Dr. Daubner Roland

konzerváló fogászat, protetika
 Dr. Daubner Roland

Dr. Daubner Roland

A fogorvosi pályát egykori mentora hatására választotta. Az Ő szakmaisága, életmódja követendő példát állított elé. Fő területe a konzerváló fogászat és a protetika, különös tekintettel a fogmegtartó kezelésekre, az endodonciára. Ésszerű keretek között ugyan, de mindenkor a maximumot igyekszik megtenni egy-egy fog megmentéséért.

Egykori páciensként pontosan tudja, hogy a betegek olyan orvos székébe ülnek be szívesen, akiben megbíznak, aki törekszik a maximális fájdalommentesség elérésére és akihez szívesen, félelem nélkül térhetnek vissza. Éppen ezért a kezelések során a szakmai szempontok mellett a páciens igényeit is maximálisan szem előtt tartva végzi a beavatkozásokat. A jó beteg-orvos kommunikáció kialakítása számára alap feltétel egy sikeres kezelés véghezviteléhez. Munkájában a minőség nem opció, hanem egy önmagával szembeni alapelvárás. Habitusa nyugodt, csendes, mellyel nyugtató hatással van a feszültebb páciensekre is.

Élt Rómában cserediákként, gyakorlatait többnyire külföldi klinikákon töltötte, Így számos nyelvvel megismerkedett. Anyanyelvi szinten beszél románul, felsőfokon angolul és olaszul, alapszinten németül. A rengeteg utazásnak köszönhetően nagyon nyitottá és befogadóvá vált. Érdekli az építészet és a történelem is, de ha nem fogorvosnak tanult volna, valószínűleg biológus vagy kertész lenne. Környezet tudatos emberként mindig is lenyűgözték a növények, s a velük való foglalkozás tölti fel igazán és hozza el számára azt megnyugvást és harmóniát, melyet a rendelőben is sugároz.

Online bejelentkezés