All on 4 technika: cél a fix műfogsor megteremtése

all on 4All on 4 technika: cél a fix műfogsor megteremtése

Gondot jelent a kivehető fogsor viselése? Szeretne fix megoldást találni problémájára? A teljes fogsor nem pusztán esztétikai okok miatt érdemel figyelmet, hanem egyéb, egészségügyi indokok apropóján is. A hiányos, vagy jelentős részben hiányzó fogsor rányomja bélyegét az optimális rágásra és ezzel együtt az emésztés hatékonyságára is. Az évek múlásával a fogászati megbetegedések, a nagy mértéket öltő szuvasodások, a fogágybetegség és a gyulladások sajnos még a legnagyobb szakorvosi körültekintés ellenére is fogvesztéssel járhatnak. Amint nincsen elegendő fog a híd vagy a kivehető fogsor tartásához, úgy idővel akár a teljes kivehető műfogsor is képbe kerülhet. Ugyan a korszerű megoldások már kényelmes lehetőséget kínálnak e területen, de a fix fogsorral mégsem összehasonlíthatót. Jó hír, hogy ma már költséghatékony módon megvalósítható a fix fogpótlás, méghozzá az all on 4 technika segítségével.

 

All on 4 Budapest népszerű klinikáján

A Clinident Fogászati Centrum nem véletlen örvend nagy népszerűségnek a biztonságos, prémium kategóriás fogászati megoldások iránt érdeklődők körében. Az All on 4 implantációnak köszönhetően búcsút mondhatunk a műfogsornak, s ehhez mindössze 4 műfoggyökér beültetésére van szükség. Az implantáció egyébként rendkívül keresett manapság, hiszen segítségével pótolhatunk egyetlen fogat, de akár a híd vagy a fix műfogsor felhelyezéséhez és rögzítéséhez szükséges támpilléreket is megvalósíthatjuk. Alapvetően elmondható, hogy minél több beültetett műgyökérről van szó, annál stabilabb végeredményt kaphatunk, de akár négy, a megfelelő helyen rögzített implantátum is elegendő lehet.

 

All on four implantológia teljes fogatlanság esetén is

Az All on 4 módszer során a műgyökereket az állcsontok elülső részén helyezik el a szakemberek. S hogy miért lényeges ez? Fontos tisztában lenni azzal, hogy a saját fogak elvesztésével az érintett területen a csont visszafejlődik, ami igencsak megnehezítheti a műgyökér rögzülését. Az állcsontok elülső részén még a fogvesztést követően sok idővel is megfelelő mennyiségben áll rendelkezésre a csont, tehát a stabil rögzülésnek jó esélyei vannak. Nem elhanyagolható az sem, hogy ezzel a megoldással csökkenthető az érző idegek sérülésének kockázata. Ennek az implantológiás megoldásnak nem csak az az előnye, hogy költséghatékony és stabil végeredménnyel zárul, hanem az akár azonnali terhelhetőség is. A szakemberek teljes fogatlanság esetén is ajánlják a módszert, a statisztikák szerint 95 százalék feletti a sikeres és időtálló minőséget képviselő implantációk aránya.

 

Clinident Fogászati Centrum fogászati implantátum készítéséhez is

Fogorvosválasztás során számos szempontot mérlegelni szoktunk. Nem mindegy, mennyibe kerül a beavatkozás és milyen szakember kezei között tudhatjuk magunkat. A Clinident Fogászati Centrum igényes környezetben várja a pácienseket, rugalmas időpont egyeztetési lehetőséggel és teljes körű fogászati ellátással. Sokan vannak, akik tartanak a fogászati beavatkozásoktól. Számukra a szakember személye is nagyon fontos, mint ahogy a kezelés folyamata szintén. Valahol természetes jelenség, hogy tudni szeretnénk, mi vár majd ránk. A kezelési terv felállítása során tehát mindenképpen pozitívum, ha a szakemberrel lehetséges a kommunikáció, s így az elvárásoknak megfelelő végeredmény is nagyobb eséllyel valósulhat meg.

A Clinident Fogászati Centrum szájsebész szakembere több évtizede tevékenykedik a területen. A szájsebészet és az implantológia területén jelentős tapasztalattal rendelkező profi már az első találkozás alkalmával meggyőz arról, hogy a szájsebész is ember és igenis lehetséges megbízható szakembert találni a területen. A Clinidentnél az All on 4 technika alkalmazásával kifogástalan végeredménnyel zárulhat a fix fogpótlás megvalósítása.

Online bejelentkezés