kulcsár Enikő

„Nagyon ajánlom ezt a fogászati ​​klinikát. Kiemelkedő minőség és szolgáltatás. Dr. Barna Balázs Károly ügyes, segítőkész, barátságos. Gondosan végezte a munkát, és mindent részletesen elmagyarázott, időt szakított arra, hogy minden kérdésemre válaszoljon. Szinte tökéletesen beszél angolul, így kiváló választás angolul beszélőknek (bár természetesen magyaroknak is jó).”

Thomas Carothers

„Aki egy minden igényt kielégítő helyet keres, az megtalálta!

A feleségem kereste fel a rendelőt -minden előismeret nélkül- kb. kettő éve, egy komplex mosolytervezés miatt. A szimpátia és a profizmus annyira maximális volt, hogy azóta már az egész család ide jár!

Szerintem ez elég indok… :)”

Áron

„A legjobb klinika a Budapesten!
Csak ajánlani tudom! Kedves orvosok, kedves asszisztensek bájos recepciósok!”

 

Tóth Márta

“Évek óta a Clinidentbe jár a családunk. Nekem a második bölcsességfog húzásomat is Dr. Kovách Sándor végezte el. A doktor úr rendkívül gyorsan, ugyanakkor precízen dolgozik, ami igen nagy előny, ha valaki hamar szeretne szabadulni.
Az orvos és asszisztense kedvesek, a személyzet segítőkész és figyelmes.
Köszönöm a minőségi ellátást!”

Gelley-Nagy Dominik

„Bölcsességfog húzásra érkeztem. Nagyon kedvesen fogadtak, a doktor úr profi módon hamar, fájdalommentesen húzta ki mindkét fogamat. Nagyon figyelmesek voltak, kellemes zene volt a rendelőben, szőlőcukorral kínáltak meg.
Nagyon szépen köszönöm!!!”

Bagi Zoltán

Dr. Kovách Sándornál voltam bölcsességfog eltávolításon, zseniális szakember, minden rendben volt, nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek.”

Linkecs László

„Fiatal korom ellenére, nagyon sok rossz állapotban lévő fogam volt, folyton fájtak, nehezen ettem stb. A pánikom, szorongásom miatt mindenképp olyan fogászatot kerestem, ahol empatikusak velem és segítenek túllendülni a rossz élményeken, gondolatokon. A Clinident és Dr. Koncz Zsófia doktornő minden várakozásomat felülmúlta! A recepción dolgozó lányok és az ott dolgozó kollégák is mindig kedvesek voltak velem, mosolyogva fogadtak, mindig érdeklődők voltak és nagyon rugalmasak. Több hónapig látogattam a klinikát heti rendszerességgel mindenféle rossz érzéstől mentesen. A Doktornőnek szavakba önteni sem tudom mennyire hálás vagyok, hogy végtelen türelemmel, precízséggel és profizmussal mentette meg a fogaimat. Mindig nagyon profi volt, kedves és megértő. Minden alkalommal oda figyelt rám és segített abban, hogy ne szorongva üljek a székben. Szívből ajánlom!”

Takács Izabella

“Nagyon-nagyon köszönöm itt is Dr. Kovách Sándornak az ínyemben vízszintesen fekvő bölcsességfogam fájdalommentes és rendkívül gyors műtéti eltávolítását és azt, hogy a műtétet követően sem voltak fájdalmaim. Mivel volt összehasonlítási alapom, rettegtem a beavatkozástól és az azt követő komplikációktól, ahogyan korábban, egy másik fogászaton történt. Kovách doktor úr és az asszisztens hölgy is nagyon segítőkész és kedves, ahogyan a recepciós kollégák is, és a Makrai Viktória által végzett fogkő eltávolítással és a kezelés során tanúsított kedvességgel is maximálisan elégedett vagyok.”

Tamás Krisztina

“Ezúton is szeretném megköszönni a Clinident csapatának a fantasztikus munkát és a rugalmas, mindig professzionális hozzáállásukat.
Egy gyermekkori bicikli balesetben elvesztettem az egyik front fogamat. Ez a probléma egészen 26 éves koromig nem lett orvosolva. Én elhivatott voltam, hogy most már itt az ideje. A legjobb fogorvosi csapatot kerestem és mondhatom, nagy szerencsémre meg is találtam. Azok után amiken átmentünk azt gondolom, hogy hiteles véleményt írhatok.
Dr. Kerekes Fanni doktornővel: fogszabályozás – Tökéletesen sikerült és abszolút fájdalommentesen.
Dr. Mihály Eszter doktornővel: több fogtömes, foghúzas es a porcelán koronák + hídtag keszítése is egyaránt – Szebbre nem is vágyhatnék, az eredmény minden várakozásomat felül múlta.
Dr.Kovách Sándor doktor úrral: implantátum beültetés – Abszolút zökkenőmentes es fájdalommentes.
Mindenki segitőkézs, az asszisztens csapat személyeiben abszolút professzionális és rendkívül kedves.”

