Varázsolja mosolyát tökéletessé porcelán foghéj segítségével!

Varázsolja mosolyát tökéletessé porcelán foghéj segítségével!

Varázsolja mosolyát tökéletessé porcelán foghéj segítségével!

Rések és elszíneződések jellemzik fogsorát? Sajnos tény, hogy még a kifogástalan szájhigiénia esetén is előfordulhatnak olyan esztétikai problémák, melyek rányomják bélyegüket a fogsor állapotára és a magabiztos mosolyra. A vonzó megjelenés szerves részét képező esztétikus fogsor nem csak a fogak lecsiszolásával járó koronával, vagy évekig tartó fogszabályozással érhető el. Létezik egy olyan megoldás, amely észrevétlenül simul a fogak felszínére és gondoskodik az esztétikus mosoly megvalósításáról. Nem más ez, mint a porcelán foghéj, mely már számtalanszor bizonyította, hogy segítségével egyszerűen elérhető a mindig vágyott fogsor.

 

Korona helyett porcelán foghéj!

A fogakat beborító korona egykor az egyetlen megoldást kínálta az esztétikailag vonzóbb mosoly megvalósítása érdekében. Idővel azonban más elvek mentén kezdtek el a szakemberek tevékenykedni, és a saját foganyag pusztítása sem tűnik ma már túl előnyös választásnak. Nem véletlen, hogy a porcelán héj az egyik legnépszerűbb döntésnek bizonyul napjainkban. Nagy előnye, hogy csak minimális mennyiségű saját foganyag vesztéssel jár, ráadásul a felragasztás sem jár semmilyen fájdalommal. A fogkoronához hasonló tartósságot kaphatunk esetében, ráadásul a porcelán héjak teljesen természetesnek hatnak, ami az esztétikai fogászat terén nem elhanyagolható szempont.

 

A porcelán héj tartóssága

porcelán héjLegyen szó bármilyen fogászati megoldásról, joggal várhatjuk el, hogy ha már időt, anyagiakat áldoztunk rá, és még a fogorvos felkeresésére is rávettük magunkat, akkor tartós végeredményt kaphassunk. A porcelán héj e területen kiválóan teljesít, s ha egyszer elkészül, onnantól hűen szolgálja a rá szabott feladatokat. A porcelán héj fogra árak tekintetében is kedvező kategóriát képvisel, így a vonzó mosoly bárki számára elérhető.

 

Porcelán héj tapasztalatok

A porcelán héj mellett rendszerint esztétikai okok miatt döntenek a páciensek. Nem csak azok választják, akiknek munkájukból adódóan rendkívül fontos az esztétikus mosoly, hanem tulajdonképpen bárki. A mosoly azonnal szimpatikussá varázsolhat, és ennek előnyeit akár a munka, akár a magánélet kapcsán érezhetjük. De miként is mernénk magabiztosan mosolyogni, ha közben elégedetlenek vagyunk sárgás, elszíneződött fogainkkal és beszéd közben is csak a frontfogak közötti hatalmas résekre gondolunk? A porcelán héj mellett döntők véleménye megegyezik abban, hogy a megoldásnak köszönhetően soha meg nem tapasztalt önbizalmat élnek meg, ami jelentős hatással van az életminőségre is. A porcelán héj fogra lehetővé teszi, hogy közvetlenebbek és kommunikatívabbak lehessünk, ez pedig sok esetben a siker kulcsát is jelentheti.

A megoldás sokkal gyorsabb, mint a fogszabályozás, hiszen ez utóbbi alkalmával felnőttként akár több évig is eltarthat a folyamat. A fogfehérítéssel elérhető eredményeknél szebb végeredmény születhet a héjak alkalmazásával, de nem kell saját foganyagunkat olyan módon feláldozni, ahogyan az a fogkorona esetében szokásos.

 

Clinident Fogászati Centrum porcelán foghéj készíttetéskor is

Ha fogaink épségéről és esztétikus megjelenéséről van szó, akkor korántsem mindegy, hogy milyen szakemberre bízzuk magunkat. A magánrendelések iránt egyre többen érdeklődnek, s ha a fővárosban szeretnénk maximálisan megbízható klinikát választani, akkor a Clinident Fogászati Centrum a legjobb döntésnek bizonyulhat. Szakemberei nap mint nap azon munkálkodnak, hogy pácienseik kezeléstől függetlenül a legmagasabb szintű ellátásban részesüljenek. A korszerű alapanyagok használata, az érzéstelenítési módszerek azt a célt szolgálják, hogy a páciensek nyugodt szívvel üljenek a fogászati székbe, és ne feszültséggel teljen a kezelés időtartama. Az esztétikai szempontból már számtalanszor bizonyított porcelán foghéj készíttetése során is érdemes a Clinident Fogászati Centrum által kínált lehetőségek mellett letenni a voksot.

Online bejelentkezés