Dr. Albeck Anna fogorvos

endodoncia, hagyományos- és mikroszkópos gyökérkezelés

Mivel gyermekként sem a fogorvostól sem a kezelésektől nem félt, így, egy még fiatalon megtapasztalt gyökérkezelés hatására döntötte el, hogy egyszer majd ő is fogorvos szeretne lenni. Az egyetem után, első szakvizsgáját konzerváló fogászat és fogpótlástan szakterületen tette le, ám a tanulással, képzésekkel ezután sem állt le.

Számára a fogak megmentése okozza a legnagyobb örömet, ezért a gyökérkezelésekre specializálódott és második szakterületként az endodonciát választotta.

Sokakból a gyökérkezelés szó még mindig rettegést vált ki. Ám hála a mai modern módszereknek és a doktornő kedves, empatikus és nyugodt természetének, már ez a beavatkozás sem fájdalmas vagy megterhelő. Sőt van, aki kezelés közben el is alszik a székében.

Mivel a fogorvoslás mára szerteágazó tudományággá fejlődött, ami lehetetlenné teszi, hogy egy fogorvos minden szakterülethez ugyanolyan mélységben értsen, ezért ő maga is csapatban szeret dolgozni, ahol minden terület képviseli magát. Tapasztalata szerint, a pácienseknek csak így lehet a legmagasabb szintű ellátást biztosítani.

Angolul és németül is beszél, a külföldi páciensek ellátásában is nagy tapasztalatot szerzett.

A doktornő jelenleg szülési szabadságon van.