Fog implantátum árak – mennyibe kerül?

Fog implantátum árak – mennyibe kerül?

Az összeállított kezelési terv a fogpótlás árak előkészületének és készítési folyamatának elemeit foglalja magába. Klinikánkon állapotfelmérés után részletes kezelési tervet állítanak össze szakembereink, melyhez a segítséget a CT felvétel biztosítja. Ennek hiányában nem lenne pontosítható a fog implantátum fajtája, a szükséges beavatkozás módszere és a fogbeültetés során felhasználandó anyagok mennyisége.

Miért a Clinidentben készíttesd el a fog implantátum fogpótlásodat?

 • A fogbeültetéseket sok éves tapasztalattal rendelkező implantológus specialisták végzik el.

 • Rendelőnkben évente átlagosan 500 sikeres műtétet végzünk.

 • Tartós megoldásra törekszünk, mely egész életedre megszüntetheti a problémákat, és gyönyörű, tökéletesen szabályos mosolyt varázsol arcodra.

 • Kizárólag az európai színvonalnak megfelelő prémium kiváló minőségű implantátumokat alkalmazzuk.

 • A rendelőnkben elkészült implantációk páratlanul szépek, tökéletesen kidolgozottak és természetes hatású észrevehetetlen fogpótlást eredményeznek.

 • A műtét után pácienseink különleges szájápolási csomagot kapnak: speciális fogkefét – a kezelt terület kíméletes tisztításához – védő fogkrémet és jégzselét a kialakult duzzanat mérsékléséhez.

 • Részletes tájékoztatót adunk a műtét utáni otthoni teendőkről.

 • A műtét utáni utógondozás és kontroll díjmentes.

 • Áraink megfizethetők és többféle fizetési konstrukcióval segítjük a kezelés kiegyenlítését.

 clinident garancia

clinident garancia

Miért sürgető probléma a foghiányod?

A legtöbb páciensnek a foghiány első sorban esztétikai szempontból probléma, ami, ha mégsem zavar eléggé, akkor el is felejtődik, vagy a fogpótlás addig tolódik időben, amíg már lemondón legyintünk rá.

A legtöbb probléma, amit a hiány okoz, nem feltétlenül jelentkezik azonnal, a későbbi tüneteket pedig már nem is gondolnánk, hogy a foghiány számlájára kellene írnunk.

Azonban jó tisztában lenni vele, és tudatosítani magunkban, hogy milyen funkcionális problémákat okoz a foghiány, valamint hogyan változnak a implantációs árak a foghiány felett eltelt idő múlásával.

Online bejelentkezés

Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

A fogpótlás halogatásának hátrányai:

 • Lemondasz a mosolygásról

A foghiány miatt elfelejtünk mosolyogni, mert a hiányzó fogak elhanyagolt hatást keltenek. Ettől változnak a társas kapcsolataink, bezárkózunk, csorbul az önbizalmunk, ami hibás önértékeléshez, szorongáshoz vezet. A helyzet rányomhatja bélyegét a munkánkra, az ügyfeleinkkel, partnereinkkel, kollégáinkkal való kommunikációnkra.

 • Rágási és emésztési problémák

A foghiány helyén az íny érzékenyebben reagál a kemény ételek rágásakor, természetes és alapvető funkciója nem a rágásban való részvétel. A foghíjas fogsor miatt nehezebben és rosszabbul, kevésbé hatékonyan rágunk, mely az emésztésünk terheltségéhez vezet és gyomorpanaszokat okoz.

