Cirkon korona árak – Prémium minőség, szakértői garancia

Mitől függ a cirkónium korona ára? Mitől tartós és prémium minőségű a Clinidentben készült cirkon korona, mik a legfőbb előnyei?

Fontosnak tartod, hogy megjelenésed minden tekintetben tökéletes legyen? Ha igen, akkor a fogsor szépsége mellett biztosan nem mehetsz el, hiszen ez az első, ami szemet szúr bárkinek.

Ugyan az onlay, az esztétikus tömés vagy a porcelán héj is egyfajta megoldást kínálnak a mosoly rendezésére, a szépséghibák javítására, de ha ezek már nem alkalmazhatóak, akkor a cirkónium korona lehet az ideális választás.

Cikkünkben összegyűjtöttük, mi befolyásolja a cirkon korona árak alakulását, milyen garancia vonatkozik rájuk és mit tehetünk páciensként a tartósságuk érdekében.

Cirkon korona Budapest kedvelt rendelőjéből

Legfontosabb tudnivalók a cirkon koronákról

A mindennapjainkban a legtöbben hajlamosak vagyunk az első benyomás, a megjelenés szerint megítélni az embereket, ráadásul a magabiztosság apropóján az sem elhanyagolható, hogy a fogak valóban üde, egészséges külsőt kölcsönöznek-e, rendezett-e a színük és a formájuk. Amennyiben az eredeti hatású mosoly megteremtése a cél, akkor a cirkon az, amely a leginkább megfelelhet az elvárásainknak.

CAD CAM technológiával készül

Az egyre többek által választott cirkónium korona készítését az úgynevezett CAD CAM technológiával történő tervezés előzi meg.

• A modern eljárás a szkenneres letapogatástól indul, majd a számítógépbe bevitt adatok alapján az úgynevezett frézgép készíti el a vázat, amire a későbbiek során rákerül a porcelán borítás.

Természetes mosolyt nyersz, időtálló minőségben

Fogaink állapota és egészsége nem csak közérzetünket, magabiztosságunkat befolyásolhatja, hanem ezeken keresztül egész életminőségünket is.

Ugyan a modern fogászat minden lehetőség biztosít ahhoz, hogy a saját fogak megmenthetőek legyenek, ám, ha későn jön a segítség akkor is kiváló és természetes fogpótlási lehetőségek közül válogathatnak a páciensek.

• A cirkon technológia lényege, hogy rendkívül pontos és precíz munkafolyamat során egy rendkívül tartós, az eredetihez megtévesztésig hasonló végeredmény, egy elegáns hatású fogsor kel életre. A cirkónium korona maga a megtestesült elegancia.

Cirkónium korona és a természetes elegancia

Változtass bátran! Új mosoly cirkon koronákkal 10 nap alatt

Harapási problémák, komolyabb fogtorlódás esetén általában az évekig tartó fogszabályozás lehet a megoldás, ami lássuk be, nem minden élethelyzetben vállalható.

• Az esztétikus és vonzó végeredményt megcélozva a cirkon és a fémmentes korona az, amely segítségével egységes, teljesen természetes színű és kifogástalan megjelenéssel bíró fogsor érhető el rövid idő alatt.

• A rugalmas időpont egyeztetésnek köszönhetően még az elfoglalt érdeklődők is rövid időn belül – akár már 10 nap alatt is- új mosollyal távozhatnak. Gyorsan elintézhetik a fogászati kezelésekkel kapcsolatos teendőket és már csak az éves, 15 percnyi kontrollon és egy fogkőeltávolításon kell megjelenniük.

Mi az irányított biofilm terápia és miben más a hagyományos fogkőeltávolításhoz képest?

Miért ajánlott ez a fogtisztítás cirkon koronák esetén?

Hogyan történik a biofilm terápiás fogtisztítás?

A 7 leggyakoribb kérdés a kezelésről

Kinek ajánljuk a korszerű fogtisztítást és mi a kezelés 5 legfontosabb előnye?

Neked ajánljuk:

Irányított biofilm terápia – legkorszerűbb fogkőeltávolítás

Cirkon korona árak rád szabva

Szerencsére, már nem kell választani az esztétikum és a tartósság között, hiszen a cirkónium korona mindkettőre megoldást kínál, ráadásul a létező legtermészetesebb egészséges fogsor hatást biztosítva.

• A cirkon korona egyedülálló tervezési és gyártási folyamaton megy keresztül, így hosszú távra szóló, esztétikus fogakat nyerhetünk általa.

