Dr. Czigler Péter vagyok, a Dent’ART Solutions kezeléseket pedig a Clinident vezető esztétikai specialistájaként, személyesen végzem. A kezeléseim, egyedi igények kivitelezését szolgáló olyan fogászati beavatkozások, amelyeket több mint 25 év szakmai tapasztalat mellett speciális és prémium minőségű anyagok alkalmazásával végzek.

A Clinident Fogászati Centrumot 2002-ben nyitottam meg, mert a saját utamat kívántam járni a magán fogászati szolgáltatást nyújtó rendelők mellett. A rendelőmet illetően ugyanúgy egyediségre törekedtem, mint ahogyan a hozzám forduló páciensek vágytak az egyedi és személyre szabott bánásmódra.

Már akkor tudtam, hogy a szolgáltatásom minősége lesz az, ami megkülönböztet és ellátásomat kiemeli a tömegből. Ehhez folyamatosan az újdonságokat kutattam, majd beépítettem a rendelői ellátásba. A vízióm beigazolódott, hűséges pácienseim igazolják az elmúlt két évtized igyekezetét.

Dr. Czigler Péter - mosolytervezés

Friss lendület a pácienskezelésben

A megálmodott ellátáshoz a klinikának is új lendületre volt szüksége, formálni kellett, szolgáltatásait pedig bővíteni. Az évek alatt olyan kollégákkal vettem magam körül, akik hozzám hasonlóan elhivatottan és szenvedéllyel tekintenek a szakmájukra. Fogászatunk ma már 5 rendelővel fogadja a pácienseket, szakmai csapatunk pedig valamennyi szakterületet lefedi, aminek köszönhetően ügyfeleink bárminemű fogászati problémáját házon belül orvosolni tudjuk.

Kollégáim tevékenységét a klinikán mentorként és szakmai vezetőként támogatom, tudásom legjavával segítem a munkájukat. Ám a szakmám iránti rajongásom továbbra sem enged, folyamatos mosoly (sz)építésre és gyógyításra ösztönöz.

Szakmai utam következő lépcsőfoka a Dent’ART Solutions életre hívása volt.

Ahogyan a munkám és szolgáltatásaim minősége kiemelte klinikámat a számos sikeres fogászat közül, a Dent’ART Solutions kezelések úgy emelik ki, változtatják- és szépítik meg a pácienseim mosolyát.

Dent’ART Solutions® kezelések

Smile Makeover

Pácienseim számtalanszor komoly fog- és csonthiánnyal, harapási diszfunkciókkal keresnek fel engem, amikor a megoldást a fogazat teljes újra tervezése jelenti. Ez az egyik legkülönlegesebb feladat egy fogorvos számára, melyhez az évtizedes szakmai tapasztalat elengedhetetlen feltétel.

 

smile makeover

A mosoly újra alkotása ilyen esetekben összetett folyamat: különböző szakterületek képviselőinek bevonását is szükségessé teheti, mint például egy szájsebész vagy fogszabályozó orvos. Az ilyen komplex szemléletet igénylő kezelésben a páciens vágyait a szakorvosok terveivel úgy kell összehangolni, hogy az esztétikai szempontok 100%ig érvényesülni tudjanak. Ebben a szakmai folyamatban, az esztétikus fogpótlás kivitelezését végző orvosként, az új mosoly megalkotójaként segítem a páciensemet.

A nagyszabású átalakítások életminőségbeli változást idéznek elő, komoly döntéseket kívánnak a pácienstől. A fogászati székben ülve ezen döntések meghozatala nem is olyan egyszerű feladat. Felismerve ezt a nehézséget az egyik legprofesszionálisabb eszközzel segítem a pácienseimet ebben helyzetben, ez pedig az a mosolytervező applikáció, amellyel előre láthatóvá teszem a mosolyon elérni kívánt változást.

Mosolytervezés és a felpróbálható mosolyminta

A mosolytervezés, mint szakterület már csak azért is fontos számomra, mert az elmúlt két évtizedben testközelből tapasztalhattam meg a visszanyert mosoly és nevetés felszabadító és gyógyító erejét.

A vizuális tervek óriási segítséget jelentenek abban a folyamatban, amikor a legkényesebb esztétikai kérdéseket vitatjuk meg a pácienssel. A mosolytervező program segítségével több tervet is készíthetünk, néhány kattintással pedig kisebb-nagyobb változást is imitálhatunk rajtuk. A jövőbeni mosoly minden egyes külalaki kérdése fontos, melyet a tervek véglegesítésével nemcsak a páciens vihet magával, de a fogtechnikus számára is továbbítjuk, így könnyítve meg az fogpótlás alkotási folyamatát.

A fogászatban felhasznált technológiák az évek alatt hatalmas változáson mentek keresztül és ez, mára azt is lehetővé teszi, hogy a páciens „felpróbálja” a kiválasztott mosolyt. Ilyen igény esetén a fogakról vett lenyomat és a megtervezett mosoly alapján készítünk egy úgynevezett mock-up-ot. Ezt a mosolymintát a fogakra ideiglenesen felhelyezve tesztelhetjük a készítendő fogpótlás, az új mosoly esztétikai összhatását.

Bejelentkezés telefonon:

06 1 801 2250

mosolytervezés

esztétikus korona

Esztétikus koronák és héjak

Az egyedi és egyéni kívánságok formába öntéséhez, az új mosolyokhoz a fémmentes és esztétikus cirkónium- és kerámia koronákat, valamint a leheletvékony héjakat javaslom és használom megoldásként. Az olcsóbb, fémvázas koronákkal front fogak esetén nem szívesen dolgozom, hiszen az alapját képező fémötvözet az esztétikumot idővel kikezdi, ráadásul bármikor felmerülhet egy nem kívánt fémallergia, ami miatt akár egy 2-3 éves, tökéletesen funkcionáló fogpótlás is a kukában landolhat.

Esztétikus tömések

Az esztétikus töméseimhez prémium minőségű, egyedi fejlesztésű anyagokat használok, mert a minőségi fogászat a szakmai tapasztalat mellett innovatív fejlesztésű alapanyagokat is megkíván. Az élethű megjelenésért a Micerium Enamel Plus olasz tömőanyagokkal dolgozom.

Gyökérkezelés

A maximális precizitásért valamennyi kezelésemet, így a gyökérkezelést is a digitális technológia (iPad vezérelt gyökérkezelés) alkalmazása mellett, nagyításban végzem.

  Időpontot kérek

  esztétikus tömések

  Dent’ART Solutions® kezelések kiemelt garanciával

  A Dent’ART Solutions kezeléseket oly módon illesztettük be klinikánk fogászati szolgáltatásai sorába, hogy a prémium szolgáltatást igénylő pácienseink is megtalálják az igényeiknek megfelelő ellátást.

  Dent’ART Solutions kezeléseket végző orvosunk:

  Kérjen időpontot!