 • Foghiány helyén folyamatos a csontleépülés

A foghiány helyén a csont leépül, egyszerűen felszívódik. A csontnívó eltűnése nem csak a műgyökér beültetés lehetőségét nehezíti, de a foghíd kivitelezése is több kompromisszumot kíván idővel. Minden eltelt nappal nő a fog implantátum beültetéséhez szükséges csontmennyiség pótlásának esélye.

 csontleépülés

csontleépülés

 • Elmozdulnak a fogaid

A foghiány melletti fogaink ellentartás hiányában lassanként elmozdulnak, esetleg mozogni kezdenek. Az addig zárt fogsorunkba szünetek keletkeznek, mely szintén negatívan befolyásolja az esztétikumot. Az ellentétes állcsont korábban még érintkező fogpárja pedig a hiány miatt kiemelkedik az állcsontból, amit úgy mondunk: „keresi a párját”. Ez az előnytelen elmozdulás szintén negatívan befolyásolja a fogpótlás készítését. Legyen a fogpótlás akár foghíd, akár implantátum beültetésre készülő fogkorona, a sok eltelt idő miatt nagyobb beavatkozásra lesz szükség, ami megnöveli költségeinket.

 • Megváltozik a beszéded

Az elülső fogak hiánya miatt a hangképzés megváltozik, nehezebben lesz érthető a beszéd. A hangképzés egy foghiány mellett soha nem lesz ugyanolyan kiegyensúlyozott, mint azelőtt. Ahhoz, hogy a beszédünk, kiejtésünkön esett csorbát kijavítsuk, mindenképpen és mihamarabb fogpótlásra lesz szükségünk.

 • Megváltozik az arcod esztétikuma

A foghiány miatt megváltozik az arc szerkezete, mely legfőképpen a csontmennyiség változásával és a fogak tartó szerepének kiesésével magyarázható. Külsőnk ennek hatására nemcsak éveket, de évtizedeket öregszik, míg egy esztétikus és ragyogó fogpótlás elkészültével ugyanígy évtizedeket le is tagadhatunk.

 foghiány

foghiány

Miből állnak a fogászati implantátum árak

A fog implantátum árak az alternatív fogpótlás árakhoz képest magasabb kategóriát képviselnek, ám az általuk nyújtott életminőségbeli különbség valójában megfizethetetlen. Hosszú távon annyival több előnnyel jár az implantátum beültetésen alapuló fogpótlás, hogy a kezelés ár-érték arányát tekintve a legmegbízhatóbb befektetés, melyet egészségünkért teszünk.

FOGÁSZATUNKON ÁRGARANCIÁT BIZTOSÍTUNK!

Minden fog implantátum konzultáción kiadott kezelési terv esetén garantáljuk a kezelési árakat, a kiállítástól számított 60 napig! Nem kell azonnal döntened!  

A kezelés elkezdése esetén pedig, végig a kezelés időtartama alatt, a tervben feltüntetett fogpótlás árak érvényesek!

Az alábbiakban az implantátum beültetés árait találod. A megadott kezelési időtartam csak tájékoztató jellegű, páciensenként nagyobb eltérések is lehetnek.

A fog implantátum árak az alábbiakat tartalmazzák:

 • Helyi érzéstelenítés;
 • szájüreg higiénés, műtéti előkészítése;
 • rendelői steril előkészület;
 • implantátum beültetése;
 • sebkezelés;
 • varratok elhelyezése;
 • utógondozás: tanácsadás, receptírás;
 • varratszedés;
 • műtét utáni szájápolási csomag (Tartalma: jégzselé, puha sörtéjű prémium fogkefe, hatékony seb körüli tisztításra, antibakteriális fogkrém).

Időtartam: 60 perc

 árgarancia

árgarancia

Bejelentkezés telefonon: 06 1 801 2250

Kérjen visszahívást

Fogászati implantáció áraink az árlista menüpont alapján a következők:

                        

Implantátum behelyezése – Implant Direct Legacy:

119 900 Ft

Implantátum behelyezése – Implant Direct InterActive:

129 900 Ft

Implantátum behelyezése – Nobel Replace:

159 900 Ft

Implantátum behelyezése – Nobel Active:

179 900 Ft

Kezelést végző orvosaink:

Online bejelentkezés