Hajas Attila

Patonay Doktor Úr miatt mentem a rendelőbe vidékről. Korábban már jártam a Doktor Úrnál egy másik rendelőben és elhatároztam, hogy foghúzással kapcsolatban soha nem mennék máshoz. Rettegtem a beavatkozás előtt, de mind a Doktor Úr, mind pedig az asszisztens hölgy annyira kedves és barátságos volt, hogy így visszagondolva “nem is volt olyan nagy ügy” az, amiért kezem-lábam remegett az elején.
A húzás is nagyon hamar megvolt, majd az összevarrás is. A stressz miatt sajnos rosszul lettem “félúton”, de időt, energiát nem sajnálva a Doktor Úr és asszisztense is azon volt, hogy minél gyorsabban újra jól legyek.
Mindenkinek szívből ajánlom a Doktor Urat és a Clinident Fogászati Centrumot is!
Ui: A mostani “élmény” megerősítette, hogy tényleg soha nem mennék máshoz!”

Misztl Alexandra

“Több éve halogattam egy bölcsességfog kihúzását, de Dr. Kovách Sándor felülmúlta a legoptimistább elképzelésemet is. A fog 5-10 másodperc alatt kint volt, majd gyorsan összevarrta a sebet. Nagyon jó tapasztalatom volt vele, csak ajánlani tudom.”

Kiss Péter

“Nagyon izgultam és előre féltem, de olyan profi csapattal volt dolgom, hogy szinte jó élmény volt a beavatkozás! Köszönöm!”

Szecsenyi Blanka

Dr. Barabás Péter nagyon ügyes, semmit nem éreztem a szájsebészeti kezelés alatt. Nagyon kedves volt, és minden kellő infót megkaptam tőle a további kezelés ügyében! A recepción is nagyon segítőkész, és kedves mindenki!”

Orova Bernadett

“A korábbi véleményezőkhöz hasonlóan és is gyomorgyörccsel jártam eddig fogorvoshoz. Dr. Koncz Zsófiának hála, akihez többedszerre járok vissza kezelésre, ez a félelem elmúlt. Fájdalommentes, gondos és abszolút szép munkát végez. Az aszissztens és recepciós hölgyekkel együtt mindenki kedves és kellemes, rendezett, tiszta a rendelői környezet, nem véletlen a sok pozitív értékelés.”

Bédy Eszter

“Az első fogászat, ahol nem félelemmel megyek a következő kontrollvizsgálatra, kellemes a légkör, az orvosok közvetlenek és barátságosak. Illetve hálás vagyok, amiért a rettegett és évek óta halogatott bölcsességfog műtétet gyakorlatilag nulla fájdalommal kivitelezték, a gyógyulás pedig panaszmentesen zajlott.”

Tóth Zsuzsanna
“Rettegek a fogorvosoktól, de Dr. Mihály Eszter doktornőnel jobb fogorvost elképzelni sem tudnék. Professzionális, segítőkész és nagyon empatikus. Maximális biztonságban érzem magamat nála, tudom ,hogy az eredmény tökéletes lesz.”
Klinga Fanni

“Iszonyatosan rettegek a fogorvostól viszont a mai napon 3 fogamat húzták ki úgy, hogy szinte semmit nem éreztem !!
Az biztos, hogy innentől kezdve csak ide fogok menni bármi problémám is van.
Utólag is köszönöm !!!!”

Lennert Márton

“A klinika nagyon igényes, a várakozás is kellemesebb volt ilyen környezetben. A kezelés során pontról pontra átvettük, mi fog történni és milyen eszközt használnak majd. A kedves és professzionális hozzáállás miatt ajánlom.”

Juhász Gitta

“Félelemmel néztem az előttem álló bölcsességfog eltávolítás elé. Szerencsére jó kezekbe kerültem, Dr. Kovách Sándor megnyugtatott és szinte észrevehetetlenül kihúzta a fogamat. A beavatkozás során és a gyógyulási folyamat ideje alatt nem volt panaszom. Ezután könnyebben rászánom magamat a következő fog eltávolításra, ami még vár rám. Mindenkinek ajánlom a doktor urat, akinek egy kiváló szájsebészre van szüksége.”

Tornallyay Csilla

“Már több alkalommal is jártam itt, csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon barátságos a légkör, szakszerű, professzionális az ellátás.
Ezúton is szeretném megköszönni Dr. Koncz Andreának, Dr. Mihály Eszternek és Dr. Kovách Sándornak az eddigi lelkiismeretes munkáját, midíg pozitív hozzáálását, bíztató szavait, részletes és pontos tájékoztatását a kezelésekről. Minden alkalommal azt éreztem “jó kezekben vagyok”.”

Tóth Csaba

“Fantasztikus hely! Mindenki szuper barátságos, segítőkész és empatikus. A rettegő, fogorvos fóbiásból olyan személyt sikerült varázsolniuk, aki őszintén jól érzi magát a kezelések alatt és örömmel tér vissza. Az áraik is korrektek.”