A fogászati piacon a cirkon korona árak is a tartósság és minőségi garanciáknak megfelelően alakulnak, ugyanakkor egyre inkább a megfizethető kategóriába tartoznak. A magabiztos mosoly előnyei manapság tehát bárki számára elérhetőek.

Mennyibe kerül a fogbeültetés, mik az előkészületek, hogyan zajlik az operáció, mikor lesz belőle kész fogpótlás?

Tudj meg mindent az implantációról!

Neked ajánljuk:

Fogbeültetés – Ez történik, ha belevágsz! Konzultációtól a kész fogpótlásig

Mikor válaszd a cirkon fogpótlást?

 • Foghiány pótlására

  Foghídként vagy implantátumra készített koronaként is tökéletesen funkcionál, a cirkon fog még rágáskor is teljesen természetes érzetet kelt.

 • Esztétikai korrekcióra

  Ha a fogszabályozás procedúráját nem vállalod, de a harapási eltérésed miatt a porcelán héj nem alkalmas a mosolyod tökéletesítésére.

 • Gyökérkezelt fog vagy szuvasodástól erősen destruált fog helyreállítására

  Egy sokszor tömött, toldozott-foldozott fog, vagy egy gyökérkezelést követően meggyengült fog felépítésére az a lehető legjobb, ha egy erős, jól terhelhető cirkon korona kerül a fogra. Minden ilyen esetben ez egy jobb és biztosabb megoldást jelent, mint egy újabb fogtömés.

 • A rágás és harapás funkcionális helyreállítására

  Csikorgatás és szorítás miatt elkopott, elroncsolódott fogfelszínek, letört élek, harapási eltérések korrekciójára is természetes megoldásként javasolhatja a fogorvosod.

Így készül klinikánkon a cirkon korona

A fogpótlás, a cirkónium korona ára attól függ, hogy milyen a száj és a fogak kiinduló egészségi állapota és hány fogra készül majd el a cirkon korona. Tehát az esztétikus koronákon túl szükség lehet olyan egyéb beavatkozásokra is, mint a foghúzás vagy a gyökérkezelés, ezekre pedig az állapotfelmérés során derül fény. A kezelés lépéseinek összeállításához a rólad készült röntgen felvétel is a fogorvos segítségére lesz.

Mi a különbség a hagyományos és a mikroszkópos gyökérkezelés között?

Mik a mikroszkópos kezelés előnyei, milyen esetekben javasolt, mi a menete?

Melyik éri meg jobban hosszú távon, a mikroszkópos gyökérkezelés vagy a fogbeültetés?

Neked ajánljuk:

Mikroszkópos gyökérkezelés – Mitől gyorsabb és sikeresebb?

1. Esztétikai konzultáció és személyre szabott kezelési terv:

Azon túl, hogy valamennyi fogad állapotára vonatkozóan egységes képet és kezelési tervet kapsz a fogorvosi vizsgálaton, a cirkon korona egyéni kívánalmait is átbeszélitek az orvosoddal.

• Közösen kiválasztjátok a számodra legtermészetesebb fogszínt, kérheted a fogformák egyedi alakítását is, de akár mosolytervezésre is lehetőséget biztosítunk, ha előre szeretnéd látni a várható eredményt.

 

2. Cirkon korona előkészítés:

A kezelés ezen szakasza helyi érzéstelenítésben zajlik, így semmi kellemetlenségre sem kell számítanod.

• A fogorvos lecsiszolja a fogakat.

• Lenyomatot készít, amely alapján a fogtechnika dolgozni fog.

• Ideiglenes koronákat készít, melyek a végleges koronák elkészültéig védik a fogaidat.

3. Fogtechnikai munkálatok:

A már említett CAD CAM számítógépes technológiával megtervezik a koronákat, frézgép segítségével cirkon tömbből kifaragják őket, végül pedig porcelánnal leplezik és készre égetik.

• A váz elkészülte után, de még a porcelán felvitele előtt általában egy újabb időpontot is egyeztetünk, mert az úgynevezett vázpróbán a fogorvos a széli záródást, a váz illeszkedését is ellenőrzi.

Cirkon korona készítése fogtechnikai laborban

4. Beragasztás és korrekció:

Amennyiben a próbán minden rendben volt, a fogtechnika befejezi a koronát, mely a beragasztásra már elnyeri végső színét és formáját.

A koronák végleges rögzítése szintén fájdalommentes folyamat, mely során ellenőrzik a fogsor záródását, s ha kell korrigálnak a harapási magasságon.

