Ideiglenes fogpótlás, hogy ne maradjon fog nélkül!

ideiglenes fogpótlásIdeiglenes fogpótlás, hogy ne maradjon fog nélkül!

A leggyakoribb fogászati megbetegedés a fogszuvasodás, amely minden korábbinál többeket érint manapság. A nem megfelelő szájhigiénia tehető elsősorban felelőssé, de sokan a várandósság ideje alatt, vagy például szabálytalanul nőtt fogaik következményeként rendelkeznek szuvas fogakkal. A probléma mindenképpen odafigyelést igényel, hiszen ha a szuvasodás elér egy bizonyos mértéket, annak akár a fog elvesztése is lehet a következménye.

Ugyan napjainkban a szakemberek arra törekednek, hogy a saját fogak megőrizhetőek legyenek, de ennek érdekében sokszor a fogtömés nem bizonyul elegendőnek. Ilyenkor egyfajta megoldást kínál az inlay, vagy akár a korona alkalmazása is. A korona elsősorban nem a foghiány pótlását szolgálja, de szerep juthat neki az ennek kezelésére szolgáló híd felépítése kapcsán is. A fogászati korona elsősorban a sérült fogat hivatott restaurálni, azt teljesen beborítva.

Fog nélkül maradni akár hetekre? Van más megoldás!

A fogászati korona felhelyezése előtt a szakember lecsiszolja az érintett fogat, hiszen szükség van helyre annak érdekében, hogy a korona megfelelően felhelyezhető legyen. A lecsiszolt fogak rendkívül érzékenyek, a páciensek gyakran panaszkodnak arra, hogy alig tudnak enni, és a hideg, valamint a meleg ételek is komoly fájdalmat okoznak. További problémát jelent az is, hogy a lecsiszolt fogak korántsem esztétikusak. Napjainkban aligha képzelhető el életünk úgy, hogy míg a fogtechnikai laborban elkészül a korona, addig elzárkózzunk a világ elől. Munkahelyi feladataink várnak ránk, és az emberekkel is folyamatos kapcsolatba kerülünk a nap folyamán. Mivel a lecsiszolt fogak már beszéd közben is jól láthatóak, ezért természetes, hogy ezt a részét szívesen kihagynánk a dolognak. Az ideiglenes fogkorona megoldást kínál mindazok számára, akik akár egyetlen napot sem szeretnének fog nélkül maradni.

Az ideiglenes fogpótlás ára meg sem közelíti a koronára szánt összeget, ráadásul akár meg is várható a fogászati rendelőben. Lehetőség nyílik arra is, hogy másnap kerüljön felhelyezésre és egészen addig maradjon is, míg a korona végül helyére nem kerül. A lehetőséget egyre többen igyekeznek kihasználni azok közül, akik korona készítésére várnak, így nem csak az esztétikai hátrányok küszöbölhetőek ki, de az érzékenységből fakadó fájdalmaknak is búcsút mondhatunk.

Ideiglenes fogpótlás azonnal: térjen vissza gond nélkül mindennapjaihoz!

A korona felhelyezése nem csak azt a célt szolgálja, hogy mosolyunk újra tökéletes lehessen, hanem a rágás teljességének visszanyerését is. Az ideiglenes fogpótlás azonnal elérhető változata ugyan korántsem olyan részletességgel kidolgozott, mint a végleges fogpótlás, ám feladatát tökéletesen ellátja addig, míg a helyére nem kerül a fogtechnikus által készített, végleges változat. Az ideiglenes megoldásnak köszönhetően akár azonnal visszatérhetünk mindennapi elfoglaltságainkhoz, ami korántsem elhanyagolható szempont mai rohanó világunkban.

Korrekt árak a Clinidentnél

Ha a fogászati beavatkozások kerülnek szóba, akkor sokan azonnal az árakra is gondolnak. Természetesen korántsem mindegy, hogy milyen minőségű szolgáltatást kapunk a pénzünkért, és a kapott végeredménnyel mennyire vagyunk elégedettek. A Clinident Fogászati Centrum tökéletes mintapéldája annak, hogy a színvonalas ellátás, az emberközeli bánásmód és a szakmailag kifogástalan végeredmény nem feltétlen kell, hogy csillagászati ellenértékkel társuljanak. A páciens időbeosztásához rugalmasan alkalmazkodó szakemberek, az igényes környezet és a minden tekintetben megbízható szakemberek garanciát jelentenek arra, hogy a Clinidentnél a legmagasabb színvonalú ellátásban részesülhetünk páciensként. Szakemberei folyamatosan arra törekszenek, hogy a legmodernebb technológiákat és alapanyagokat használják fel a fájdalommentes és minőségi fogászati ellátás kapcsán.

Kérjen időpontot!