Dr. Barna Balázs Károly

konzerváló fogászat, helyreállító protetika, hagyományos- és mikroszkópos gyökérkezelés

Az egészségügy iránti érdeklődése mellett hamar felismerte, hogy a mosoly és a mosollyal elért hatás az első, amit az embereken észrevesz, így a fogorvosi pálya felé indult el. Jó döntés volt, hiszen az első pillanattól kezdve érezte: megtalálta a helyét, a hivatását.

Szakterületei a fogak gyökérkezelése, illetve a helyreállító fogászat. Szereti a komplex esetek jelentette kihívásokat, ugyanakkor a magas szakmai színvonal terén nem ismer kompromisszumot.

Elhivatottságának köszönhetően naprakész ismeretekkel rendelkezik a gyökérkezelés, a vitálterápiás- (még élő fogak megmentése gyökérkezelés nélkül), valamint a biomimetikus (természetet funkcióban is utánzó) kezelési lehetőségekben. 

„Egyik legnagyobb sikerem egy olyan hosszú hetekig tartó kezeléssorozat, mely után az úr, a tükörképe láttán könnyekig hatódott. A teljes körű szájrehabilitáció után újra tud rendesen enni és vagy 20 évet fiatalodott.

Másik kedves élményem, az empátia erejéhez és egy tesi- és lelki fogyatékkal is élő gyermek, több alkalmas, teljes ellátásához kapcsolódik. Az a gyermek, aki elsőre köszönni sem mert, később már 5-6 fogát is engedte egyidőben ellátni, s ha ezután összefutottunk az utcán, odajött és átölelt.”

Célja, hogy a rohamosan fejlődő digitális technológiákban magas szintű jártasságot szerezzen és elsajátítsa az ízületi-, harapási rendellenességek komplex terápiáját is.

 

Kérjen időpontot!