Borsos Georgina

“Professzionális fogászati ellátásban volt részem, külön köszönöm Dr. Czigler Péter profi munkáját, aki csodát tett a fogaimmal, a rendelő valamennyi munkatársa mindig végtelenül kedves és segítőkész volt. Mindenkinek szívből ajánlom a fogászatot!”

Sass Rita
“Több alkalommal jártam a Clinident fogászati központban, rugalmasak, kedvesek, a megbeszélt időpontban fogadnak. A kezelések fájdalommentesek!”
Lukács Eleonóra

“Mindig jó szívvel látogatok el hozzájuk, egy viszonylag hosszú fogászati kezeléssorozatnál tapasztaltam meg, hogy a rendelő szép, az orvosok és más dolgozók szimpatikusak, sosem félek náluk.:) Gyerekfogászatként is szuperek! Csak ajánlani tudom.”

Szűcs-Zágoni Bella

“Professzionális, precíz munkavégzés! Tényleg kedvesek és segítőkészek, ami egy fogorvosnál sem elhanyagolható szempont. Őszintén ajánlom!”

Dr. Csincsi Ádám
“Nagyon kedvesek, alázatosak, az orvosok sokszor viccesek is. Jó a hangulat és technikailag is profiknak tűnnek. Szeretek ide járni.”
Samu Gábor

“A legjobb fogászat! Ajánlom bárkinek. Magas szaktudás és minőség elérhető áron.”

Németh Bence

“Rendkívül szakszerű ellátásban volt részem. Bátran ajánlom mindenkinek!”

Schmidt Péter

“Ilyen professzionális fogászati kezelésben még nem volt részem.”

Somogyi Dávid

“Szakszerű ellátás. Nem gondoltam, hogy a fogorvos kellemes élmény is lehet.”

Rimai Dávid

“Maximális szakértelem, hozzáértés! Nagyon kedves kiszolgálás!”

Károly Tamás

“Profi ügyintézés, igényes rendelő! Szimpla fogkőeltávolításra mentem Makrai Viktóriához, csodálatosan és végtelen türelemmel szépítette meg a mosolyom. Köszönöm!”

Mári Dorottya

Nyugodt szívvel tudom mindenkinek ajánlani a Clinident Fogászati Centrumot. Nem csak a szakértelem kiváló, de az itt dolgozók minden egyes tagja olyan kedvességgel fogad bennünket, hogy feledteti azt a problémát amiért idejöttünk.”

Négyesné Csizmadia Erzsébet

A Clinident által végzett Fogászati és szájsebészeti kezeléseimen mindig szakszerű és kifogástalan ellátást kaptam. A személyzet figyelmes és segítőkész. A technikai berendezések korszerűek, ami fontos a magas szintű ellátás biztosításához. Elismerés és köszönet a Clinident minden dolgozójának!”

Sári Viktor

Kitűnő orvosok, kedves asszisztensek! Gyönyörű tiszta környezet! Mindenkinek csak ajánlani tudom! A legjobb fogászati klinika csodálatos orvosokkal!”

Maior Andrea

“5 éve járok Czigler doktor Úrhoz, az Ő által kezelt fogaim tökételesek. Megnyugtató érzés, hogy profi ellátásban részesülök és maximális a bizalmam. a klinika iránt! Köszönöm.”

Pongrácz Farkas Tünde

“Hosszú évek óta járok ebbe a rendelőbe. Szerencsére már csak kontrollra. Nagyon sok fogászati problémám volt, amikor először jelentkeztem náluk. Sorra, egymás után megoldották ezeket a problémákat – ideértve implantátumok beültetését és fogszabályzást is -, a realitások talaján állva. Végig korrektek voltak. A hosszú folyamat során az én hozzáállásom is megváltozott. Most már nagyon komolyan veszem a szájhigiéniát (is). Remélem ezzel a szemlélettel sokáig csak a kontrollra lesz szükségem.”

Somogyi Erika

“A Clinidentnél, Czigler doktor keze alatt mindig a legjobb, legfigyelmesebb ellátásban részesülök, és külön erőfeszítést tesz azért, hogy a nüansznyi, alig észrevehető eltéréseket is orvosolja. A recepciós kolléganők is kedvesek és figyelmesek. A 24 órás SMS emlékeztetőt a másnapi időpontról rendkívül értékelem. Én és amerikai férjem egyaránt szívesen járunk ide kezelésre.”

Kotka Krisztina

“Nagyon meg voltam elégedve az igényes, pontos, körültekintő munkájukkal.”

Éless Éva

“Az ellátásom során nagyon körültekintően és szakszerűen kezeltek.”

Bereczky Géza

“A környezet, a körülmények és a szakmai profizmus képes elfeledtetni velem, hogy egyébként fogászaton vagyok…ahol jellemzően rettegtem korábban.”

Puszta Zoltán

“Professzionális és high tech.”

Dr. Farkas Alinka

Kérjen időpontot!