• A folyamat zárásaként garancia kártyát kapsz a fogpótlásodhoz, valamint tájékoztatnak arról is, hogyan tudod úgy ápolni a fogaidat és a koronákat, hogy azok a maximális időt szolgálják le melletted.

A cirkon korona 9 legfontosabb előnye

A cirkónium korona számos előnnyel bír a többi korona típushoz képest, és még akkor is érdemes ezeket számba venni, -a cirkon koronákon elgondolkozni-, ha egyébként nincs fémallergiánk, vagyis nem a „muszáj” az elsődleges motivációnk.

 • A frontfogak és az őrlőfogak esetében is gond nélkül használható.
 • Választásával biztosak lehetünk abban, hogy semmilyen allergiás reakció nem fog fellépni.
 • A fémkerámia koronák kiváltotta szürkés ínyszél kicsit sem esztétikus jelensége is elkerülhető.
 • Implantátumra is felépíthető önálló fogkoronaként, de foghíd elemeként is remek választás.
 • Kiválthatod a fogszabályozást.
 • Precíz gyártási technológiának és a speciális alapanyagnak köszönhetően tartós fogpótlás.
 • Gyorsan elkészül, rövid időn belül megváltoztathatod a mosolyod.
 • Szövetbarát, biokompatibilis anyag, fogágybetegség esetén kiváló megoldás.
 • A létező legtermészetesebb hatású, akár egy fog esetén is bevethető. A szomszédos fogaktól gyakorlatilag megkülönböztethetetlen, így egyedileg, szóló fog koronaként is készülhet.

Cirkon korona árak és garancia a Clinidentben

A Clinident Fogászati Centrum a jelen digitális korban, modern technológiával, korszerű alapanyagokkal és eljárásokkal szolgálja a páciensek igényeit. Legyen szó akár a kedvező árú cirkónium korona elkészítéséről, akár a fogászati implantátumok profi beültetéséről, szakembereink sok évtizedes tapasztalattal állnak a pácienseink rendelkezésére.

Cirkon koronák garanciája – mit kell tennünk tartós mosolyért?

Fogászat választásakor nagyon fontos, hogy olyan klinika mellett tedd le voksod, mely nem csak szakmailag, de az emberi tényezők függvényében is a legmagasabb színvonalat nyújtja.

Ez szavatolja majd számodra a fogpótlásod megfelelő ár-érték arányát, ami egyben a szakértői- és minőségi garanciát is biztosítja.

Melyik szakorvosi konzultációt válaszd?

Mik a legfontosabb tudnivalók a bejelentkezéstől az érkezésig?

Ismerkedj velünk és válassz magadnak esztétikai kezelésekre specializálódott fogorvost!

Neked ajánljuk:

Első konzultáció a Clinident fogászatán

• A cirkon koronára klinikánkon 3 év garanciát vállalunk, melyhez csupán az orvosi tanácsok betartására van szükség.

• Cserébe 3 évig személyre szabott szájhigiénés gondozásban részesülsz: rendszeres fogorvosi kontrollt biztosítunk és lehetőséget -a legmodernebb- Irányított Biofilm Terápiás fogtisztításra, mellyel még a fogkő kialakulása is megelőzhető.

• A személyre szabott szájhigiéniás szokások elsajátításával és folyamatos gyakorlásával te magad pedig a fogpótlásod hosszú élettartamát biztosíthatod.

Cirkónium korona ára és garanciális feltételek a Clinidentben

Cirkon korona árak a Clinident Fogászati Centrumban

Legyen szó bármilyen fogászati beavatkozásról, pótlásról vagy esztétikai kezelésről, kivétel nélkül mindenki számára fontos az időtálló minőség.

• A cirkónium korona ára nem csak azért meggyőző, mert kiváló minőséget kaphatunk cserébe, de a biokompatibilis alapanyag miatt is.

• A fémmentes, remek hajlítószilárdsággal rendelkező cirkónium korona szövetbarát jellemzőkkel bír, ami korántsem elhanyagolható szempont.

• A cirkónium korona ára magában foglalja a fogak előkészítését, csiszolását, valamint az elkészült korona végleges rögzítését is.

Ugyan a cirkon korona árak magasabbak, mint a fémkerámia koronáé, ám mivel nincsenek igazán a cirkon ellenében szóló érvek, így elmondható, hogy remek megoldás és hosszú távú befektetés ez az esztétikus és fémmentes korona.

Kérjen időpontot!