Fogszabályozás előtte utána – képekkel

Főoldal / Fogszabályozás előtte utána – képekkel

A fogszabályozás manapság már nemcsak, hogy modern és professzionális fogkezelési eljárás, de ugyanakkor trendi beavatkozásnak is számít mindazok körében, akik minimális beavatkozással maximális esztétikai hatást szeretnének elérni. A kor lényegében már mit sem számít, hiszen ahogyan a gyerekeknek úgy a felnőtteknek is lehetőségük van rendezni a kócos mosolyt. 

fogszabáloyzás

A 16 éves lány -előkészületként- egy szájpadtágító készüléket kapott, melyet egy hónapig használt mielőtt a rögzített fogszabályozó készüléke felragasztásra került.

Típus: Signature III. esztétikus rögzített fogszabályozó

Kezelési idő: 16 hónap

Mit érdemes tudni a Signature fogszabályzóról? 

Signature fogszabályzóink a rögzített készülékek sorában a legnagyobb népszerűségnek örvendenek. A kerámia alapanyagú tappancs kivitelezése ízléses, kialakítása nagyfokú kényelmet biztosít mind a páciensnek, mind pedig az orvosnak, hiszen könnyű ragasztást és könnyű bontást biztosít. 

 

 • Lágy erőkkel működő készülékek.
 • Maximális esztétikum a kerámia és clear tappancsoknak köszönhetően.
 • Kevesebb orvosi kontroll.

fogszabályozás

34 éves hölgy rögzített fogszabályozó készüléket kapott.

Típus: Signature III. esztétikus fogszabályozó

Kezelési idő: 18 hónap

A fogszabályozást követően, a kezelés befejeztével szükségünk lesz még egy olyan készülékre, amely segíti a fogakat helyes pozícióban maradni. Ennek hiányában – idővel-, a minimálistól a látványosabb elcsúszásokig tapasztalhatunk negatív változást. A fogszabályozás alatt a rögzítő elemek tartották fent a helyes eredményt, míg azok eltávolítása után, a fogak teljes rögzüléséig szükséges őket némileg támogatni retainer sín segítségével. A retainer lehet egy kivehető műanyag sín és lehet a nyelv felől rögzített, ragasztott sín is, melynek eltávolításáról az orvossal közösen dönthetünk. 

Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

  Kérjen visszahívást

  fogszabályozás

  A fiatal hölgy esetében a kivehető és a rögzített készülék kombinációja vezetett sikerre. A felső állcsonton láthatatlan sínekkel dolgoztunk, míg alulra rögzített készüléket kapott.

  Típus: Clear Aligner, Signature III. rögzített fogszabályozó

  Kezelési idő: 8hónap

  Mit kell tudni a láthatatlan fogszabályozásról? 

  A láthatatlan szabályozók egyik legismertebb és legkedveltebb fajtája a Clear Aligner fogszabályzó. Ez a készülék egy víztisztán áttetsző puha műanyag, mely a fogakról vett lenyomat alapján készül el. Jellemzője, hogy a nap nagy részében, tehát folyamatosan szükséges hordani ahhoz, hogy eredményt érjünk el vele. Ugyanakkor a szabályozó sínek diszkrét megjelenésüknek köszönhetően akár az üzleti életben, tárgyalásokon is vállalható külsővel és beszéddel szerepelhetnek. 

   

  Mikor ajánljuk? 

  • Ha szeretnéd észrevétlen módon szabályoztatni a fogaidat.
  • Ha elfoglaltságaid, életviteled miatt napi 1-2 óra erejéig felfüggesztenéd a készülék viselését.
  • Ha szereted a korszerű megoldásokat.
  • Ha nem szeretnél lemondani az önbizalomteljes megjelenésről.

  Online bejelentkezés