Esztétikus tömés kezelés előtt és után – képekkel

Főoldal / Esztétikus tömés kezelés előtt és után – képekkel

Szürkés szuvasodás, letört fog és a régi kopott tömés csúfítja a mosolyod, cseréltetnéd a régi tömésedet, de rettegsz attól, hogy a kezelés fájdalmas lesz? A Clinident csapata a szuvas fogaid reparálását több éves, esztétikus kezelések területén szerzett tapasztalat alapján végzi. A fogtömés így garantáltan hosszútávú megoldást jelent a fogszuvasodás terápiájában. 

A fogszuvasodás nem csupán a rágófogakat támadja. Hatékonyan ver éket a front fogak esztétikájába is, elcsúfítva ezzel a mosolyunkat, mely ápolatlan, takargatni való eredményt okoz. A legjobb, ha nem várjuk meg, míg ilyen károkat okoznak nekünk, hiszen a fogszuvasodás megszüntetése és a fogtömés ma már fájdalommentes és 100%-ban kíméletes kezelés a modern fájdalomcsillapításnak köszönhetően. 

A Clinidentben használt hibrid technológiájú tömőanyagok a legmagasabb színvonalat képviselik. Segítségükkel 100% élethű, láthatatlan fogtömések készülnek, melyek színe tökéletesen igazodik a modern kaméleon technológiának köszönhetően. 

Tömőanyagaink svájci és japán gyártók termékei: 20 féle színárnyalatból választhatjuk ki a fogainkhoz tökéletesen passzoló árnyalatot, melyet könnyedén tökéletes simaságúra políroz az orvos, mégis a hétköznapi igénybevételre maximális kopásállósággal reagál. 

100% elhivatottság a fog megmentésért! A legmodernebb módszereket és technológiákat alkalmazzuk a fogaid tökéletes küllemének és egészségének helyreállításában. A kezelést klinikánkon dedikált, esztétikában jártas, kiemelkedő szakmai tudású fogorvosok végzik. 

A régi típusú amalgám tömések cseréje elsősorban akkor szükséges, ha a tömés alatt másodlagos fogszuvasodás alakult ki. A csere indokolt lehet esztétikai okokból is, hiszen sokak számára zavaró a tömés fémes színe, illetve, hogy gyakran szürkére színeződik körülötte a fog. Amalgám tömés cseréjekor érzéstelenítés után speciális eszközök segítségével eltávolítják a régi tömést, ennek helyére rétegzik kompozitból az új, esztétikus formát. 

A kínzó fogfájásodat az a szuvasodás okozza, mely előbb zománcréteget, majd a fog mélyebb rétegeit támadja. Ha a fogbelet is eléri, fogbélgyulladás alakul ki, amikor már csak a gyökérkezelés segíthet. 

A fogtömés készítése során a kompozitot ún. polimerizációs lámpával világítják meg, hogy megszilárduljon.  Az elkészült tömés magasságát minden esetben ellenőrzik, ha szükséges, alakítanak a felszínén, hogy az ne csak szép, de optimális méretű is legyen. A kezelés után addig nem ajánlott enni, amíg az érzéstelenítő hatása teljesen el nem múlik. 

Online bejelentkezés