Videógaléria

Főoldal / Videógaléria

Nincs kedved hosszú oldalakon át információk után kutatni, jobban kedveled az infó videókat, szereted a lényegre törő tájékoztatást? Ismerkedj te is a Clinident Fogászati Centrum videógalériájával, a professzionális kezelésekkel és elismert fogorvosainkkal.

Ha zavar a fogaid formája, szégyelled a mosolyod, mert úgy érzed vállalhatatlanul kócos és szabálytalan, akkor mosolyszakértőnk segítségével felpróbálhatod a jövőbeni mosolyod. Nincs más dolgod, mint részt venni egy mosolytervezésen. De hogyan is zajlik a mosolyod újra tervezése? Nézd meg a folyamatokról szóló videónkat és egy blogger videót attól, aki már próbálta.

Mosolytervezés a Clinident Fogászati Centrumban:

A foghiányod zavar a rágásban, tönkreteszi a mosolyod esztétikumát, megjelenésed ápolatlan hatású. Fogbeültetés, foghíd, esztétikus és élethű koronák. Viszlát foghiány!

A híd – Útmutató a fogpótlások rengetegében:

Fémmentes koronával, porcelán héjjal a legkiválóbb esztétikai eredményt érheted el. 100%-ig élő zománcszövet hatás, allergénmentes megoldások szakértő specialistáktól.

Porcelán héj az esztétikus fogakért:

Maximális stabilitást nyújtó implantátum beültetésével azonnal felszámolhatjuk a foghiányt, ráadásul az implantátum élethosszig tartó garanciájával tökéletes biztonságban tudhatjuk a fogbeültetéseinket. Az új pótlás egyedileg a saját fogakhoz készül, így színben és formában is a saját fogaktól megkülönböztethetetlen végeredményre számíthatunk.

Fogászati implantátum:

Van 4 tuti tippünk a szuvasodás helyreállítására. Mikor, melyik fogtömést kérhetjük egy szuvas fog javítására, mikor melyik ajánlott egy beteg, letört foghoz és mi az a megoldás, amely kihagyhatatlan egy fog hosszú távú megmentéséhez?

Szuvasodás helyreállítása: útmutató a fogpótlások rengetegéhez:

Bizony a fogszabályozó viselése speciális tisztítási technikát igényel. A fogszabályozó alkatrészeit gondosan kell tisztítani, melyhez többre van szükséged, mint egy fogkefe. Hogy már a kezelés előtt felkészült lehess, adunk néhány tippet a fogszabályozódhoz:

7 top tipp a száj és a fogszabályozó viseléséhez:

Szüntelen küzdelem az esti fogmosás a gyerekkel? Nézzétek meg egy igazi fogmosós történetet Bernátról a Clinident tündérmackójáról. Megmutatjuk miért nem unalmas a fogmosás, mire kell figyelni a fogak tisztításakor, kik azok ádáz manók, akik örömüket lelik abban, ha kihagyunk akár egy fogmosást is.

Gyermekfogászat Bernáttal a tündérmackóval:

Szabálytalan a mosolyod, esztétikailag zavaró szépséghibákkal küzdesz? Változtatnál a megjelenéseden, de nem tudod, mivel jár egy fogszabályozó kezelés, egyáltalán milyen fogszabályozót választhatsz, vagy ki az a fogorvos, akivel akár egy éven keresztül együtt kell működnöd?

Változatok fogszabályozásra:

Harapási diszfunkciónak hívjuk azokat a fogazati, harapási eltéréseket, melyek beszéd- és rágási nehézségeket okoznak és ahhoz, hogy megszüntessük őket a fogak szabályozására van szükség. Több ilyen harapási eltérést ismerünk, de hogy a te fogaidat valóban kell-e szabályozni, azt a következő videóból derítheted ki:

Harapási diszfunkciók:

Kérjen időpontot!

    A csillaggal jelölt mezőket kérjük mindenképpen töltse ki.